7 Work-at-home bakkeregler for å øke produktiviteten

Posted on

7 Work-at-home bakkeregler for å øke produktiviteten

Når du prøver å balansere det personlige yrkeslivet ditt på ett sted, kan det alltid være noen uventede rynker som kutter i din profesjonelle produktivitet. Imidlertid kan de fleste problemene hjemmebaserte arbeidere støter på (f.eks. Avbrudd, distraksjoner osv.) Unngås ved å sette regler for hjemmearbeid for familien, deg selv og til og med kollegene. Selv om detaljene i hver enkelt arbeids-hjemme-familiens regler vil variere, må du ta opp disse syv problemene for å sikre produktiviteten din

1. Still inn (og spor) arbeidstid

Når du jobber på et kontor utenfor, er hjemmet signalet om at arbeidsdagen din er over. Hvis du allerede er hjemme, kan arbeidet lett strekke seg ut på kvelden eller i helgene. Medarbeidere kan tro at fordi du jobber hjemme, er du alltid tilgjengelig. Eller på baksiden, det er mulig å la distraksjoner spise seg på det tidspunktet du skal være på jobb. En løsning er å stille inn arbeidstiden på forhånd.

Det kan være så enkelt som å lage en mental plan på begynnelsen av hver dag eller så komplisert som å fylle ut en månedlig plan, avhengig av dine behov. Nøkkelen er å være realistisk.

Tips: Hvis du er en ansatt telekom, kan arbeidsgiveren din ha satt arbeidstid for deg. Hvis du er en uavhengig entreprenør eller eier av hjemmefirma, kan det være lurt å faktorere en viss grad av fleksibilitet i løpet av dagen. Sørg for at den tiltenkte arbeidstiden din er kjent for hele din husstand. Hvis barna ikke forstår planen din, vil de ikke forstå deres plass i den.

For å sikre at du jobber når du bør, bør du vurdere å føre en logg eller bruke en tidtaker, selv om det ikke kreves av deg. Ditt inntrykk av hvor mange timer du jobber er kanskje ikke så nøyaktig som du tror.

2. Sett (og oppnå) mål

Det er ikke nok å bare stille en tidsplan; du må sette deg mål for hva du vil oppnå i den tiden.

Målsetting, enten det er kortsiktig, langsiktig eller langsiktig, er en del av arbeidsavtalen-avtalen din med arbeidsgiveren din allerede. Hvis ikke, bør du imidlertid gjøre det for deg selv og sørge for at det er basert på det solide grunnlaget for verdiene dine.

Viktig : Når du oppretter dine mål, kan du begynne med lengre sikt og jobbe bakover. Hvor vil du at hjemmeforretningen din skal være om et år? Hvilke prosjekter vil du utføre i løpet av de neste seks månedene på jobben din? Arbeid deg deretter bakover for å identifisere trinnene du trenger å ta for å nå disse målene, og jobb dem inn i din daglige eller ukentlige rutine. Evaluer fremdriften din med jevne mellomrom.

3. Begrens avbrudd fra familiemedlemmer

Hva som fortjener et avbrudd i arbeidstiden, bør være klart for alle, også voksne. Barn har en tendens til å glemme reglene, mens voksne tror at de ikke gjelder dem.

Hvis barna dine er små, vil reglene dine måtte være løsere enn om barna dine er gamle nok til å ta vare på deres egne behov. Men selv når de er i stand, betyr ikke det at de vil. Hold linjen på å svare på avbrudd, og til slutt vil de slutte å spørre eller i det minste spørre så mye.

Tips : En måte å minimere avbrudd fra barn på er å planlegge dagen så mye som mulig. Oppsett snacks, klær, etc. på forhånd. Planlegg ting for barna å gjøre mens du jobber. Ta små pauser i løpet av dagen. Hvis barna vet at du kommer fra kontoret ditt på et tidspunkt, gjør det det lettere å vente med å fortelle deg de siste nyhetene.

Hvis du har barnepass, må du gi barnevakten din autoritet ved å ikke løpe ut av kontoret ditt når du hører barnet ditt gråte. Stol på at din sitter kan takle det.

Hvis omsorgspersonen din er ektefellen din, kan det hende at autoritet ikke er noe problem, men han eller hun kan føle seg friere til å avbryte deg enn en barnevakt ville gjort. Uansett hvem din omsorgsperson er, diskuter på forhånd om hva som fortjener et avbrudd.

4. Reduser distraksjoner

Avbrudd fra andre er ikke den eneste formen for distraksjon som hjemmebaserte arbeidere møter. Vi kan alle bli distrahert via e-post, sosiale medier, husarbeid, TV og mye mer. For å unngå distraksjoner når du jobber hjemme, trenger du selvdisiplin. Og nøkkelen til å utvikle det er å forstå svakhetene dine. Som nevnt tidligere, kan det være nyttig å holde oversikt over timer og aktiviteter når du avslører hvor du kommer utenfor. Når du vet hva som distraherer deg, setter du regler, timer, rutiner og mål for deg selv.

5. Lag et produktivt arbeidsmiljø

Å skape et produktivt miljø starter med det fysiske arbeidsområdet ditt, men det går utover det. Et eget hjemmekontor med dør er ideelt, men vi har ikke alle plass til det. Uansett hvor du jobber, det være seg et hjørne i spisesalen eller soverommet ditt, bør det være dedikert til det formålet. Det er ineffektivt å sette opp og ødelegge arbeidsområdet ditt hver dag. Det bør være et sted der du minst sannsynlig blir avbrutt.

Hvis du har et eget hjemmekontor, er hvorvidt barn får lov til å være på kontoret i arbeidstiden en av de mest grunnleggende beslutningene du trenger å ta. Hvis du har hyppige telefon- eller videomøter, kan det hende du trenger en policy for lukket dør. Hvis du tillater barn på kontoret, vil du sannsynligvis trenge noen regler. De kan være enkle nok til at selv småbarn kan følge: banke før de kommer inn eller aldri kommer inn når du er på telefonen eller alltid bruker stille stemmer.

En del av å sette et produktivt miljø er hvordan du presenterer deg for arbeid. Selv om du aldri har videomøter, må du rydde opp og kle deg før du begynner å jobbe. Å jobbe i PJ-ene dine kan høres ut som det ville være flott, men det setter deg ikke i den rette sinnsrammen til å jobbe effektivt.

6. Multitask passende

Vi alle multitask noen ganger, men når du jobber hjemme (spesielt med barn), kan det være fristende å gjøre det for mye. Det kan gi deg en rekke halvferdige prosjekter og barn som føler at de aldri har full oppmerksomhet.

Trikset er å multitaske effektivt og å gjøre det på en begrenset måte. Det er greit å brette klesvask mens du er på en lydkonferansesamtale eller sjekke e-posten din mens du venter på å hente et barn fra en aktivitet. Når du kommuniserer med barnet ditt, ønsker du imidlertid å være helt til stede eller utsette til du kan gi deg full oppmerksomhet.

7. være tilgjengelig

Når du jobber eksternt, må arbeidsgiveren, klientene eller kundene dine stole på at du jobber på deres vegne slik de forventer at du gjør det. For å bygge den tilliten, må du være tilgjengelig. Dette betyr å skrive effektive e-poster og svare andre raskt. Det betyr å ta opp telefonen og ringe når det er nødvendig. Det kan til og med bety å gå inn på kontoret av og til.

 

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *