Kako ravnati hodi v razgovor

Posted on

 Kako ravnati hodi v razgovor
Kaj je hoditi v razgovor za službo in zakaj družbe, ki jih uporabljate? Sprehod, na razgovor, znan tudi kot odprt razgovor, je intervju za zaposlitev, kadar podjetja sprejemajo prijave na delovno mesto v različnih časih, ko vsi prosilci, ki so zainteresirani za uporabo lahko udeležijo.

Družba izvaja intervjuje na kraju samem, ne pa razporejanje posameznih intervju sestankov s kandidati.

Kako Odprta delovna Intervjuji delo?

Odprti intervjuji delovnih mest, so ena od vrst intervjujev za zaposlitev, ki lahko najbolj zahtevna sodelovati. Vsi kandidati pokažejo naenkrat, in si bo med skupino ljudi, ki lahko konkurirajo za isto delo, ki ga so.

Nasvet : Na strani plus, delodajalci imajo pogosto hoditi v intervjuje, ko imajo več odprtin za zapolnitev, tako da še vedno morali imeti dobre možnosti za pridobivanje najel, čeprav obstaja veliko drugih kandidatov.
Intervjuji se lahko izvede na podlagi ena na ena v intervjuju ali sejni sobi. V nasprotnem primeru lahko pride do mize, ustanovljeni za nabornikov neformalno klepet s kandidati. Intervjuji bo kratek. Kandidati se lahko zahteva, da ostanejo še naprej razpravljali delo z zaposlovalec ali drugem intervjuju na poznejši datum, se lahko dogovorili. V nekaterih primerih so vlagatelji ponudili službo na kraju samem.

Pogovori med Block časa

Hoditi v intervjuji so običajno potekala v bloku času in potekajo na prvi pride, prvi melje. Ti pogovori so pogosto potekala za sezonske zaposlitve ali podjetja, ki želijo zapolniti več mest hkrati. Podjetja, ki imajo stalno potrebo po novih zaposlenih lahko imajo dnevne ali tedenske razgovore walk-in.

Intervjuji na delovna sejmov ali druge Najem Dogodki

Včasih so odprti intervjuji uporabljajo pri zaposlitvenih sejmih ali če je podjetje na območju za kratek čas, posebej najeti. So potekala za povečanje števila ljudi, pregledanih pred naslednjim korakom postopka intervju.

Primeri hoditi v Intervjuji

  • Na primer, lahko družba objavili časopis ali na spletu oglas, ki naznanja, da se bodo odprta zaslišanja potekala od 9:00 do poldneva in 1:00 ure do 4:00 ure na določen datum.
  • Nekatere trgovine imajo lahko okno znake o tem, da se bo vloga sprejeta na določen dan in uro. Na primer, lahko odprti pogovori potekajo vsak torek med 5:00 in 9:00 uro

Kaj obleči

Večina odprti pogovori so za prodajo na drobno ali sezonskih delovnih mest in ne iz formalnih podjetniških položaje. Nosi poslovni priložnostne obleko vam bo pomagal narediti dober vtis. Za poletne delovnih mest, športna obleka je v redu, vendar se prepričajte, da ste oblečeni lepo in tidily.

Kaj vzeti s seboj

Kandidati se lahko zahteva, da izpolnite prošnjo za zaposlitev pred srečanjem s spraševalcem. Prinesite seznam vseh informacij, ki jih potrebujete za dokončanje prijave za delovno mesto. Prinesite nekaj dodatnih kopij svoj življenjepis in seznam referenc, kot dobro. Pad in pero so priročni za zapiske in izpolnjevanje obrazcev.

Kdaj Prihod

Poskusite priti nekaj minut pred začetnim časom ali čim prej. Prej prideš tja, prej boste lahko srečali s spraševalcem. Za konkurenčnih delovnih mest, lahko pride do linija prosilcev, ki čakajo na srečanje s menedžerjev kadrovskimi strokovnjaki.

Bodite pripravljeni odgovarjati na vprašanja

Ko se udeležite odprt razgovor, bodite pripravljeni odgovoriti na intervju vprašanja o svoji zgodovini in izobraževanja o zaposlitvi, vključno z vprašanji o tem, zakaj želite delati za podjetje in zakaj ste usposobljeni za delo.

Če je podjetje najem za različne delovnih mest, vedo, katero želite uporabiti za. Vas bo vprašal, kaj pozicije vas zanima kot del postopka prijave.

Bodite pripravljeni čakati

Poleg tega bi morali šteti za delo s skupino drugih ljudi, lahko čaka boleč del procesa. V zadnjem delu odprtih intervjujev, lahko pride do čakati na srečanje s zaposlovalec ali zaposlovalec ne smejo imeti dovolj časa za srečanje z vsemi vlagatelji.

Če najem manager zmanjka časa, boste morda morali, da pridejo nazaj na drug dan ali pa se obrnete po telefonu ali elektronski pošti, da nadaljujejo postopek.

Kako Nadaljevanje Po odprtem Intervju

Kaj je najboljši način za nadaljevanje s strani delodajalca? Pomembno je, da bo čas za to, ker ste morda le na kratko srečal s zaposlovalec ali najem manager. To je lahko težko za njih, da se spomnimo vseh ljudi, ki jih naleteli, in jih spominja na vaše prijave je vedno dobra ideja.

Poskusi, da bi dobili vizitko od ljudi, ki jih izpolnjujejo z na razgovoru. To vam bo dala e-poštni naslov in telefonsko številko, za katero lahko priključite pozneje.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *