Top Informacijska tehnologija Certifikati za začetnike

Posted on

 Top 10 IT Certifikati za začetnike

Mediana letno plačilo za strokovnjake informacijske tehnologije je bila približno $ 84.000 od leta 2017, glede na Uradu ZDA za statistiko dela . To je več kot dvakrat višja od srednje letne plače za vse poklice v kombinaciji. Računalniki igrajo vlogo pri številnih dejavnostih za skoraj vse poklice, in nekdo mora skrbeti za njih vse, kar IT poklic raste ena. BLS projektov v industriji, da dodate več kot pol milijona delovnih mest v desetletju, ki se konča v letu 2026.

Večina najvišjih plačilnih IT delovnih mest zahtevalo določeno obliko certificiranja, čeprav, zato je pomembno, da vedo, kaj bo treba vrsto izobraževanja glede na specifične IT karieri, ki jo zasledujejo.

CRiSC: certificiran v tveganja in informacijski kontrolnih sistemov

Po reviziji in nadzoru združenja za informacijske sisteme (ISACA), to certificiranje zagotavlja, da je imetnik dobro podkovanega v zvezi s tveganji za informacijske sisteme, nato pa oblikovanje / izvajanje rešitev. To potrdilo, po IT spretnosti in plač poročila, ima povprečno plačo 119.227 $ na leto in je dober certificiranje za tiste zanima v položajih Information Systems Security.

CISM: Certified Information Security Manager

Druga certificiranje ISACA, certificiranje CISM priznava znanje na področju upravljanja varnosti informacij, kot nekdo, ki upravlja, modelov in varnost ocenjuje informacij za določeno organizacijo. Ta certifikat ima nekaj predpogojev, kot so obstoječe potrjevanj kot GIAC. Po poročilu spretnosti in plač, imetniki tega potrdila zaslužijo v povprečju 118.348 $ na leto.

CISSP: Certified Information Systems Security Professional

Kot CRiSC in CISM zgoraj, to potrdilo priznava znanje na področju varnosti in upravljanja s tveganji, kakor tudi varnost za razvoj programske opreme. Povprečna letna poročali plača za imetnike to potrdilo je 110.603 $.

PMP: Project Management Professional

S povprečno letno plačo v višini $ 109.405 je certificiranje PMP od Project Management Institute (PMI) zagotavlja, da se, glede na PMI, “ti govorijo in razumejo globalni jezik vodenja projektov.”

KISS: Certified Information Systems Auditor

Druga certificiranje IASCA so KISS zagotavlja, da so informacijski sistemi revizorji spretnosti, potrebne za ocenjevanje sistemov in sledijo najboljše prakse za “podporo zaupanje v in vrednosti iz informacijskih sistemov.” Povprečna plača imetnikov CISA je 106.181 $.

CCDA: Cisco Certified Oblikovanje Associate

CCDA  je certificiranje Cisco za oblikovanje omrežja. Preverite, ali ste certificirani z drugo certificiranje Cisco (kot CCNP usmerjanje in preklapljanje ali kateri koli certificiranje CCIE), saj je to pogoj za CCDA. Povprečni dohodek imetnika CCDA je 99.701 $. To potrdilo, skupaj z CCNP, je dobro imeti, če ste zainteresirani postati omrežni inženir .

CCNP Usmerjanje in preklapljanje

Na 97.038 $ na leto povprečno letno plačo je CCNP Routing in stikal certificiranje je dobro za nekoga z vsaj eno leto povezovanje izkušenj in zagotavlja, da se lahko imetnik izvaja in vzdržuje široko območje omrežja in delo s strokovnjaki na rešitev.

MCSE: Microsoft Certified Systems Engineer

Microsoft se je spremenilo naravo Microsoft Certified Solutions Expert  biti bolj obsežno potrjevanje, ki se osredotoča na izvajanje tehnologije preko različnih verzij namesto enega osredotočila na določenih disciplinah. Vendar pa je MCSE je še vedno zelo spoštovana certificiranja za pridobitev, in povprečno plačo za imetnike MCSE je 96.215 $ na leto.

ITIL v3 Foundation

ITIL v3 certificiranje-the ITIL Master -recognizes tiste, ki se lahko uporablja ITIL koncepte kakovosti informacijskih rešitev v realnem situacijah. Povprečna letna plača za imetnike certificiranje ITIL Master je 95.434 $.

CEH: Certified Ethical Hacker

CEH je prodajalec nevtralen (ni vezana na noben blagovne znamke) certificiranje za informacijske tehnologije delavce, ki želijo, da so specializirani za “zakonito” taksist zlonamerni hekerji, ki uporabljajo isto znanje in orodja, da zlonamerni hekerji uporabljajo. Dve leti, povezanih z varnostjo izkušnje je prednost pred prejema CEH. Povprečna letna plača za CEH nosilca je 95.155 $.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *