Forskellen mellem interneringen på et lille firma vs stor virksomhed

Posted on

 Forskellen mellem interneringen på et lille firma vs stor virksomhed

Når sommeren praktik sæson hits, mange unge kandidater nødt til at beslutte, hvilken størrelse selskab, de ønsker at arbejde for-en start-up, en mellemstor virksomhed, eller en stor virksomhed. Selvom praktikophold tendens til at have visse lighedspunkter uanset virksomhedens størrelse, din rolle, erfaringer og muligheder kan variere, når du flytter fra et større selskab til et mindre. Ikke kende forskellen kan være stressende, når du forsøger at afgøre, hvilken praktikplads er rigtigt for dig.

Når du lander en praktikplads, uanset om virksomheden er stor eller lille, får du stor hands-on erfaring, en genoptage Builder, netværksmuligheder, og en mulighed for virkelig at beslutte, om du ønsker at forfølge dette område efter endt uddannelse.

Brandnavn Anerkendelse

Nogle mennesker får praktikplads oplevelse på store virksomheder som Fox eller NBC , for eksempel. En stor, firmanavn virksomhedspraktikken på dit cv kan hjælpe du lander et job på en peer selskab efter endt uddannelse.

Store navne sagen endnu mere på områder som jura, og når menneskelige ressourcer personale scanne genoptages, prominente firmanavne skiller sig ud. Hvis du studerer markedsføring, vil du tilføje en masse mere slagkraft til dit CV, hvis du praktikant til Disney, snarere end et boutique firma.

En mellemstor Public Relations virksomhed kan tilbyde en stor oplevelse på forskellige måder og kan have navn anerkendelse lokalt, som kan hjælpe dine post-kollegium perspektiver. Små virksomheder har deres egne fordele, men du vil ikke få fordele de navn-anerkendelse. Du kan også have en hårdere tid at finde store navne mentorer inden for mindre virksomheder og har mindre adgang til industrien veteraner, der har været gennem trummerum og levede til at fortælle om det.

I en perfekt verden, ville du have gavn af at opleve flere forskellige virksomheder, og de frynsegoder, der går sammen med hver specifik type af praktik.

På de større virksomheder, der faktisk sikre praktik kan være en langt mere dybdegående proces. Du ville sandsynligvis mødes med Human Resources afdeling først at finde ud af om specifikke ansøgningsfrister, startdatoer og slutdatoer. Du kan også få virksomhedernes salgsfremmende merchandise, såsom porteføljer, kuglepenne og andre lækkerier, der bærer virksomhedens logo.

Afhængig af størrelsen af ​​virksomheden og hvordan etablerede deres praktik program er, kan virksomheden behandle praktikanter til gratis frokoster, udøvende frokost serie højttalere, praktikant mingling begivenheder og meget mere. På de større virksomheder, der var flere mennesker omkring, men du kan ikke nødvendigvis har mulighed for at mødes med dem.

Opnåelse Erhvervserfaring

Når du praktikant med en mindre eller og mellemstore virksomheder, vil du sandsynligvis være i stand til at skabe stærkere relationer med de mennesker, du arbejder under, fordi der er færre af dem og færre praktikanter.

Du kan også have flere reelle muligheder for at hjælpe andre på forskellige projekter. De typiske opgaver, du udfører som praktikant-administrativt arbejde, forskning, tage noter, og observere møder, er ikke nødvendigvis forskellige fra det arbejde, du ville gøre på store virksomheder. Den eneste forskel er, at du har flere muligheder for at tage mere ansvar og en bredere vifte af opgaver.

Hvis du overvejer en praktikplads med en virksomhed, der gør interessante ting, men ingen har hørt om dem, det er okay. Gør praktikken, gøre et varigt indtryk, gør dit bedste for at blive involveret i meningsfyldt arbejde, netværk, og hjælpe med så mange forskellige opgaver som muligt. Ved en større virksomhed, kan du stadig få stor oplevelse, men du kan også ende med at spille computerspil på en tom skrivebord hele dagen.

Miljøet

Du vil måske opleve, at interneringen for en større virksomhed føles som en generisk, upersonlig erfaring på nogle måder. Mindre virksomheder har en meget lettere tid på at oprette en personlig fornemmelse, og fordi personalet ikke vil være så stor, kan du virkelig obligation og få at vide, din arbejdskolleger.

I mindre virksomheder, vil du sandsynligvis have adgang til medarbejdere, der er temmelig højt op i virksomheden, som kan udsætte dig for mere interessant arbejde og mere indflydelsesrige kontakter. Omvendt kan praktikanter på større virksomheder befinder sig kopiering og opsigtsvækkende kaffe for lavere medarbejdere niveau.

Disse dage, de fleste studerende vil internere med flere virksomheder i løbet af deres college karriere. Når du har afsluttet din praktik med en mindre virksomhed, forfølger en praktikplads med et genkendeligt firmanavn fast.

Din tidligere praktikant erfaring skal hjælpe du lander et temmelig stort navn. Under begge disse muligheder vil balancere dit CV og give dig nyttige erfaringer ved to forskellige størrelser virksomheder. Forhåbentlig ved udgangen af ​​dine praktikophold, vil du have en bedre fornemmelse for størrelse og type virksomhed, du gerne vil arbejde i efter college.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *