New Job Napoved: e-sporočil in Letter Primeri

Posted on

New Job Napoved: e-sporočil in Letter Primeri

Ali ste navdušeni nad novo delo, ki ga je pravkar najel za in želimo, da ga razglasi, da vsem, ki jih poznate? Imate tudi strokovno odgovornost, da opozori svoje člane ekipe in / ali stranke s tem narašča premakniti, tako da bodo imeli čas za prilagoditev. Tukaj je najboljši način, da delijo novice.

Timing je ključnega pomena

Najprej, ne omenjajo svoje novo delo, dokler ni potrjen vaša ponudba za delo, imate začetni datum, ki ste jo podpisali pikčasto črto na vaši pogodbi najem, in to je naredil posel. To ni dobra ideja, da sporočamo ničesar, dokler niste popolnoma prepričani, da se bo zgodilo. Delodajalci so bili znani, da umakne ponudbo za delo, ali kaj drugega, se lahko zgodi, če delo ni izšlo.

Kaj napisati

Kaj pravite na pisemsko ali e-poštnega sporočila je odvisno od tega, kdo ste pisno. Lahko povem svoje sodelavce, koliko ste uživali delajo z njimi in koliko jih bom pogrešal, čeprav ste navdušeni nad svojim novim položajem.

Vaša sporočila do strank in poslovnih partnerjev, mora biti kratek in vključujejo osnove – dejstvo, da ste se gibljejo na in kje jih je mogoče doseči. Ko je povedal svoje povezave, omenjam, kako veseli ste, da se začenja svojo novo službo. Če je kateri koli od vaših stikov pomagal pri iskanju zaposlitve, je to pravi čas, da se jim zahvalil za njihovo pomoč.

V vseh primerih, da je ton sporočila pozitivno, tudi če greš zaradi težav pri delu ali z družbo. Nima smisla pri vzgoji kaj negativnega o vašem odhodu.

Na splošno bi bilo vaše pismo vključujejo naslednja dejstva:

  • Vi ste zapustili svoje trenutno delo
  • Ko odhajajo
  • Kakšna bo vaša nova pozicija
  • Ko začnete novo službo
  • Koliko ste veseli, da vaši novi vlogi
  • Kako, da ostanejo povezani (delež e-poštni naslov, telefon, LinkedIn, social media informacije)

Naslednji bo specifična za osebo, ki jo pišete na naslov:

  • Hvala za priložnosti na staro delovno mesto
  • Boste zamudili osebo
  • Hvala za pomoč pri zagotavljanju novih zaposlitev
  • Kako bo vaš prehod vplivala na odnos strank

Uresničevanje Najava

E-pošta ali LinkedIn sporočilo sta primerni za objavo na položaj ali kariero sprememb. Vendar, če želite bolj formalno obvestilo, menijo, da pošlje pismo, zapis, ali kartico z novim kontaktne podatke.

To je dobra ideja, da bi razpravljali o tem, kako bi morali povedati strankam trenutne družbe s svojim nadrejenim, preden ste poslali obvestilo, da se prepričajte, da sta oba na isti strani. To bo izključuje tudi vsa vprašanja o zaupnosti, če ste podpisali pogodbo. Če ste podpisali sporazum o nerazkrivanju (NDA), ki je vključevala klavzulo, da so seznami strank zaupna in last vašega delodajalca, potem bi lahko odprli sami tožbe morate sami poskušali stopiti v stik s sedanjega ali nekdanjega stranko, da jih obvesti svoje kariere sprememb.

New Job Obvestilo Vzorec e-sporočilo

Zadeva: Moving On – Vaše ime

Vesel sem, da razglasi, da sem se pridružil oddelek za odnose z javnostmi nacionalnih medijskih storitvah na 3. januarja. Bom zapušča svoj položaj na zahodne države Marketing od 16. decembra.

Hvaležen sem za štiri leta sem preživel delajo za zahodne države, in ta novi položaj bo mi dovolite, da se osredotoči na social media marketing, ki je moje strokovno področje.

Najbolj žalostno del bo, koliko vas bom pogrešal kot stranko. Vendar, to je tolažba, da vedo, da bo moj kolega, Barry Anderson, prevzame moje račune, in da boste v dobrih rokah.

Najlepša hvala za mi zaupate vaše tržne potrebe in če bom lahko kdaj v pomoč, da vas v prihodnje, prosim povej mi.

S spoštovanjem,

Vaše ime
Vaša telefonska številka
Vaš e-poštni naslov

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *