Kako začeti z delom od doma

Posted on

Enostavno Delo-od-Home Computer delovna mesta

Morda delo na domu je vaše sanje, vendar ne veste, kako bi se vaša realnost. Razmislite prednosti in slabosti vsake skozi objektiv zahtevam svojega življenja, svoje sposobnosti in želja, nato pa začeli delati načrt. Preberite skozi te 4 načine oseba lahko delajo od doma.

Turn vaše sedanje zaposlitve v daljavo stališča

Prva možnost, da razmisli je tista, ki vključuje najmanj znesek sprememb, pri čemer si tok v pisarni, delo in ga spremenila v položaj daljavo.

In raziskovanja in razmišljanja so prvi koraki do prehajamo vaš trenutni položaj iz urada delo za temeljijo na domačem. Naučite se vse, kar je vedeti o dela na daljavo politike vašega podjetja potem razmišljati o tem, kako Te lahko (ali pa tudi ne), ki se uporablja za svoje delo.

Če menite, da imate dober primer, naslednji korak je, da napišete predlog daljavo za svojega šefa.

Poišči New Work-na-domu Job

Torej, če se zdi, da je preobrat svoje trenutno delo v eno daljavo dolgo strel, naslednji najboljši način za začetek dela od doma, je, da bi našli novo zaposlitev. Če boste ostali v vašem področju izkušenj, boste verjetno več denarja, kot če poskusite nekaj drugega. Vendar, če je vaša kariera območje samo ne ponuja veliko daljavo priložnosti, boste morda morali prečrtati v nekaj novega.

Start Your Own Home Business

Doma poslovanja ima številne prednosti. To lahko več oblik – vse od družim z debelim kot svetovalec pri delu, ki ga že ne (AKA svobodnih), za ustanovitev novega podjetja iz nič, za nakup obstoječega podjetja ali franšize, da delajo v neposredno prodajo, prodajo s prijatelji in družino . Vsaka od teh možnosti bodo imeli različne začetne stroške, čas zaveze in dobičkov.

Pick Up Extra Cash od doma

Če ste res ne za celotno spremembo življenjskega / kariere, vendar pa bi še vedno všeč, da dopolni svoj dohodek, poskusite črno od doma. Tukaj je nekaj načinov, kako lahko dodaten denar v svojem prostem času od doma:

  • Vnos podatkov od doma
  • Spletna Microjobs
  • Kratke Naloge (Virtual in Real Svet)
  • Spletne Žiri
  • Spletna stran Testiranje
  • Make Money Z vaš mobilni telefon

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *