Kako postati doktor – Izobraževanje in zahteve za izdajo dovoljenj

Posted on

Kako postati doktor - Izobraževanje in zahteve za izdajo dovoljenj

Zdravniki , ki se imenuje tudi zdravniki, diagnosticiranju in bolezni in poškodbe zdravljenje ljudi. Na podlagi razlik v njihovo usposabljanje in filozofij, imajo bodisi oznako MD (doktor medicine), ali pa (doktor Osteopathic Medicine), po njihovih imenih, na primer, Jane Brown, MD ali Jim Smith, DO.

Medtem ko sta MDS in DOS uporabljajo tradicionalne metode za zdravljenje svojih bolnikov, ki so na primer droge in kirurgije-zdravniki osteopatski medicine (osteopati) poudarjajo celovit medicine, preventivno nego in mišično-skeletnega sistema telesa. Zdravniki medicine lahko imenujemo tudi allopaths. Naučili se boste, kaj morate storiti, da bi postal zdravnik, vključno z izobraževanjem in zahteve za izdajo dovoljenj , pri čemer vrsta usposabljanja izberete.

Prvič, ugotoviti, če imajo lastnosti, ki vam bo pomagal uspeti v tej karieri . Ker bo vaš trening sestavljajo zlasti znanosti vaj, ki jih potrebujemo močno  sposobnosti  za to temo. Poleg tega, posebnih  mehkih veščin  , ki so osebne lastnosti, ki vam omogočajo, da svoje delo dobro, so obvezna. Ti, seveda, mora biti sočutni in občutljivi za čustva drugih ljudi. Močne  Kritično mišljenje  in reševanje problemov sposobnosti , kot tudi odlično  poslušanje  in  govorjenje spretnosti , vam bo omogočilo, da komunicirajo z bolniki in sodelavci. Moral bi biti tudi dobro organizirani in podrobno usmerjena.

Obvezno izobraževanje

Če želite postati zdravnik, bodite pripravljeni, da se zavežejo, da bodo porabile vsaj 11 let na svojem po-visoko izobrazbo. Ko bo na fakulteto za obdobje štirih let, da bi dobili diplomo, boste morali udeležiti medicinsko šolo za štiri leta. Zaslužili boste bodisi DO ali MD stopnjo. To bo sledila tri do osem let podiplomskega medicinskega izobraževanja (GME) v obliki programa pripravništva ali rezidenčnega.

Morate udeležiti zdravstveno šolo, ki je akreditiran, ki jih je Povezovalni odbor za medicinsko izobraževanje (LCME) ali  pridružitvenega komisije ameriški Osteopathic na Osteopathic College akreditacijo  (Coca). Spletne strani obeh organizacij seznam akreditiranih programov.

Kaj lahko pričakujete, da študij na medicinski fakulteti? Vaše naloge bodo verjetno vključujejo, vendar se lahko razlikuje glede na to, ali ste se udeleži alopatskimi ali osteopatski program:

 • Biomedicinska Gradniki
 • Integrirana patofiziologije
 • Človeška Bruto in razvojne Anatomy
 • fiziologija
 • Medical Genetics
 • farmakologija
 • Histologijo in embriologijo
 • Human Nutrition
 • imunologijo
 • nalezljive bolezni
 • oftalmologija
 • Ravnatelji Medicine
 • Ravnatelji kirurgijo

Poleg tega, da vaše domače naloge, boste prejeli tudi obsežno kliničnega usposabljanja skozi kliničnih vrtljajev. Pričakujejo, da bodo delo v različnih kliničnih specialitet, vključno pediatrije, porodništva in ginekologije, družinske medicine, kirurgije, urgentne medicine in interne medicine, dobili praktično usposabljanje z bolniki.

Getting Into Medical School

Vstop v zdravstveni šoli, je zelo konkurenčen. Po podatkih ameriškega združenja kolegijev Osteopathic Medicine  (AACOM), kandidata z najboljšo priložnost dobili v šoli osteopatski medicine “je dobro zaokrožene, ima široko ozadje … in je pokazala, akademsko odličnost.” Poleg tega, on ali ona “želi, da se vključijo v svoji skupnosti in nekaj časa že veste, svoje paciente, je sočutna in ima trdne komunikacijske spretnosti in zdravilni dotik” (ameriško združenje kolegija Osteopathic Medicine.  Lastnosti Uspešno Osteopathic Medical Student ) .

Članek tudi navaja, da so številni prosilci za osteopatski zdravstvenih programov netradicionalnih študentov, ki so starejši (25%, sprejetih študentov so starost 26 let ali več). Prihajajo iz različnih poklicnih okolij.

Alopatska (MD) programi so tudi zelo konkurenčna in selektiven. Kot programi ne, iščejo študente, ki so opravljene tudi akademsko. Raje prosilcem z odličnimi komunikacijskimi veščinami in ki so pokazali vodstvene sposobnosti.

Kandidati morajo biti praviloma izpolnjeni predpogoji kolegij študijskih obveznosti v znanosti, vključno z biologijo in splošne in organske kemije, matematike, angleščine in statistike. Čeprav posebne zahteve se razlikujejo glede na šole, American Medical Association (AMA) navaja, da je potrebna povprečna ocena 3,5 in 4 na 4 stopenjski lestvici za sprejem (American Medical Association. Priprave Medical School). Poleg tega, je treba tudi izvesti na Medical College sprejemi test (MCAT) v.

Kaj morate storiti, ko boste Izpolnite Your Medical Izobraževanje

Po končanem svojo medicinsko izobrazbo, boste morali postati licenco za prakso medicine v državi, v kateri želite delati. Vseh 50 držav v Združenih državah Amerike, kot tudi District of Columbia, imajo državni medicinski licenčne plošče, ki so odgovorni za licenciranje zdravnikov.

Medtem ko ima vsaka plošča svoje zahteve, vse od njih zahteva, ki so zaključili akreditirana medicinsko šolo in diplomiral medicinsko izobraževanje. MDS mora opraviti vse tri dele United States Medical licenciranju izpita (USMLE), in DOS mora opraviti vse tri ravni celovitega Osteopathic medicina licenciranju izpita (COMLEX-ZDA). Obrnite se na državno zdravstveno ploščo v stanju, da se učijo o svojih zahtevah. Zveza državnih zdravniške komisije  objavlja tudi zahteve državne-specifična za prvo medicinsko registraciji zdravila.

Poleg dobili državno licenco, mnogi zdravniki odločijo, da postane svet certificiran v medicinske specialnosti. Vsaka od držav deskah ameriškega sveta za medicinske posebnosti  podeljuje  certifikat  , ki jih je treba obnoviti vsakih nekaj let. Začetno certificiranje zahteva dokončanje zdravstveni šoli in podiplomske medicinske izobrazbe in poteka v pisni ali ustni izpit na tem področju specializacije.

Kako Get Your prvo zaposlitev kot Doctor

Priprava postati zdravnika potrebno veliko truda, da ne omenjam denarja: štiri leta kolidž, štiri leta zdravstveni šoli, in tri do osem let podiplomskega medicinske izobrazbe. Po vsem tem, da je izpit mimo.

Pridobitev licence je lahko dolgotrajen postopek za pridobitev dovoljenja svet mora preveriti, ali ste izpolnili vse svoje kvalifikacije-in zelo draga s pristojbinami, ki segajo od nekaj do več sto dolarjev. Do takrat, ko so pripravljeni iskati zaposlitev, boste dobro pripravljeni na delo. Tu so nekatere od lastnosti delodajalci želijo pri kandidatih za zaposlitev. Delodajalci jih navedene v objavah delovnih mest v različnih virov:

 • “Oprijem na najvišjih standardih medicine, etike in profesionalnosti na vseh časov.”
 • “Natančno in pravočasno dokumentiranje zdravstvene kartoteke.”
 • “Pokaže spoštovati in občutljivost za kulturne razlike.”
 • “Sposobnost motiviranja in delo učinkovito z drugimi.”
 • “Problem je rešen z ustvarjalnostjo in iznajdljivostjo.”
 • “Mora biti timski igralec in imajo strast za to, kar ste storili.”

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *