Ko si moral upoštevati Uporaba dveh strani Nadaljuj

Posted on

 Ko si moral upoštevati Uporaba dveh strani Nadaljuj


Ena izmed najbolj skupnih predpostavk o življenjepise je, da ne sme biti daljša od ene strani. Pomembno je, da informacije, ki jih zagotavljajo kratek, preprost in jedrnat. Za mnoge prosilce čeprav, da ni mogoče doseči na eni strani, in to je primerno napisati dve strani življenjepis je.

Pri nekaterih kandidatih za zaposlitev, bo ena stran spet zadostuje. Ti vključujejo kandidate vstop ravni, ljudi, ki so kar spremembo poklica, in starejše delavce, ki so delali v istem podjetju za večino svoje kariere.

Zakaj si moral upoštevati Ustvarjanje dveh strani Nadaljuj

Če ste na ravni srednje strokovne, obstaja več dobrih razlogov za ustvarjanje dve strani življenjepis je. Morda najpomembnejše od teh je, da je veliko podjetij, sedaj avtomatiziranem sledenje vlagatelj (ATS), da se izvede začetni pregled nad življenjepise, ki jih prejemajo (predvsem z digitalnimi postopki prijave).

Takšni sistemi so programirani, da privilegij nadaljuje, da je uporaba in  ponovite  specifične ključne fraze-pošto oceni tako umestitev in  frekvenco  za industrijsko specifičnih ključnih besed v življenjepis. Iščejo tudi za dolžino izkušenj ena je z uporabo posebne poklicne sposobnosti.

Nasvet: Razširitev svoj življenjepis na dveh straneh, vam omogoča, da ponovite te bistvene ključne besede v vašem poklicnih izkušenj oddelku.

Čeprav se to zdi čudno in presežnim slogovno, je eden od najboljših načinov, da se zagotovi, da je vaš življenjepis eden od skeniranih nadaljuje, da je v resnici priti do stopnje, na kateri se bo v obravnavanem jih človeško oko upravljavca oddajanja.

Kdaj Uporaba dvo- (ali več) Nadaljuj stran

Tukaj je nekaj situacij, kjer je sprejemljivo, da nadaljujete z več strani:

Če imate več kot 10 let izkušenj

Če imate 10 ali več let izkušenj v industriji, z več delodajalci, ali zgodovino promocije in strokovne dosežke, si je vsekakor treba uporabiti dve strani življenjepis je. To vam bo dala prostor, kar potrebujete za opis dosežke in prispevke, ki vas bo ločujejo od konkurence.

Ko se prijavljate za delovno mesto na višji ravni

Večina podjetij, ki so najem za ravni C ali višji vodstvenih položajih pričakujemo, dvo- ali celo treh strani nadaljuje, ki omogočajo podrobno zgodovino izvršnega kandidatovih vodstvenih vlog in dosežke.

Ko imajo obsežne karierne dosežke, spričevalih, ali tehnične spretnosti

Če ste v nekaterih panogah, kot so IT, inženiring, akademiki, ali znanstvenih raziskav, bodo delodajalci želeli pregledati sezname svojih strokovnih certifikatov, tehnoloških spretnosti, ključnih projektov in publikacij. Te industrije še vedno privilegirane poklicne poverilnice toliko, kot to počnejo kvalifikacije, zato je potrebna druga ali tretja stran, da bi zagotovili celovito upošteva lastnega usposabljanja ozadju in delajo zgodovino.

Ko se prijavljate za zvezno službo

Čeprav je postopek prijave za zvezne (vladne) delovnih mest, bistveno racionalizirati med Obamova administracija, so zvezne nadaljuje še vedno zahteva, da zagotovijo dolge podrobnosti o zgodovini dela kandidata. Nekaj ​​zvezni nadaljuje, so krajši od dveh strani, in najbolj potrebujejo tri ali štiri.

Nasveti za pisanje dveh strani Nadaljuj

  • Postavite svoje najpomembnejše kvalifikacij na prvi strani:  Obe stranki sistemi za sledenje in upravljavci človeških najemne želite videti kandidata najbolj pomembne spretnosti dano častno mesto na samem začetku življenjepis. Najboljši način za to je, da uporabite povzetek nadaljujete zagotoviti kratek povzetek strokovnega znanja in strokovnih znanj, da bi vam močan kandidat za delovno mesto ste prijavljate.
  • Vključiti ključne fraze:  Z uporabo ključnih besed v svoj življenjepis povzamemo, in nato sperite in ponovite v vašem oddelku “poklicne izkušnje”. Tožeča sistemi za sledenje izračun število let ste vadili določene spretnosti, zato je treba ključne besede industrijsko specifičnih ponovi v vsakem opisu delovnega mesta.
  • Predstavite merljive dosežke:  Ena od glavnih prednosti uporabe dveh strani življenjepis je je, da vam daje prostor, da poudari svoje poklicne dosežke. Ali je to v rubriki “poklicne izkušnje”, ki ga opisuje svoje delovne obveznosti v kratkem odstavku, nato pa navaja primere pomembnih prispevkov v tri- ali štiri-element označen seznam a.
  • Dolžina strani dveh: Čeprav vam ni treba, da zapolni celotno drugo stran svoj življenjepis, morate imeti dovolj besedila, ki bi zapolnil vsaj tretjina strani (po možnosti več). Če je vaš tekst je primanjkuje, poskusite dodati več pomembne informacije, ključne besede in označene dosežke (idealno, količinsko s številkami, odstotki, ali številkami dolarja). Igrajte se z velikostmi pisav in marže. Če te strategije ne delujejo, vendar pa bi morali verjetno držijo z eno stran življenjepis.

Nasvet : Vključite tabelo znanja in spretnosti “ključnih kompetenc« ali »ključne sposobnosti” v svoj življenjepis povzetku izpostaviti svoje poklicne in / ali tehničnih veščin.

Ključne takeaways

Na eni strani na RESUME je mit Medtem ko so eno stran nadaljuje primerne za kandidate vstop ravni, večina strokovnjakov srednje ravni so najbolj vroči z dveh strani nadaljuje.

RAZUMETE prosilec sledenje Systems Večina večjih podjetij zdaj uporabljajo sisteme za sledenje narediti svojo prvo predvajanje nadaljuje kandidatk avtomatsko vlagatelja. Dve strani spet vam omogoča prostor in priložnost, da ponovijo industrijsko specifičnih ključnih besed ti sistemi dajejo prednost.

Podarite svoji najmočnejši kvalifikacij častno mesto Kljub temu, da je pametna strategija za veliko iskalcev zaposlitve, uporabiti dve strani življenjepis je, potrebujemo vaše najmočnejše kvalifikacije, ki bo predstavljen na vrhu strani enega, v najboljšem primeru v povzetku življenjepis.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *