Tech Jobs: Job i Informationsteknologi (IT)

Posted on

Tech Jobs: Job i Informationsteknologi (IT)

Den eksplosive vækst i beskæftigelsen i informationsteknologi industrien begyndte bare om to årtier siden, og det har næppe bremset siden. Mens ” dot bombe æra ” i slutningen af 1990’erne gennem begyndelsen af 2000’erne gjorde sin rimelige andel af skaden, jo mere seneste recession, der startede i december 2007 og sluttede i juni 2009 knap nok selv bremset den ned.

Så interessant som det er at se på fortiden, men at lære om den fremtidige sundhed i denne industri er langt vigtigere for folk overvejer en it-job.

Der er meget gode nyheder på den front, hvis du er blandt dem, eller hvis du allerede arbejder inden for dette område. Den amerikanske Bureau of Labor Statistics forudsiger fortsat vækst over gennemsnittet job for teknologisektoren over de næste mange år.

Ansvarlig for denne vækst er ved at ændre teknologier og organisationers tilpasning af dem. For eksempel vil den øgede tilpasning af cloud computing og cybersikkerhed føre til stigninger i beskæftigelsen, og en stigning i andre teknologier, herunder sundheds-it, mobil netværk, og datastyring vil også bidrage til en stærk udsigter for informationsteknologien.

Grundlæggende fakta om IT-branchen

 • Fra 2014 var der 3,9 millioner mennesker, der arbejder i it-erhverv. Dette omfattede de ansatte i edb-systemer design og relaterede tjenester industri – hvad vi almindeligvis kalder it-branchen – såvel som enkeltpersoner gør teknologi-relaterede job i andre områder.
 • Beskæftigelse af mennesker, der arbejder i IT-erhverv forventes at vokse 12 procent fra 2014 gennem 2024. 488.500 arbejdspladser vil blive tilføjet i løbet af denne periode.
 • Traditionelt har der været en mangel på mangfoldighed i dette område. Kvinder og minoriteter er alvorligt underrepræsenteret. En overflod af hvide, asiater og mænd arbejder i denne branche, mens relativt få afroamerikanere, latinoer, og kvinder gør, når man sammenligner med andre private erhverv ( ” Mangfoldighed i High Tech ,” US Equal Employment Opportunity Kommissionen.)
 • Virksomheder, der omfatter it-branchen er enheder, der tilbyder brugerdefinerede programmering af computere, computersystemer design, computer facilities management, og andre computer-relaterede tjenester. It-job kan findes uden denne industri også. Industries at leje tech arbejdere indeholder oplysninger, uddannelsesmæssige tjenester, administrative og support, kablede telekommunikation, regeringen, finansiering og forsikring, udgivelse af software, og ledelse af selskaber og virksomheder.
 • Selv om der er informationsteknologi job rundt om i landet, er de fleste af muligheder centreret omkring visse områder. Den øverste amerikanske by for tech beskæftigelse er Raleigh-Durham, North Carolina. Andre steder, som du kan overveje at flytte for at forbedre dine chancer for at finde en tech job er Nashville, Tennessee; Austin, Texas; og Fort Collins, Colorado.

tech Karriere

Hvis du ønsker at deltage i it-branchen, har du mange muligheder.

Lad os først tage et kig på computer og informationsteknologi erhverv. Mens mange mennesker i disse erhverv arbejder i it-branchen, mange også arbejde i andre sektorer. Hvad gør disse erhverv tiltalende, ud over deres fremragende stykke arbejde udsigter, er de potentielle indtjening. IT-professionelle tjent en median årsløn på $ 82.860 i maj 2016. Sammenlign dette med medianen årlige løn på $ 37.040 for alle erhverv.

Computer og IT erhverv er tekniske job, der involverer gøre ting som at gennemføre teknologi, design computernetværk, kodning, og udvikling af software og hjemmesider.

De ni erhverv nedenfor har gode udsigter.

 • Computer og Information Research Scientist
 • Computer Network Architect
 • Computer Support Specialist
 • Computer Systems Analyst
 • Database Administrator
 • Information Security Analyst
 • Netværk og Computer Systems Administrator
 • Softwareudvikler
 • Web-udvikler

Den amerikanske Bureau of Labor Statistics forudsiger vækst i beskæftigelsen, der enten er hurtigere end, eller meget hurtigere end den gennemsnitlige for alle erhverv i perioden, der begyndte i 2014 og afsluttes i 2024. Der er ingen grund til at vi skal ikke forvente, at denne tendens fortsætte langt ud i fremtiden som teknologi fortsætter med at udvikle sig og eksperter, der ved, hvordan man skaber og implementere det er nødvendigt. Især mangler fra denne liste er edb-programmører, en besættelse, der vil opleve en 8 procent nedgang i 2024.

IT-professionelle er ansat i alle brancher, du kan tænke på, men de er, ikke overraskende, mest godt repræsenteret i it-branchen. De udgør 56 procent af alle arbejdstagere inden for branchen, selv om.

Hvad med de andre 44 procent? De er de ledere, revisorer , administrative medarbejdere, engros og fabrikation salgsrepræsentanter , reklame salgsrepræsentanter , kundeservicemedarbejdere , og andre arbejdstagere, som virksomheder har brug for at fungere.

Hvis du ikke er i en computer-orienteret karriere, hvorfor skulle du overveje at arbejde i it-branchen? Gør dette valg vil tillade dig at nyde de fordele, der kommer med sin succes. Ikke-tech arbejdere, ligesom dem, hvis arbejde indebærer computere, også komme til at nyde høj beskæftigelse og løn.

Top Tech Arbejdsgivere

Hvis du vil have en karriere i it-branchen, hvorfor ikke sætte din seværdigheder høj? Du kan have en bedre chance for at få et job med en mindre virksomhed, men dit endelige mål kan være et job med en af ​​de store aktører i branchen. Her er nogle af dem.

Overvej først de virksomheder med de højeste indtægter. Det er de øverste tech virksomheder i Fortune 500:

 1. Æble
 2. Hewlett-Packard Company
 3. IBM
 4. Amazon
 5. Microsoft
 6. Google

( ” Top Technology Virksomheder i Fortune 500 .” Fortune .

2015)

Dernæst her er en liste over de hurtigst voksende teknologivirksomheder – fordi hvis du vil have en karriere i en hurtigt voksende industri som IT, hvorfor ikke sigte efter et job med en virksomhed, der har en yderst lovende fremtid? De hurtigst voksende tech virksomheder, ifølge Forbes, er:

 1. LinkedIn
 2. Æble
 3. QlikTech Technologies
 4. athenahealth
 5. Equinix
 6. ebIX

( ” Fast Tech 25 .” Forbes. 2017)

Tech medarbejderes dage er typisk lange. Under en arbejdsgiver, der behandler sine ansatte godt kan gøre denne tid behageligt. Ifølge medarbejdernes anmeldelser, disse er de bedste tech virksomheder at arbejde for:

 1. Facebook
 2. Google
 3. World Wide Teknologi
 4. hurtig Enterprises
 5. LinkedIn
 6. Adobe

( ” 25 Bedste Tech Arbejdspladser i 2016, i henhold til medarbejdere .” Business Insider . December 6, 2016)

Sådan, hvis en Informationsteknologi karriere er rigtigt for dig

Hvis du ønsker at have en karriere inden for informationsteknologien, dine valg er mange: du kunne forfølge en it-besættelse i it-branchen, en IT besættelse i en anden branche, eller en ikke-tech besættelse i it-branchen. Der bør være noget for dig, uanset hvad karriere er mest egnet baseret på dine evner, interesser og andre personlige egenskaber.

Er der noget at modvilje? Hvis en simpel 9 til 5 job er, hvad du er ude efter, bør du overveje et andet område. IT-medarbejdere ofte arbejder lange timer. Omkring 20 til 25 procent af arbejderne i de erhverv, der er anført arbejde mere end 40 timer om ugen. Og afhængigt af dine specifikke erhverv, kan du nødt til at bruge tid på vagt i tilfælde af en nødsituation opstår, at kun din ekspertise kan løse.

Uddannelse og træning

Hvordan du forberede en it-karriere spiller en stor rolle i din succes. Som med enhver karriere, er du nødt til at erhverve de hårde færdigheder, som vil tillade dig at gøre dit job. For mange erhverv, betyder at tjene en bachelorgrad. Du bør deltage i et stærkt teknisk skole program .

I et stadigt skiftende felt som dette, vil du hele tiden nødt til at opgradere dine færdigheder. Med de lange arbejdstider, kan du have lidt tid til at gøre dette. Tager online kurser kan hjælpe dig med at holde dine evner up-to-date.

Certificeringer er ganske værdifulde i it-branchen. De tjener som bevis for arbejdsgiverne, at du er kvalificeret til at udføre et bestemt job. Normalt faglige sammenslutninger og softwarevirksomheder overvåge certificeringsprocessen, som kræver kandidater til at bestå en eksamen efter at lære en færdighed, computersprog, eller softwareprogram. At have de rigtige legitimationsoplysninger kan gøre dig mere konkurrencedygtig som arbejdssøgende eller som professionel forsøge at gå videre til en bedre betalende og mere ansvarsfuld stilling.

Hvilke certificeringer bør du få? Tid og penge vil tvinge dig til at indsnævre dine muligheder. Det er bedst at gå efter dem, der vil gøre dig mest konkurrencedygtige i de varmeste teknologier. For eksempel, hvis du ønsker at opbygge din karriere i store data , kan du forfølge disse certificeringer:

 • Cloudera Certified Administrator til Apache Hadoop (CCAH)
 • Cloudera Certified Professional: Data Scientist (CCP: DS)
 • Cloudera Certified Professional data Engineer

Hvad Skills skal du bruge?

Som it-professionel, kan det være nødvendigt at have viden om udviklingsværktøjer, programmeringssprog og operativsystemer. Det er umuligt at vide alt, men et godt sted at starte er med krævende færdigheder som UNIX operativsystemet, Linux operativsystem, og Java programmeringssprog.

At kende en bred vifte af programmeringssprog kan hjælpe Garner dig høje indtjening. Begynd med de højeste betalende sprog , herunder Ruby, Objective C, og Python.

Kom Hired: Sådan finder du en IT job

Når du søger efter en it job, kan du bruge almindelige jobsøgning websteder som Indeed.com . Der vil du finde jobannoncer hentet fra forskellige kilder, herunder andre job notering sites og virksomhedens websted. Arbejdsgivere også sende jobåbninger direkte til faktisk. Derudover kan du dele dit cv der så arbejdsgivere, der søger en person med dine kvalifikationer kan finde dig.

Du kan også bruge niche sites , der er specifikt til beskæftigelsesmuligheder i IT-branchen. Fordelen ved at bruge websteder som dette er, at det giver dig mulighed for at indsnævre din fokus og bruge din tid mere effektivt.

Netværk er afgørende, når det kommer til at lokalisere åbne positioner. Hvis du ikke er på LinkedIn , bør du være. Det vil give dig mulighed for at forbinde med folk i dit område eller dem, der kender folk, der er.

Et fint afstemt genoptage eller curriculum vitae , mens det ikke vil få dig ansat, vil få en potentiel arbejdsgiver at lægge mærke til dig. Online porteføljer er et must for web-designere og udviklere , der har brug for at vise deres arbejde. Hvis du forsøger at opbygge en freelance karriere, bør du få klient Begejstring .

Mens et CV eller portefølje vil bringe dig til en potentiel arbejdsgiver opmærksomhed, din præstation ved en jobsamtale kan få dig det job, du ønsker. Som med ethvert erhverv, bør du altid forberede sig til en jobsamtale og tænke over, hvordan du vil reagere på enhver mulig spørgsmål – herunder ulovlige dem .

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *