5 måter jobbe hjemmefra sparer du penger

Posted on

 5 måter jobbe hjemmefra sparer du penger

Mens han jobbet hjemmefra er ikke uten oppstart kostnader, kan mange av disse kostnadene skal bekostes av besparelsene som arbeider hjemmefra bringer. Selv om du bare telependler deltid, kan du spare penger. Så hvis du har planer om å bytte fra kontoret liv til telependling, her er noen områder der du kan lagre litt av den grønne ting.

pendling

Hvis du for tiden ta offentlig transport til arbeid, vil du umiddelbart legge merke til mer penger i lommen når du ikke trenger å legge ut for månedlig eller daglig omgjøring kostnader. Selv om du telecommuting deltid, kan besparelsene i kollektivtransport kostnaden bli utslettet av en månedlig rabatt heltids pendlere kan få

Hvis du kjører til jobb, kan besparelsene bli større, men ikke like umiddelbart merkbar. Ikke bare fjern spare penger på gass, senker antall miles på bilen. Dette i sin tur betyr mindre reparasjon og vedlikehold kostnader, og det kan redusere bil forsikring betalinger

Barnestell

Ikke alle work-at-home moms vil spare penger på barnepass av telependling, men mange vil. Selv om noen WAHMs med telecommuting jobber kan klare seg uten barnepass, work-at-home moms ofte klarer å jobbe heltid med bare deltid barneomsorg.

Tid er penger

Dette manifesterer seg i en million forskjellige måter for hver enkelt av oss. Work-at-home moms absolutt ikke har ubegrenset tid. Men når du arbeider utenfor hjemmet, har vi en tendens til å bruke mer tidsparere, som vanligvis koster ekstra. Et par måter du kan spare penger:

  • Frivillig på ditt barns skole i stedet for å bruke mer på innsamlere.
  • Matlaging mer fra ferske råvarer, noe som betyr mindre bestilling i eller bruke dyre tilberedt mat.
  • Utføre mindre hjem vedlikehold selv.
  • Shopping rundt etter den beste avtalen for løpende utgifter som forsikring, telefon, kabel, etc.

Mat

Selvfølgelig, vil du spise når du arbeider hjemmefra. Faktisk, hvis du ikke er forsiktig, kan du spise mer! Men du vil ikke betale nesten like mye. Kostnaden for å tilberede dine egne lunsjer er betydelig mindre enn å spise ute hver dag. Og det er generelt bedre for deg også. Hvis du liker rester, kan du oppleve at det å gjøre litt ekstra til middag er en praktisk måte å alltid ha en lunsj klar.

Det samme gjelder for kaffe eller te. Lag en hele potten for mindre enn en kostnaden for en kopp på en kafé, som gjør det lettere å spytte på gourmet

klær

Du trenger færre dressy (og dyre) klær når du jobber hjemmefra. Når du må ha en annen jobb-aktuelle antrekk for hver dag i uken, ikke bare koster det mer, men det nesten tar noe av kreativitet ut av å kjøpe klær. Jeg liker utfordringen med å kjøpe flere fleksible elementer som kan blandes og matches for både dressy og uformelle anledninger.

Også de klærne du har får mindre slitasje, sko spesielt. (Jeg bruker nesten aldri dem mens jeg jobber.)

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *