Kako uporabljati Ključne besede v vašem Cover pisem

Posted on

Kako uporabljati Ključne besede v vašem Cover pisem


Ko pišete spremno pismo, ki spremlja svoj življenjepis kot del vloge delovnih mest, je pomembno, da se prepričajte, da vsaka beseda šteje. Vaše spremno pismo je treba okrepiti stališče delodajalca svojih kvalifikacij, tako da lahko premikate od tega, da prosilec za intervjuvanec.

Vrste Ključne besede

Ključne besede so pomemben element prepričljiv spremni dopis, kot so sposobni portret kandidata kot visoko kvalificiranega prosilca za službo. Te besede so razvrščeni v tri glavne skupine: spretnost besed, ciljno usmerjenega besed, in besede, ki kažejo priznanje za dosežke.

Ključne besede delo v nekaj različnih načinov. Najprej bodo ključne besede, ki jih vključujejo v svoj življenjepis in spremno pismo se uporablja, da se ujema vaše prijave z znanjem, ki ga je delodajalec v oglasu zahtevajo.

To ujemanje proces je pogosto izvajajo avtomatiziranih sistemov prosilk za sledenje (ATSs), programirani, da prepoznajo določene ključne besede in razvrsti vse ustrezno nadaljuje, še preden pridejo v najem manager. Če vaše spremno pismo in / ali nadaljevanje nimajo te ključne besede, se lahko samodejno prekine iz obravnave v tej fazi ocenjevanja.

Drugič, ključne besede, ki so vključene v spremnem dopisu kažejo najem manager, kako in zakaj so visoko usposobljeni za delo, ki jim omogoča, da vas uvršča med vašo konkurenco in, v najboljšem primeru, da ponudi eno izmed svojih intervjujev slotov za vas.

Spretnost Ključne besede

Iskalci zaposlitve je treba skrbno analizirati spretnosti, potrebne za excel v njihovo ciljno delovno mesto in jih vključiti v svoje spremni dopis. Te besede je treba vključiti tudi v svoj življenjepis. To bo bolj pristno, če parafraziramo veščine, navedene v delovnih oglasih, v nasprotju s seznamom jih dobesedno. Spretnost besede so najbolj učinkoviti, ko je priključen na določeno vlogo oziroma projekt, kjer so bili spretnosti bistvenega pomena za uspeh.

Primeri ključnih besed, znanja in spretnosti so:  napisal, analizirati, količinsko, načrtuje, programsko zasnovana, ustvaril, zgradil, učil in usposobljeni.

Na primer, namesto da bi rekel “Kvantitativna analiza zalog je sredstvo, ki bi ga prinesel na vaše podjetje,” bi lahko rekli:

  • izkoriščena sem kvantitativnih metod vrednotenja zalog ustvariti portfelj za visoke neto stranke vrednosti, se je žoga na trg v treh zaporednih letih.

Ključne besede spretnosti vključeni v vaših cover črkami (in svoj življenjepis) bodo pomagali vaše prijave se izbere programsko opremo delodajalci uporabljajo za izbiro kandidatov za nadaljnjo obravnavo. Bodo prikazali tudi najem manager, na prvi pogled, kaj veščine ste, da se nanašajo na delovno mesto, za katero je on ali ona najem.

Rezultati usmerjenega Ključne besede

Vsi delodajalci iščejo delavce, ki bodo dodali vrednost in ustvarjajo pozitivne rezultate za svoje organizacije. To je razlog, zakaj je ključnega pomena za vključitev ciljno usmerjen jezik v svoj cover črkami. Pomislite na spodnji vrstici za vsako delovno mesto na svoj življenjepis in kako bi lahko postavil stvari na bolje v svoji vlogi.

Vaše spremno pismo naj bi predstavili svoje dosežke, ne samo svoje sposobnosti ali osebne lastnosti. Zagotavljanje te podrobnosti bo pomagal nastaviti pismo, razen od tistih v drugih kandidatov, ki ne poudarjajo svoje strokovne dosežke.

Primeri ciljno usmerjenih ključnih besed so:  povečana, zmanjšana, preoblikovali, nadgraditi, začela, ki se izvaja, preoblikovati, ustvarila, in proizvaja.

rezultatom usmerjen besede so najbolj učinkoviti, ko skupaj z nekaterimi številkami, ki določajo, svoj vpliv, kot:

  • Jaz zmanjša promet med prvih letnikov najame za 20%, z izvajanjem sistema mentorstva.

Z uporabo te vrste ključnih besed, ki jih je jasno pokazal, kaj si dosegel v prejšnjih vlogah.

Prepoznava Ključne besede

Najem menedžerjev bo bolj verjetno, da verjamem, da bo izjemen izvajalec, če je jasno, da so prejšnji delodajalci vas gledati na ta način. Eden od načinov za to je, da vključi jezik, ki dokazuje, da so delodajalci priznala svoje prispevke.

Primeri ključnih besed, povezanih priznanje  vključujejo: počaščen, oddano, spodbujati, izbran, pohvalil za, prejel nagrado za priznano, izbere, in nakazana.

V idealnem primeru se bo stavki prepoznavanje vključuje vrsto posameznika, ki je opozoril svoj dosežek in je osnova za vaše priznanje. Na primer, bi lahko rekli:

  • Sem bila imenovana za vodjo ekipe za zmanjšanje proračuna delovne sile mojega oddelka za podpredsednika, ki temelji na moj prejšnji zapis ustvarjajo prihranke.

Prepoznava ključne besede potrjujejo, kako ste odlikoval v svojih prejšnjih delovnih mest in kako ste dosegli več, kot je bilo potrebno.

Vzemite si čas, da Match

Ko ste izbrali ključne besede v vašem spremno pismo vključujejo preprost način, da bi našli najboljše besede za uporabo je, da se ujemajo z vašim kvalifikacije za tiste, navedene v seznamu delovnih mest. Poudarite svoje najmočnejše sredstev, tako da lahko pokažete delodajalcu, zakaj ste dobro usposobljeni za delo in si zasluži intervju.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *