10 Best krajši delovni čas za starejše

Posted on

Najboljše za krajši delovni čas za starejše

Ali moraš delati, želijo dopolniti svoj dohodek, ali pa samo upam, da ostanejo aktivni v pokoju, delo s krajšim delovnim časom, je pogosta med upokojenci. Nekaj ​​dela s krajšim delovnim časom, je bolje za starejše delavce kot drugi. Sprijaznimo se: ne glede na to, kako fit ste, bi si verjetno raje zapustil fizično zahtevno stvari, na mlajše delavce, ki niso tako zaskrbljeni vrže ven hrbet, itd

Dobra novica je, da so delovna mesta s krajšim delovnim časom, da bo ustrezala vse prednosti, strokovno ozadje in znanja in spretnosti. Ali želite delati v veliko na prostem ali v udobju vašega doma pisarni, ena od teh nastopov bi lahko bila primerna za vas.

svetovalec

Če imate radi svojo kariero, ampak želijo, da bi porabili malo manj časa za to počeli, bi svetovanje kot nalašč za vas. Obrnite strokovno znanje, mrežo in izkušenj do dobre prednosti in dela s krajšim delovnim časom za svojega starega delodajalca ali za druge družbe v svojem področju.

Povprečno plačilo za svetovanje, je po vsem karta, in v veliki meri odvisno od področja ste upokojil iz. Če želite nastaviti stopnjo, začnite z deljenjem svoje odškodnino delovnih ur. To je tudi dobra ideja, da preverite pri drugih svetovalcev na svojem področju bi ugotovili, kako strukturirati njihovo nadomestilo; je na uro, na podlagi posamezne projekta, ali pa se raje delajo na držalo?

tutor

Upokojeni učitelji imajo izobrazbo in izkušnje za pomoč učenci učijo težke predmete, vzgajajo svoje ocene in pripravo na izpite, kot so SAT, med drugimi mejnike. Poleg mentorstva, obstajajo tudi druge možnosti, fleksibilna delovna mesta na voljo za nekdanje učitelje.

Tudi če niste certificirani učitelj, boste morda lahko, da zagotovi mentorstvo študentom na svojem področju, pa naj gre jim poučevanje matematične sposobnosti ali urejanje svoje pisanje. Povprečna plača spreminja glede na stopnjo mentorstvo (srednji šoli, fakulteti, itd) in nivoju mentorja formalnega izobraževanja. Večina programov mentorstvo imajo standardne urne postavke plač.

Atletski trener

Želite deliti svojo ljubezen do športa z novo generacijo brstenja športnike? Coaching je lahko za vas. Plačati na splošno ni visoka – nekaj tisoč na sezono – če pa boste morali malo več denarja in bi radi na prostem delo, bi lahko nastop kot atletski trener je kot nalašč za vas. Večina delovnih mest coaching študentov-športnikov vas zahteva, da opravi preverjanje preteklosti, da se zagotovi varnost učencev.

davčna pripravljavca

Če imate računovodski ozadje in raje pred naložiti svoje delo v prvi polovici leta, lahko priprava davek je tisti del delovnim časom ste iščejo. Davčni pripravljavci običajno delajo dolge ure preko davčnih sezone, ki poteka skozi 15. aprila ali tako. Potem, njihovi urniki sprosti se do konca leta.

Plačati za to vlogo, se bodo razlikovale glede na vaše izkušnje in ali delate za majhno podjetje ali veliko nacionalne organizacije. Upokojeni računovodje morda želeli, da gredo svobodni, neodvisno delajo davčnega podjetja.

knjigovodja

Knjigovodij morajo biti udobno uporabo programov računovodske programske opreme, kot so QuickBooks kot tudi Microsoft Excel. Morajo imeti tudi ostro oko za podrobnosti in medosebne spretnosti komuniciranja zahteve za stranke / zaposleni.

Veliko knjigovodij delo v svobodni zmogljivosti, pri čemer na kombinacijo malih in velikih strank. Vaša raven formalne izobrazbe in izkušenj narekujejo, koliko lahko za knjigovodske storitve zaračunavajo.

Medical zaračunavanje / Coder

Medicinska billers in kodiranje prevesti zdravstvenih storitev v diagnostičnih kod za uporabo v medicinske zaračunavanje. Prav tako pripravo, pošiljanje in sledenje zdravstvenih računov za bolnike in zavarovalnice. Upoštevajte, da to delo zahteva potrdilo, z nekaterimi delodajalci raje kandidate s stopnjo pridružene družbe ali standardizirani proces usposabljanja.

Plačati bodo razlikovale od izkušenj in velikostjo podjetja delate za. To lahko vpliva tudi na vrsto bolnika; Običajno bo medicine osredotočena na starostnikih bolnikov ima več postopkov in s tem več kode za obračun rešiti.

Predstavnik storitev za potrošnike

storitve za stranke, delovna mesta so vedno najem, in nekateri od njih vam bo delo od doma. Če ste dobri v komunikaciji po telefonu ali prek chat software in ne moti težav z ljudmi, ko oni ne po svojih najboljših močeh, bi ta vloga vam delo s krajšim delovnim časom iz domače pisarne. V-oseba lahko zahteva usposabljanje in plačilo je odvisno od družbe. Večina storitev za stranke delovna mesta plača urna postavka.

Virtual Assistant

Če ste bili administrator v polni delovni čas delovni karieri in ste zadovoljni s tehnologijo, lahko virtualni asistent vloga vam pomaga prevesti svoje spretnosti v novo skrajšanim delovnim časom. Virtualni pomočniki delovna mesta ne zahtevajo nujno stopnjo, vendar pa zahtevajo trdne pisne sposobnosti in udobje s programi, kot so Microsoft Office. Večina podjetij se boste morali, da imajo svoj računalnik (čeprav lahko nekaj dobavi eno) in visoke hitrosti internetne povezave. Ti se običajno lahko povrnejo stroške vašega internetnih storitev.

Pet Sitter / Dog Walker

Če ste lastnik psa in se uporablja za delo s polnim delovnim časom, se spomnite, kako težko je bilo, da poskrbite, da vaš ljubljenček dobil svojo dnevno vadbo. Sprehajalci psov vzeti dnevno izmeno, tako da pisarniški delavci nimajo na raso domov, ko je delovni dan več. Če so mačke bolj vaša hitrost, ali ste enaki, priložnost ljubitelj živali an, hišne sedel medtem ko stranke gredo na dopust, je odličen način, da nekaj dodatnega denarja v žepu. Aplikacije, kot Rover in Wag bi bilo enostavno, da bi začeli.

Blogging / Social Media

Morda je končni delo-od-doma delo, blogging nima formalnega izobraževanja – potrebujete le z besedami in dovolj udobja s tehnologijo, da se naučijo, kako uporabljati različne sisteme za upravljanje vsebin.

Če ste res tech-zdrava pamet, boste morda lahko obrnejo, da v službo ravnanje medijev računovodske izkaze družbe socialne. Čeprav je to delo, ki se nagiba k skew mlajši, so socialni mediji vloge, kjer je zaželena bolj začinjeno glas.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *