Kako naj se pripravim za vedenjske Job Interview

Posted on

Kako naj se pripravim za vedenjske Job Interview

Kaj je vedenjski intervju? Kandidati za zaposlitev pogosto sprašujejo, kakšna je razlika med navadnim razgovor za službo in vedenjske intervju. Kaj morate storiti, da se pripraviš, če delodajalec se bo vprašal si vedenjski intervju vprašanja, ki temeljijo?

Ni razlike v dejanski obliki razgovor. Boste še vedno srečal s spraševalcem in se odzivajo na razgovor vprašanja. Razlika je v vrsti razgovor, ki bo vprašal.

Oglejte si podatke o razliki med vedenjskimi in tradicionalnih razgovorih za delo, primeri vprašanj, in kako ravnati vedenjski intervju.

Kaj je Vedenjski Job intervju?

Vedenjska temelji anketiranje je intervjuja, ki temelji na odkrivanju, kako intervjuvanec ravnal v določenih situacijah, povezanih z zaposlovanjem. Logika je, kako se obnaša v preteklosti bo napovedati, kako bo ravnala v prihodnje, kar pomeni, pretekli donosi napoveduje prihodnje uspešnosti.

tradicionalni Intervjuji

V tradicionalnem intervjuju, boste morali na vrsto vprašanj, ki so po navadi preproste odgovore, kot so: “Kaj so vaše prednosti in slabosti?” ali “Kaj je glavni izzivi in ​​problemi, si obraz? Kako ste jih obravnava?” ali “Opišite tipičen delovni teden.”

V vedenjskem intervjuju, se je delodajalec odločil, kaj veščine so potrebne za osebo, ki so najeti in se postavljajo vprašanja, da ugotovite, če ima kandidat te veščine. Namesto sprašuje, kako bi se obnašal, bo vprašal, kako se obnašajo. Anketar bodo želeli vedeti, kako ravnati s položaja, namesto tega, kar bi lahko v prihodnje.

vprašanja vprašanje

Vedenjski intervju vprašanja bodo bolj koničast, bolj sondiranje in natančnejša od tradicionalnih vprašanj intervju:

 • Daj primer priložnost, ko se uporablja logiko za reševanje problema.
 • Daj primer ciljem, ki jih je dosegel, in mi povedal, kako ga doseči.
 • Opišite odločitev, ki ste jih naredili, da je nepriljubljen in kako ravnati njeno izvajanje.
 • Ste šli presegajo Call of Duty? Če da, kako?
 • Kaj storiti, ko je vaš urnik prekine? Dam primer, kako ravnati z njimi.
 • Ste imeli prepričati ekipo za delo na projektu niso bili navdušeni nad? Kako si to naredil?
 • Ali ste ravna težaven položaj sodelavca? Kako?
 • Povej mi o tem, kako učinkovito delali pod pritiskom.
 • Več vedenjske intervju vprašanja.

Nadaljnje vprašanje se bo podrobno tudi. Morda boste vprašali, kaj si naredil, kaj si rekel, kako ste se odzvali in kako ste se počutili med situacijo, ki jo deli z najem manager.

Priprava

Kaj je najboljši način za pripravo? Pomembno je vedeti, da ne boste vedeli, kakšne vrste intervju bo, dokler ne sedi v sobi intervju. Torej, pripravite odgovore na tradicionalnih vprašanja intervju.

Potem, saj ne veste, kaj situacije boste spraševali, če je vedenjski intervju, osvežitev spomina in upoštevati nekatere posebne primere, ki ste jih obravnava ali projekte, ki ste jih delali naprej. Morda boste lahko, da jih uporabljajo, da bi odgovore okvirja.

Nasvet : Pripravite zgodbe, ki prikazujejo čas, ko ste uspešno rešili težave ali izvedli nepozabno.

Zgodbe bo koristno, da bi se odzvali smiselno v vedenjskem intervjuju. Lahko raziskave odzivni tehniko intervju STAR, ki ponuja način odgovarjati na vedenjske vprašanja za intervju.

Končno, pregledati opis delovnega mesta, če ga imate, ali napotitev delo ali ad. Morda boste lahko dobili občutek, kaj veščine in vedenjske značilnosti delodajalca iščejo branju opis in položaj zahtevam delovnega mesta.

Med Intervju

V intervjuju, če niste prepričani, kako odgovoriti na vprašanje, prosite za pojasnilo. Nato se prepričajte, da so te točke v svojem odgovoru:

 • Poseben položaj
 • Naloge, ki so potrebni, da je treba storiti
 • Dejanje, ki ga je
 • Rezultati, to je, kaj se je zgodilo

Pomembno je, da v mislih, da ni pravih in napačnih odgovorov. Anketar je preprosto poskuša razumeti, kako se obnaša v določeni situaciji. Kako se boste odzvali bo ugotovila, če obstaja primerna med svoje sposobnosti in položaj je družba želi zapolniti.

Torej, poslušajte pozorno, bo jasno in natančno, če se boste odzvali in, kar je najpomembneje, če sem iskren. Če so vaši odgovori niso kaj anketar išče, ta položaj ne sme biti najboljša služba za vas.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *