Tech Jobs: Delovna mesta na področju informacijske tehnologije (IT)

Posted on

Tech Jobs : Jobs in Information Technology (IT)

Eksplozivna rast naloga industriji informacijske tehnologije se je začela pred skoraj dvema desetletjema, in je komaj upočasnila leta. Medtem ko je ” pika bomba era ” v poznih 1990-ih po začetku leta 2000 naredili svoj pravičen delež škode, bolj nedavno recesijo, ki se je začela decembra 2007 in ki se je končalo junija 2009 komaj celo upočasnila.

Kot je zanimivo, saj je pogled na preteklost, kljub temu, spoznavanje zdravje prihodnji te industrije je veliko bolj pomembno, da se ljudi, ki razmišljajo informacijske tehnologije delo z.

Tam je zelo dobra novica o tem spredaj, če ste med njimi, ali pa, če že delajo na tem področju. US Bureau of Labor Statistics napoveduje še naprej nadpovprečno rast delovnih mest za tehnološki sektor v naslednjih nekaj letih.

Odgovorni za to rast se spreminjajo tehnologije in prilagajanje organizacij od njih. Na primer, bo povečana prilagoditev računalništva v oblaku in kibernetske privede do povečanja zaposlenosti in dvig drugih tehnologij, vključno z zdravstveno oskrbo IT, mobilna omrežja, in upravljanje podatkov bo prispevala tudi k močnemu obetov za področje informacijske tehnologije.

Osnovna dejstva o industriji IT

 • Od leta 2014, je bilo 3,9 milijona ljudi, ki delajo v IT poklicih. To vključuje zaposlene v računalniške sisteme načrtovanja in z njimi povezane storitve industriji – kar pogosto imenujemo IT industrije – kot tudi posameznike tem povezano-tehnoloških delovnih mest na drugih področjih.
 • Zaposlovanje ljudi, ki delajo v IT poklicih naj bi se povečala za 12 odstotkov, od leta 2014 preko 2024. 488.500 delovnih mest, ki bo dodana v tem obdobju.
 • Tradicionalno je prišlo do pomanjkanja raznolikosti na tem področju. Ženske in manjšine so močno zastopani. Obilo belci, Azijci in moških dela v tej industriji, medtem ko je relativno malo Afroameričani, Latinoameričani in ženske storiti, če v primerjavi z drugimi zasebnimi industrije ( ” Raznolikost v High Tech ,” US Equal Employment Opportunity Komisija.)
 • Podjetja, ki obsegajo IT industriji so subjekti, ki ponujajo po meri računalniško programiranje, računalniški sistemi, oblikovanje, računalniško upravljanje objektov, in drugih, povezanih z računalniške storitve. IT delovna mesta je mogoče najti izven te industrije. Panoge, najem tech delavci vključujejo informacije, izobraževalne storitve, administrativnih in podpornih storitev, žične telekomunikacije, vlade, financ in zavarovanja, programske opreme založništvo in vodenje družb in podjetij.
 • Kljub temu, da so informacijske tehnologije delovnih mest po vsej državi, se večina priložnosti osredotočena na nekaterih področjih. Top US mesto za tech zaposlovanje je Raleigh-Durham, North Carolina. Druga mesta, v katerem se lahko razmisli preselili da bi izboljšali svoje možnosti pri iskanju tech delo so Nashville, Tennessee; Austin, Texas; in Fort Collins, Colorado.

tech Zaposlitev

Če se želite pridružiti IT industrije, imate veliko možnosti.

Poglejmo najprej poglej na računalniške in informacijske tehnologije poklicih. Medtem ko je veliko ljudi v teh poklicih delajo v IT industriji, mnogi tudi delo v drugih sektorjih. Kaj naredi ti poklici privlačna, poleg svojega odličnega dela napovedi, so potencialni zaslužek. IT strokovnjaki zaslužili srednjo letno plačo v višini $ 82.860 v maju 2016. Primerjaj to s povprečno letno plačo v višini $ 37.040 za vse poklice.

Računalniška in IT poklici so tehnična delovna mesta, ki vključujejo stvari, kot so izvajanje tehnologije, oblikovanje računalniških omrežij, kodiranje in razvoj programske opreme in spletnih strani.

Spodnji devet poklici imajo odlične poglede.

 • Računalništvo in informatiko raziskovalni znanstvenik
 • Računalniško omrežje Arhitekt
 • Computer Support Specialist
 • Computer Systems Analyst
 • Database Administrator
 • Informacijska varnost Analyst
 • Omrežje in Computer Systems Administrator
 • Razvijalec programske opreme
 • Spletni razvijalec

US Bureau of Labor Statistics napoveduje rast zaposlenosti, ki je bodisi hitreje kot, ali pa veliko hitreje, kot je povprečje za vse poklice, za obdobje, ki se je začela leta 2014 in se bo končal v 2024. Nobenega razloga ni, da ne smemo pričakovati, da se ta trend nadaljevati tudi v prihodnje, kot je tehnologija še naprej razvija in strokovnjaki, ki vedo, kako ustvariti in izvajati, da so potrebni. Predvsem manjka s tega seznama so računalniški programerji, poklic, ki bodo doživeli 8-odstotni padec je do leta 2024.

IT strokovnjaki so zaposleni v vsaki industriji si lahko zamislite, vendar so, kar ni presenetljivo, najbolj zastopana v industriji informacijske tehnologije. Ti predstavljajo 56 odstotkov vseh delavcev v tej industriji, čeprav.

Kaj pa drugega 44 odstotkov? So menedžerji, računovodje , administrativni delavci, trgovina na debelo in proizvodnjo prodajni zastopniki , prodajni zastopniki, oglaševanje , predstavniki storitev za stranke , in druge delavce, da podjetja potrebujejo za delovanje.

Če niste v računalniško usmerjene kariere, zakaj bi morali razmisliti, ki delajo v IT industriji? Izdelava to izbiro vam bo omogočilo, da uživajo koristi, ki prihajajo s svojim uspehom. Non-tech delavci, kot so tiste, katerih delo vključuje računalnike, tudi dobili, da uživajo visoko stopnjo zaposlenosti in plač.

Top Tech Delodajalci

Če želite kariero v tehnološki industriji informacij, zakaj ne določi svoje znamenitosti visoka? Morda imate boljše možnosti za pridobivanje delovnih mest z manjšo družbo, vendar je vaš končni cilj je lahko delo z enim od velikih industrijskih akterjev. Tu so nekatere od njih.

Razmislite prvih družb z najvišjimi prihodki. To so top tech podjetij v Fortune 500:

 1. Apple
 2. Hewlett-Packard Company
 3. IBM
 4. Amazon
 5. Microsoft
 6. Google

( ” Top Technology Podjetja v Fortune 500 .” Fortune .

2015)

Dalje, tukaj je seznam najhitreje rastočih tehnoloških podjetij v – ker če boš imela kariero v hitro rastoče industrije, kot so IT, zakaj ni namenjena za delo s podjetjem, ki ima zelo obetavno prihodnost? Najhitreje rastoča tehnološka podjetja, po Forbes, so:

 1. LinkedIn
 2. Apple
 3. Qlik Technologies
 4. athenahealth
 5. Equinix
 6. Ebix

( ” Fast Tech 25 .” Forbes. 2017)

dni Tech zaposlenih so običajno dolgo. Ob delodajalca, da ravna s svojim delavcem tudi lahko prijetno tokrat. Glede na mnenja zaposlenih, to so najboljša tehnološka podjetja, da delajo za:

 1. Facebook
 2. Google
 3. World Wide tehnologija
 4. Fast Enterprises
 5. LinkedIn
 6. Adobe

( ” 25 najboljše Tech družbe za delo v letu 2016, glede na zaposlene .” Poslovni Insider . 6. december 2016)

Kako veš, če na Informacijska tehnologija Kariera je pravi za vas

Če želite imeti kariero na področju informacijske tehnologije, vaše možnosti so mnogi: da bi lahko nadaljevala IT poklica v IT industriji, IT poklic v drugi industriji, ali ne-tech poklica v IT industriji. Tam mora biti nekaj tukaj za vas, ne glede na to, kaj kariera je najbolj primerna glede na vaše sposobnosti, interesov in drugih osebnostnih lastnosti.

Ali je še kaj, da ne mara? Če preprost 9: 5 delo je tisto, kar so potem, morate upoštevati drugo področje. IT delavci pogosto delajo dolge ure. Približno 20 do 25 odstotkov delavcev v poklicih navedena dela več kot 40 ur na teden. In glede na vaše posebne poklic, boste morda morali porabiti časa dežurstva v primeru nastane v sili, ki lahko samo svoje znanje rešiti.

Izobraževanje in usposabljanje

Kako se pripraviti na kariero IT igra veliko vlogo v vaš uspeh. Kot pri vseh kariero, morate pridobiti trdih veščin, ki vam bo omogočilo, da opravi svoje delo. Za mnoge poklice, to pomeni zaslužek diplomiral. Vi bi morali udeležiti močan tehnični program, college .

V nenehno spreminjajočem se področju, kot je ta, boste vedno morali nadgraditi svoje znanje. V teh dolgih delovnih ur, ki jih lahko imajo le malo časa, da to storijo. Ob spletne tečaje vam lahko pomaga ohraniti svoje sposobnosti up-to-datum.

Certifikati so zelo dragocene v IT industriji. Služijo kot dokaz za delodajalce, da ste usposobljeni za opravljanje določenega dela. Ponavadi, strokovna združenja in programske opreme podjetja nadzorni postopek certificiranja, ki zahteva kandidati opraviti izpit po učenju spretnosti, računalniški jezik, ali programske opreme. Ob ustreznih poverilnic lahko si bolj konkurenčen kot iskalec zaposlitve ali kot strokovni poskuša napredovati na bolje plačanih in bolj odgovorno mesto.

Kateri certifikati naj bi dobil? Čas in denar, vas bo prisilil, da zožiti vaše možnosti. Zato je najbolje, da gredo po tisti, ki bo vam najbolj konkurenčna v najbolj vročih tehnologij. Na primer, če želite graditi svojo kariero v velikih podatkov , boste morda opravljati teh certifikatov:

 • Cloudera Certified Administrator za Apache Hadoop (CCAH)
 • Cloudera Certified Professional: Podatki znanstvenik (CCP: DS)
 • Cloudera Certified Professional Data Engineer

Kaj spretnosti potrebujete?

Kot strokovnjak za IT, boste morda morali imeti znanje o razvojnih orodij, programskih jezikov in operacijskih sistemov. To je nemogoče vedeti vse, vendar je dober kraj za začetek je z visoko povpraševanje spretnosti , kot je Unix operacijski sistem, Linux operacijski sistem, in programskem jeziku Java.

Poznavanje različnih programskih jezikov lahko pomaga Garner vam visoke zaslužke. Začnite z najvišji plačilni jezikih , vključno z Ruby, Cilj C in Python.

Prvi Najemna: Kako najti IT Job

Pri iskanju za informacijske tehnologije, delo z, lahko uporabite splošna delovna mesta za iskanje spletne strani, kot Indeed.com . Tam boste našli zaposlitev obvestila izločene iz različnih virov, vključno z drugimi delovnih seznam spletnih strani in spletnih straneh družbe. Delodajalci tudi objava novih delovnih mest neposredno v resnici. Poleg tega si lahko delite svoj življenjepis tam, tako da lahko delodajalci, ki iščejo nekoga z vašimi kvalifikacijami našli.

Lahko uporabite tudi nišne strani, ki so posebej za zaposlitvenih možnosti v IT industriji. Prednost uporabe spletne strani, kot je to, ki vam omogoča, da zožite fokus in bolj učinkovito porabili svoj čas.

Mreženje je bistvenega pomena, ko gre za iskanje odprte pozicije. Če niste na LinkedIn , bi morali biti. To vam bo omogočilo, da se povežete z ljudmi v svojem področju, ali tiste, ki vedo, ljudi, ki so.

Fino uglašen življenjepis ali življenjepis , pa ne bodo dobili najel, boste dobili potencialnega delodajalca, da vas opazijo. Online portfelji so nujna za spletne oblikovalce in razvijalce , ki morajo pokazati svoje delo. Če poskušate zgraditi kariero svobodni, morate dobiti pričevanja strank .

Medtem ko se bo spet ali portfelj vas opozori potencialnega delodajalca, uspešnost na razgovor za službo lahko dobili posel, ki ga želijo. Kot pri vsakem poklicu, morate vedno pripraviti na razgovor za delo in razmišljati o tem, kako se boste odzvali na morebitno vprašanje – vključno z nezakonitimi tisti .

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *