Zbogom Pismo poslavlja s sodelavci

Posted on

Zbogom Pismo poslavlja s sodelavci


Ko ste zapustili svoje delo, si vzemite čas, da pošlje pismo v slovo, da kolegi, ki ste jih delali s. To je dobra ideja, iz več razlogov. To je vedno dobro, da pusti službo v dobrih odnosih.

Ljudje, ki jih delali z so pomemben del vašega omrežja in je lahko koristna stikov imajo v prihodnosti. Na primer, morda lahko pomagal s svojo kariero na nek način, kot boste z referenco, ki vam ponuja nekaj službo vodi, če iščete, ali ste za uvedbo nekomu drugemu morda želeli, da se povežejo s.

Poleg vseh teh razlogov, poslavljanju je preprosto vljudno stvar.

Nasvet : Ne glede na vašo razlog za odhod, je pomembno, da pustimo na vrsto in profesionalno noto.

Nasveti za pisanje Poslovilna pisma

Oglejte si nasvete za kako napisati pismo slovo, kaj v njej vključujejo, kar ne pomeni, in ko jo poslati. Oglejte si tudi primere, ki jih lahko uporabite kot izhodišča za svoja pisma in e-poštna sporočila.

Pošlji ga, preden greš. Pošljite e-sporočilo ali pismo dan ali dva, preden greš. Želite, da bi sami in vaši kolegi dovolj časa, da se poslovite. Vendar pa ne poslali pismo, dokler ste končali večino svojih delovnih nalog. To vam bo omogočilo, da se osredotoči na poslavlja v zadnji dan ali urah.

Prilagodite vaše pismo. Razmislite o prilagajanju vsako črko na posameznika in ne pošilja množično sporočilo. Naslov vsako osebo, ki jo nameand, če je to mogoče, vključujejo anekdoto ali drugo zasebno sporočilo odraža na vaš čas skupaj.

Opomba: pošljite samo pisma ljudi, ki ste jih delali s. Še posebej, če delate v velikem podjetju, ki jih ne želite poslati sporočilo vsem (razen če je delal z vsemi od njih).

Reči hvala.  To pismo je vaša priložnost, da izrazijo hvaležnost za kakršno koli pomoč ali mentorstvo predvideno. Morda boste prav tako izraziti, koliko ste uživali delajo s svojimi kolegi.

Vključujejo kontaktne podatke. Zagotoviti informacije o tem, kako lahko vaši kolegi ste dosegljivi, ko odideš. E-poštni naslov (ne-delo, e-pošta) in / ali telefonsko številko. Morda tudi svoj profil LinkedIn naslov.

Naj bo pozitivna. Spet je cilj pisma je, da ostanejo povezani s svojimi nekdanjimi sodelavci; ne želite pustiti slab vtis.

Naj bo kratko. Napisati nič več kot nekaj odstavkov. Poleg rekel hvala in tudi vaše kontaktne podatke, boste morda želeli omeniti svoje načrte za prihodnost. Vendar pa se ne to, da ostane kratko in jedrnato.

Priključite na LinkedIn. Če tega še niste storili, povezati s svojimi sodelavci na LinkedIn. To vam bo pomagal ostati povezani, ko greš.

Uporabite pismo vzorec.  Lahko uporabite vzorec poslovilno pismo ali e-poštno sporočilo, ki vam pomaga napišete svoje slovo seznanil s sodelavci. Vendar se prepričajte, da spremeniti podrobnosti sporočila, ki ustrezajo vašim poseben položaj.

Vzorec Poslovilna pisma

Dragi John,

Želel sem, da bo trajalo nekaj trenutkov, da vas obveščamo, da odhajam svoj položaj na ABC Corporation. Jaz se začenja nov položaj v XYZ Company naslednji mesec.

Sem užival svoj mandat tukaj, in cenim, ki je imel priložnost delati z vami. Hvala za podporo, usmerjanje in spodbude, ki ste mi, ki v mojem času na ABC Corporation.

Čeprav bom pogrešal kolege in podjetja, veselim tega novega izziva in da se začne novo obdobje moje kariere.

Prosimo, da ostanejo v stiku: I je mogoče doseči na moj osebni e-poštni naslov (samantha83@gmail2.com), na LinkedIn (linkedin.com/samanthasterling) ali na moj mobilni telefon (555-555-2222).

Še enkrat hvala za vse. Želim ti vse najboljše.

S spoštovanjem,

Samantha

Pošiljanje e-pošto Farewell Letter

Pogosto je dobra ideja, da pošlje pismo po e-pošti. To bo omogočilo, vaši kolegi, da hitro prejeli sporočilo. To bo tudi vam pomaga, da enostavno prilagoditi vsako sporočilo, da se prilega posamezni prejemnik.

Nasvet : Ko pošljete svojo poslovilno sporočilo po elektronski pošti, vključujejo vaše ime in razlog pišete v vrstici z zadevo sporočila, da bi zagotovili, da postane vaš e-poštni odpre.

Tu je nekaj primerov, kaj bi lahko napisali:

  • Zadeva:  firstname Priimek – vzdrževanje stikov
  • Zadeva:  firstname Priimek Update
  • Zadeva:  firstname – Moving On
  • Zadeva:  firstname Update
  • Zadeva: Novice iz priimka Priimek

Vzorec Zbogom E-sporočilo

Zadeva:  Tyrone Garrett – Update

Draga Linda,

Pišem vam vedeti, da sem upokojil ob koncu meseca.

Imam tako rad delal tukaj teh zadnjih deset let. Hvaležen sem, ker je imel priložnost delati skupaj z vami. Nikoli ne bom pozabil vašo prijaznost in profesionalnost, ko smo delali na ekipnih projektih skupaj.

Moja žena in sem se preselil v Seattle v treh mesecih; Vendar pa, upam, da ostanejo v stiku. Lahko pridete me na moj e-poštni naslov (tgarrett@email.com) ali na moj mobilni telefon, 555-555-5555.

Še enkrat hvala za grozen deset let. Želim ti vse najboljše in upam, da ostanejo v stiku.

S spoštovanjem,

Tyrone

Najboljši način za premik od Job

Vzemite si čas, da se poslovite: Ne glede na to, zakaj ste se gibljejo naprej, da se poslovite od vseh ljudi, ki so vas podprli pri delu.

Delite vaše kontaktne podatke: Vključi vaše osebne podatke za stik v vseh dopisov, ki jih pošiljate, da bi bilo enostavno za prejemnika, da ostanejo v stiku.

Naj bo Concise: Vaši poslovilne e-pošte ne bi bilo treba biti dolgotrajen. Nekaj točk je veliko.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *