Informationsteknologi (IT) Genoptag Tips og eksempler

Posted on

Informationsteknologi (IT) Genoptag Tips og eksempler

For alle jobsøgning, kan skrive et CV være en yderst udfordrende opgave, men for informationsteknologi (IT) fagfolk, kan det være særligt vanskeligt. Den meget tekniske industri er i konstant udvikling, og genoptager skal opdateres løbende.

Forstå Attention Span

På tværs af alle felter, jobannoncer få ofte hundredvis eller endda tusindvis af indlæg. På grund af volumen, ansætte ledere ofte bare skimme genoptages. Hvis dit CV er blot en blok af tekst, vil din ansøgning sandsynligvis blive kasseret uden manager nogensinde at læse den.

For at undgå dette, er du nødt til at bryde op dit CV i kategorier, såsom uddannelse, arbejde historie, og færdigheder. Du bør også oprette punktopstillinger til pænt skematisere nøgleoplysninger. Lister og kategorier gøre genoptages mere visuelt tiltrækkende og let at læse.

Begrænse længden af ​​dit cv

Ansætte ledere har en begrænset mængde tid til at afsætte til læsning genoptages, så prøv at begrænse dit cv til en side, eller to på det absolut mest. Noget mere end to sider vil sandsynligvis blive ignoreret.

Brug dit cv til at fremhæve dine største præstationer, men sørg for at fjerne enhver erhvervserfaring fra college eller high school. Også, fjerne eventuelle erfaringer, der ikke er direkte relateret til det job, du søger. Hvis du har en bred vifte af erfaring, kan du oprette forskellige versioner af dit cv, der fremhæver de forskellige erfaringer. Disse erfaringer-specifikke genoptager kan anvendes ved ansøgning om forskellige positioner.

Fremhæv resultater, Ikke Opgaver

De fleste genoptager læses som en liste over opgaver, såsom “opdateret selskab software, brugte problemløsning færdigheder til at fejlfinde, skabt databaser.” Mens dette fortæller en virksomhed, hvad du gjorde hver dag, betyder det ikke sætte dig ud fra konkurrenterne ved at fremhæve, hvad du entydigt bringe til jobbet.

I stedet fokusere på dine resultater og nævner dem så konkret som muligt. For eksempel, hvis du har oprettet et program, der forenklede processer og gemte medarbejdere tid, der er vigtigt at nævne. Enhver instans, hvor du leverede resultater forud for deadline, under budgettet, eller oversteg forventningerne er værd at fremhæve.

Når det er muligt, bruger tal til at kvantificere dine succeser. For eksempel, hvis du har udviklet en app, der gemt din virksomhed penge, oplyse, hvor mange penge det gemt. Hvis du har hjulpet strømline en proces, så brug en procentsats for at vise, hvor meget mere effektiv processen blev. IT hverve, især, sætter pris på denne type data.

Brug Nøgleord

Du bør skræddersy hver cv til at passe det job, du søger. En måde at gøre dette på er at inkludere søgeord fra jobbet notering på dit cv. For eksempel, hvis jobbet liste omfatter en række nødvendige færdigheder, omfatter disse færdigheder ord dit CV (selvom kun hvis du har disse færdigheder). Dette vil hjælpe en rekruttere leder let se, at du er kvalificeret til jobbet.

Desuden har mange virksomheder bruger en Ansøger Tracking System (ATS) til at screene ansøgere. Hvis en ansøger ikke har nok søgeord fra jobbet notering i deres ansøgning, kan kandidaten blive elimineret.

Fjern personlige interesser

Medmindre dine interesser direkte relaterer til dit arbejde, arbejdsgiverne virkelig ligeglad, hvis du brænder for fodbold, musik, eller fotografering. Sørg for at tage ud den del af dit cv interesser.

Den eneste undtagelse til dette er, hvis din udenfor frivilligt arbejde svarer med dit arbejde. For eksempel, hvis du har oprettet et program for en lokal non-profit til at styre donor oplysninger, der er noget, der er relevant at inddrage på dit cv.

lægger vægt Skills

Selvom du ønsker at fjerne ikke-forbundne interesser, har du brug for at medtage tech færdigheder på dit cv. I et afsnit mærket ”færdigheder” (eller noget lignende, som ”tekniske kompetencer”) omfatter softwareprogrammer, programmeringssprog og andre færdigheder, der er vigtige for jobbet.

Der er ingen grund til at medtage de grundlæggende tech færdigheder, som de fleste jobansøgere har, såsom kendskab til Microsoft Office.

Undgå Forvirrende Teknisk Sprog

Mens du bliver nødt til at bruge teknisk sprog i dit CV (for eksempel i din liste over tekniske færdigheder), undgå at bruge for meget jargon, især akronymer og vilkår, at nogle mennesker ikke er bekendt med.

Undgå teknisk sprog, der var specifikke for din gamle selskab. I stedet holde sig til industrien vilkår, at alle i IT er bekendt med. Husk på, at aftagerne ikke kan være bekendt med tech jargon, så kun bruge så meget teknisk sprog, som du har brug for at vise, hvad du er i stand til.

Anmeldelse Genoptag Eksempler

At have et eksempel på et CV kan gøre processen med at skabe eller opdatere dit cv lettere. Perusing prøve genoptages til sådanne stillinger som frontend webudvikler, Informationscenter tekniker, softwareingeniør, Tech Contractor, og Web Developer vil vise sig nyttige.

Korrekturlæst og rediger dit cv

Bare fordi du er i IT betyder ikke, du kan have stavefejl eller grammatiske fejl på dit cv. Sørg for at du grundigt læse korrektur dit CV før du sender den. Spørg en ven eller endda en karriere coach til at læse igennem dit cv så godt, på udkig efter fejl samt uoverensstemmelser i din formatering.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *