Kako postati Fashion Model

Posted on

Kako postati Fashion Model

Najbolj pogosto vprašanje, ki modeliranja agenti in taborniki prejeli od ambicioznimi modelov je, “kako postati fotomodel?” Obstaja toliko informacij v knjigah, na spletnih straneh, in vrtenjem okrog pri modeliranju forumih, da lahko zdijo zelo zmedeno in prepričljivo z novim modelom, ki se šele začenjajo. Tukaj je pet preprostih korakov, ki vam bodo pomagali začeli.

Vzemite nekaj osnovnih Snapshots

V začetku, le fotografije, ki jih je treba sedaj za modeliranje agentov in skavti so nekaj osnovnih posnetkov. Iščeta lepo obraza strel, tako nasmejan in ne nasmejan, levo in desno profilov obrazu in telesu, celovečerni strel, in zadnji strel. Nosite oblika prilegajočo obleko kot skinny jeans ali gamaše in preprost tank top ali majico. Če ste udobno nošenje kopalk, vključujejo nekaj kopalke posnetkov, kot tudi; bodisi v enem kosu ali dvodelne kopalke je v redu.

Moški modeli morali pokazati agentov svojo raven telesne pripravljenosti, zato je priporočljivo, da moški modeli nosijo plavati debla ali boksarice ali nositi kavbojke brez srajce v vsaj enem od svojih fotografij.

Get ocenila Professional Model Agent ali Scout

Veliko novih modelov začeti svoje prizadevanje, ker je njihova družina in prijatelji, jim je povedal, da je treba model, ali pa, da so najlepše dekle ali fant v šoli. Nekateri ljudje so lahko celo dobil nekaj lokalnih modeliranje tekmovanj. Čeprav to je dober začetek, to ne pomeni nujno, kaj agencije iščejo. Bistveno je, da boste dobili modeliranje potencial izkušenega modela zastopnika ali skavt oceniti, preden boste vlagali preveč časa in denarja v vašem prizadevanju. Ta korak lahko dobite precej zapleteno, saj je težko ugotoviti, ali je zdravilo ali skavt, ki ocenjuje si ima izkušnje in znanje, da vam pomaga.

Veliko novih modelov ugotovili, da živijo v manjšem trgu, kjer so veliko sredstev povezano z modeliranje šolo ali fotografskem studiu, in kot rezultat, ne smejo biti vedno natančno oceno, saj je agencija bolj zainteresirani za prodajo tečajev ali Photoshoots .

To ne pomeni, da je zastopnik ni dobro ali da so tečaji ali Photoshoots jih nudijo slab; to samo pomeni, da boste morali razmišljati o tem, kaj se jim motivacije, da vam povem, ali ne more biti model.

Dobiti čim več izpostavljenosti, kot je mogoče

Veliko agencij specializirani samo v enem določenem območju. Nekateri lahko predstavljajo le visoke mode (uredniške) modele, nekateri pa lahko pomenijo samo komercialne, plus velikosti, droben, ali otrok modelov. Če ena agencija ne more si predstavljati, ne dobijo odvrnilo; je pomembno, da se vidi čim več sredstev, kot je mogoče, in rutinsko.

Če živite v enem od glavnih trgov, boste morda lahko, da se udeležijo javni razpis ali pa videti v agenciji. Če živite zunaj eden od glavnih trgov, je najboljši način, da se izpostavljenost je, da pošljete svoje fotografije, da čim več agencij, kot je mogoče.

Getting izpostavljenost lahko zelo zamudno in drago podvig, še posebej, če ste izdelavo kopije vseh vaših fotografij in jih mailing. Stroški tiska, kuvert in žigov lahko hitro dodate do več tisoč dolarjev. Druga možnost je, da email svoje fotografije, vendar z več tisoč fotografij, ki se po e-pošti modela agencije vsak dan, je enostaven za njih, da se izgubijo v mešanici.

Da bi povečali svoje možnosti, da so s strani agencije, delo z ljudmi, ki imajo izkušnje in neposredne povezave z agencijami na različnih trgih podpisana. ModelScouts.com je odličen kraj za začetek in ponudbe najbolj legitimen in stroškovno učinkovit način za vas, da se izpostavljenost, kar potrebujete, da se vidijo številnih agentov po vsem svetu, in na najhitrejši možni način.

Know Best Modelarstvo trg za vas

Izraz “trg” se nanaša na različnih geografskih lokacijah, v kateri modeli delajo in zaslužijo za preživetje. New York, Los Angeles, Pariz, in Tokio so primeri večjih trgih modeliranje. Na trgu se lahko nanaša tudi na kategorijo svoj zlasti pogled pade v, kot so moda, poslovna, plus ali petite.

Medtem ko so supermodeli, ki jih vidite v večjih revijah in sprehajalne letališke steze za vrh stranke na splošno dela na vseh trgih, veliko uspešnih modelov samo dela na enem ali dveh trgih. Če ne boste dobili zastopa agencijo v New Yorku in Parizu, bi lahko zelo dobro je kot nalašč za Tokio, Singapur ali drugih azijskih trgih. Izkušeni agent vam lahko pomaga vodijo na pravo trg za vaš videz.

Bodite vztrajni

Postati profesionalni model je dolg proces in le redko se zgodi čez noč. Tudi modeli, ki pravijo: “Pravkar sem hodil po ulici en dan in naslednji sem bil na naslovnici Vogue,” so pretiravam. Veliko današnjih top model se ni podpisal z agencijo iz vrat. Supermodel Gisele Bundchen se je obrnil navzdol več kot 40-krat, preden je bila končno podpisali pogodbo z agencijo. Ostanite pozitivni in ne pozabite, da samo zato, ker agencija ni mogel predstavljati vas danes, to še ne pomeni, da ne bo zanimalo jutri.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *