Top vstop ravni delovnih mest na področju informacijske tehnologije

Posted on

Top vstop ravni delovnih mest na področju informacijske tehnologije

Informacijska tehnologija (IT) je sektor z obilico priložnosti za tehnološko diplomantov za zaslužiti znaten prihodek in razvijajo zadovoljivo kariero. Kateri so najboljši delovna mesta za kandidate vstop ravni pripravljeni začeti svoje IT kariere?

Obstaja veliko možnosti za zaposlitev, ki ponujajo tako visoke plače in močno Employment Outlook.

Opomba : Nekateri položaji zahtevajo štiriletni diplomo. Za druge, lahko dveletni izobrazbo, pripravništvo ali svobodni izkušnje, ali certificiranje dobiš najel.

TEKsystems anketiranih 250 menedžerjev najem in jih prosili, ki vloge vstop ravni v industriji pod pogojem, najboljše možnosti za sveže diplomante kolegij. Naslednja delovna mesta so najamejo menedžerji najpogosteje priporočljivo.

Top 7 Začetek ravni IT Jobs

1. Zahtevki za razvijalce

Aplikacije razvijalcem ustvarjanje programske opreme ali aplikacije za računalnike in mobilne naprave, ki uporabnikom omogoča učinkovito obdelavo podatkov. Analizirajo potrebe uporabnikov in vključuje povratne informacije od testov za spremembo vloge.

Plača:  Po podatkih Urada za statistiko dela (BLS), aplikacije razvijalci zaslužili povprečno letno plačo v višini $ 103.620 v maju 2018. Najmanj 10% razvijalcev programske opreme zaslužil $ 61.660 in največ 10% zaslužili več kot 166.960 $.

Employment Outlook:  BLS ocenjuje, da bo priložnosti za aplikacije razvijalce povečala za 26%, od leta 2018 do 2028, veliko hitreje kot pri drugih poklicih.

2. Tehnična podpora Specialist

strokovnjaki za tehnično podporo reševanju problemov, ki so končni uporabniki in kupci med delovanjem računalniških sistemov in programske opreme. Usposabljajo uporabnike za izrabo računalniške programske opreme, strojne opreme in sistemov ter zagotavljajo posodobitve na izboljšave sistema. strokovnjaki za tehnično podporo vzdrževati omrežne in internetne sisteme, odpravljanju težav in bo potrebna popravila.

Plača:  Po podatkih Urada za statistiko dela (BLS), tehnično podporo strokovnjaki za računalniške mreže zaslužili srednjo letno plačo v višini $ 62.770, medtem ko je za tehnično podporo strokovnjaki za uporabnike zaslužil $ 50.980 v maju 2018.

Employment Outlook:  BLS ocenjuje, da bo priložnosti za strokovnjake za tehnično podporo, povečala za 10%, od leta 2018 do 2028, hitreje kot v drugih poklicih.

3. Podjetje / Systems Analyst

Podjetje / sistemske analitike posvetuje z vodstva in osebja za ocenjevanje potrebe organizacije ter za IT sisteme. So vrednotijo ​​nastajajoče tehnologije in pregled možnosti za optimizacijo obdelave informacij. Podjetje / sistemi analitiki priporočajo novih sistemov in nadzira njihovo izvajanje.

Plača:  Po podatkih Urada za statistiko dela (BLS), poslovne / sistemske analitike zaslužili srednjo letno plačo $ 88.740 v maju 2018. Najmanj 10% zaslužil $ 54.360 in največ 10% zaslužili več kot 142.220 $.

Employment Outlook:  BLS ocenjuje, da bo priložnosti za poslovne / sistemske analitike povečal za 9%, od leta 2018 do 2028, hitreje kot v povprečju za druge poklice.

4. Web Developer

Spletni razvijalci komunikacijo z uporabniki upravljanja in končne določiti svoje potrebe za spletno tehnologijo. Ustvarjajo spletne strani z očesom proti hitrost, funkcionalnost, videz, in pomena za organizacijske misije. Spletni razvijalci sodelujejo z drugimi IT osebje za vključitev drugih aplikacij v spletne strani; pa tudi obravnavanje in reševanje uporabniških vprašanj spletne strani.

Plača:  Po podatkih Urada za statistiko dela (BLS), spletni razvijalci zaslužili srednjo letno plačo $ 69.430 v maju 2018. Najmanj 10% zaslužil $ 37.930 in največ 10% zaslužili več kot 124.480 $.

Employment Outlook:  BLS ocenjuje, da bo priložnosti za spletne razvijalce, povečala za 13%, od leta 2018 do 2028, veliko hitreje kot pri drugih poklicih.

5. Omrežje / System Administrator

Omrežje / sistemski administratorji priporočajo, namestiti in vzdrževati lokalna omrežja, intranetu in organizacijskih komunikacijskih sistemov. So reševanje težav z omrežjem in sprejeti ukrepe za optimizacijo delovanja omrežja. Omrežje / sistemski administratorji oceniti tudi grožnje sistemov in vzpostavitev varnostnih protokolov.

Plača:  Po podatkih Urada za statistiko dela (BLS), omrežje / sistemski administratorji zaslužili srednjo letno plačo $ 82.050 v maju 2018. Najmanj 10% zaslužil $ 50.990 in največ 10% zaslužili več kot 130.720 $.

Employment Outlook:  BLS ocenjuje, da bo priložnosti za skrbnike omrežja / sistema povečala za 5% od leta 2018 – 2028, približno tako hitro kot drugih poklicih.

6. Database Administrator

Baze podatkov skrbniki nadzira izvajanje in vzdrževanje programske opreme za organizacijo evidenc in podatkov, ki jih osebje, ki so potrebni za opravljanje svojih nalog. So spremeniti baz odražajo potrebe uporabnikov, ko se pojavijo. Baze podatkov skrbniki zagotoviti varnost organizacijskih baz podatkov pred grožnjami.

Plača:  Po podatkih Urada za statistiko dela (BLS), administratorji baze podatkov pridobil srednjo letno plačo $ 90.070 v maju 2018. Najmanj 10% zaslužil $ 50.340 in največ 10% zaslužili več kot 138.320 $.

Employment Outlook:  BLS ocenjuje, da bo priložnosti za skrbnike baz podatkov povečal za 9%, od leta 2018 do 2028, hitreje kot v drugih poklicih.

7. Systems Engineer

Sistemski inženirji so odgovorni za ustvarjanje ali spreminjanje računalniških sistemov za svoje stranke ali delodajalcev, ki temeljijo na njihovih specifikacij, in so v veliki meri delo z inženirjev strojne opreme, programske opreme, inženirji, sistemske administratorje, strojne tehnike, programerjev in razvoja izdelkov osebja. Poleg razvijanja računalniških sistemov, lahko sistemski inženirji prilagodili tudi računalniške sisteme, ki so kupili od prodajalcev.

Plača:  Po Payscale, sistemski inženirji zaslužijo srednjo letno plačo v višini $ 77.875. Najnižja 10% zaslužil $ 57.000 in največ 10% zaslužili več kot 122.000 $.

Vstop ravni IT delovna mesta za kandidate z Degrees pridruženega

Diplomanti z dveletnimi stopinj bo pogosto tarča delodajalcev po tehničnih položajih, kjer se zagotavljajo podporo IT strokovnjake. Skupne naslovi za takšne pozicije so “omrežje tehnik”, “podporo tehnik”, “help desk sodelavec«, »spletni razvijalec,” in “IT operacij specialist.”

Šteje se, da je “pokaži mi” polje, tako da se bodo imetniki associate’s-stopinjski z življenjepis ali portfelja predstavili samostojni ali stažu izkušenj in / ali certifikatov po mnenju nekaterih delodajalcev za programsko opremo / aplikacije razvijalca, skrbnik omrežja ter drugih strokovnih vlog .

Kako bi bili konkurenčni kandidat

Več izkušenj imaš, bolje vaše možnosti za biti konkurenčen kandidat. IT spretnosti, ki ste jih pridobile bo povečala tudi svojo kandidaturo, zato ne oklevajte, da veljajo, če izpolnjujejo zahteve, navedene za položaj.

Če ste kratko o kvalifikacijah, menila, da ena od enostavnih delom od doma računalniških delovnih mest, ki ne zahtevajo veliko izkušenj.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *