Top Informasjonsteknologi sertifiseringer for nybegynnere

Posted on

 Topp 10 IT-sertifiseringer for nybegynnere

Median årslønn for IT-teknikere var ca $ 84 000 per 2017, ifølge amerikanske Bureau of Labor Statistics . Dette er mer enn det dobbelte av median årslønn for alle yrker sammen. Datamaskiner spille en del i flere funksjoner i nesten alle yrker, og noen har til å ta vare på dem alle, slik at IT-yrket en voksende ett. BLS-prosjekter i industrien for å legge til mer enn en halv million arbeidsplasser i løpet av tiåret slutter i 2026.

De fleste av de høyeste betalende IT-jobber krever noen form for sertifisering, skjønt, så det er viktig å vite hva slags type trening vil være nødvendig avhengig av den spesifikke IT-karriere du arbeider.

CRISC: Sertifisert i Risk and Information Systems kontroll

Ifølge Information Systems Audit and Control Association (ISACA), denne sertifiseringen sikrer at innehaveren er godt bevandret i risiko for informasjonssystemer, deretter designe / implementere løsninger. Denne sertifiseringen, ifølge IT-kunnskaper og Lønn Report, har en gjennomsnittlig lønn på $ 119 227 per år, og er en god sertifisering for de som er interessert i Information Systems Security stillinger.

CISM: Certified Information Security Manager

En annen ISACA sertifisering, gjenkjenner CISM-sertifisering ferdigheter i informasjonssikkerhet ledelse, som en som styrer, design, og vurderer informasjonssikkerhet for en gitt organisasjon. Denne sertifiseringen har noen forutsetninger, for eksempel eksisterende sertifiseringer som GIAC. Ifølge Ferdigheter og Lønn Report, innehavere av denne sertifiseringen tjene et gjennomsnitt på $ 118 348 per år.

CISSP: Certified Information Systems Security Professional

Som CRISC og CISM ovenfor, gjenkjenner denne sertifiseringen ferdigheter i sikkerhet og risikostyring, samt utvikling av programvare sikkerhet. Den gjennomsnittlige årlige rapporterte lønn for innehavere av denne sertifiseringen er $ 110 603.

PMP: Project Management Professional

Med en gjennomsnittlig årslønn på $ 109 405, den PMP sertifisering fra Project Management Institute sikrer (PMI) som, i henhold til PMI, “du snakker og forstår det globale språket i prosjektledelse.”

CISA: Certified Information Systems Auditor

En annen IASCA sertifisering, CISA sikrer at informasjonssystemer revisorer har den kompetansen som trengs for å vurdere systemer og følge beste praksis for å “støtte tillit og verdi fra informasjonssystemer.” Den gjennomsnittlige lønnen til CISA holdere er $ 106 181.

CCDA: Cisco Certified Design Associate

Den CCDA  er Ciscos sertifisering for nettverksdesign. Sørg for at du er sertifisert med en annen Cisco sertifisering (som CCNP ruting og svitsjing eller CCIE sertifisering), som det er en forutsetning for CCDA. Gjennomsnittsinntekten til en CCDA holder er $ 99 701. Denne sertifiseringen, sammen med CCNP, er god å ha hvis du er interessert i å bli en nettverk ingeniør .

CCNP ruting og svitsjing

På $ 97 038 per år i gjennomsnitt årslønn, CCNP ruting og svitsjing sertifisering er bra for noen med minst ett års nettverk erfaring og sikrer at holderen kan implementere og vedlikeholde regionnettverk og arbeide med spesialister på løsninger.

MCSE: Microsoft Certified Systems Engineer

Microsoft har endret karakter av Microsoft Certified Solutions Expert  å være mer av en omfattende sertifisering fokus på implementering av teknologi over en rekke versjoner i stedet for en fokusert på spesifikke fagområder. Men det er en MCSE fortsatt en høyt respektert sertifisering for å få tak i, og gjennomsnittslønnen for MCSE holdere er $ 96 215 per år.

ITIL v3 Foundation

ITIL v3 sertifisering-the ITIL Master Gjenkjenner de som kan søke ITIL begrepene kvalitet IT-løsninger i virkelige situasjoner. Gjennomsnittlig årslønn for ITIL Master sertifisering holdere er $ 95 434.

CEH: Certified Ethical Hacker

CEH er en leverandør-nøytral (ikke bundet til noe merke) sertifisering for informasjonsteknologi arbeidstakere som ønsker å spesialisere seg i “lovlig” hacking ondsinnede hackere, med samme kunnskap og verktøy som ondsinnede hackere bruker. To år med sikkerhetsrelatert erfaring foretrekkes før du mottar en CEH. Gjennomsnittlig årslønn for CEH holderen er $ 95 155.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *