Hvordan bli en Doctor – Utdanning og konsesjonskrav

Posted on

Hvordan bli en Doctor - Utdanning og konsesjonskrav

Leger , også kalt leger, diagnostisere og behandle folks sykdommer og skader. Basert på forskjeller i trening og filosofier, de har enten betegnelsen MD (Doctor of Medicine) eller DO (Doctor of Osteopathic Medicine) etter sitt navn, for eksempel Jane Brown, MD eller Jim Smith, DO.

Mens både MDS og Dos bruke tradisjonelle metoder for å behandle sine pasienter, for eksempel narkotika og kirurgi-leger av osteopatisk medisin (osteopater) understreker holistisk medisin, forebyggende behandling, og kroppens muskel- og skjelettsystemet. Leger av legemidlet kan også bli referert til som allopaths. Du vil lære hva du trenger å gjøre for å bli lege, inkludert utdanning og lisenskrav , avhengig av hva slags trening du velger.

Først må du finne ut om du har de samme egenskapene som vil hjelpe deg å lykkes i denne karrieren . Fordi treningen vil primært bestå av vitenskap kurs, trenger du en sterk  evne  til dette temaet. I tillegg til dette, bestemte  myke ferdigheter  som er de personlige egenskaper som tillater deg å gjøre jobben din godt, er nødvendig. Deg, selvfølgelig, må være medfølende og følsomme for andres følelser. Sterke  kritisk tenkning  og problemløsning ferdigheter , samt god  lytting  og  muntlige ferdigheter , vil tillate deg å kommunisere med pasienter og kolleger. Du bør også være godt organisert og detalj-orientert.

Krav på utdanning

Hvis du ønsker å bli lege, gjør deg klar til å forplikte seg til å tilbringe minst 11 år på post-videregående utdanning. Etter å gå på college i fire år for å få en bachelor-grad, må du delta på medisinstudiet i fire nye år. Du vil tjene enten en DO eller MD grad. Det vil bli etterfulgt av tre til åtte års høgare medisinsk utdanning (GME) i form av en praksisplass eller bosted programmet.

Du må delta på en medisinsk skole som er akkreditert av Liaison Committee on Medical Education (LCME) eller  amerikanske Osteopathic Association Commission on Osteopathic College Akkreditering  (COCA). Begge organisasjonene nettsteder liste akkrediterte programmer.

Hva kan du forvente å studere i med skolen? Din kurs vil trolig omfatte følgende, men kan variere avhengig av om du delta på en allopathic eller osteopatisk program:

 • Biomedisinske Building Blocks
 • integrert Patofysiologi
 • Menneskelig Gross og Developmental Anatomy
 • fysiologi
 • medisinsk genetikk
 • farmakologi
 • Histologi og embryologi
 • Human Nutrition
 • immunologi
 • Smittsomme sykdommer
 • oftalmologi
 • Prinsippene for medisin
 • Prinsippene for kirurgi

I tillegg til kurs, vil du også motta omfattende klinisk opplæring gjennom kliniske rotasjoner. Forvent å arbeide i en rekke kliniske spesialiteter inkludert pediatri, obstetrikk og gynekologi, familie medisin, kirurgi, akuttmedisin og indremedisin, får hands-on trening med pasientene.

Komme inn Medical School

Opptak til medisinstudiet er svært konkurransedyktige. Ifølge American Association of Colleges of Osteopathic Medicine  (AACOM), en søker med best sjanse til å komme inn i en skole med osteopatisk medisin “er godt avrundet, har en bred bakgrunn … og har vist faglig dyktighet.” I tillegg har han eller hun “ønsker å bli involvert i hans eller hennes samfunnet og bruke tid på å bli kjent med sine pasienter, er medfølende, og har solid kommunikasjonsevner og en helbredende berøring” (American Association of Colleges of Osteopathic Medicine.  Kvaliteter en vellykket Osteopathic Medical Student ) .

Artikkelen sier også at mange søkere til osteopatisk medisinske programmer er ikke-tradisjonelle studenter som er eldre (25% av innrømmet studenter er alder 26 år eller eldre). De kommer fra en rekke karrierebakgrunn.

Allopathic (MD) programmer er også svært konkurransedyktig og selektiv. Som DO programmer, de ser etter studenter som har gitt gode resultater faglig. De foretrekker søkere med gode kommunikasjonsevner og som har vist lederegenskaper.

Søkere vanligvis må ha oppfylt forutsetning college kurs i realfag, blant annet biologi og generell og organisk kjemi, matematikk, engelsk og statistikk. Selv om spesifikke kravene varierer fra skolen, American Medical Association (AMA) sier at en karakter punkt gjennomsnitt på 3,5 og 4 på en 4-punkts skala er nødvendig for opptak (American Medical Association. Forberedelse til Medical School). I tillegg må man gjøre det bra på Medical College Admissions Test (MCAT).

Hva må du gjøre etter at du har fullført Medical Education

Etter fullførte medisinsk utdanning, må du bli lisensiert til å praktisere medisin i staten der du ønsker å arbeide. Alle 50 stater i USA, samt District of Columbia, har statlige medisinsk lisensiering boards som er ansvarlig for lisensiering leger.

Mens hvert bord har sine egne krav, alle av dem krever å ha fullført et akkreditert medisinsk skole og høyere medisinsk utdanning. MDs må bestå alle tre delene av USA Medical Licensing Examination (USMLE), og DOS må bestå alle tre nivåer av omfattende Osteopathic Medical Licensing Examination (Comlex-USA). Kontakt staten medisinske utvalget i staten for å lære om sine krav. Den Federation of State Medical styrene  utgir også stats spesifikke krav for Initial Medical lisens.

I tillegg til å få en statlig lisens, mange leger velger å bli styret sertifisert i en medisinsk spesialitet. Hvert av medlems styrene i American Board of Medical Special  gir  sertifisering  som må fornyes hvert flere år. Initial sertifisering krever gjennomføring av medisinsk skole og utdannet medisinsk utdanning og bestått skriftlig eller muntlig eksamen i det området av spesialisering.

Hvordan du får din første jobb som lege

Forbereder seg på å bli lege tar mye krefter, og ikke minst penger: fire år på college, fire år med medisinsk skole, og tre til åtte års post-graduate medisinsk utdanning. Etter alt dette, det er en eksamen for å passere.

Å få en lisens kan være en lang prosess-lisensiering styret må bekrefte at du har oppfylt alle dine kvalifikasjoner-og en svært kostbart med avgifter som strekker seg fra noen få til flere hundre dollar. Innen du er klar til å se etter en jobb, vil du være godt forberedt på å arbeide. Her er noen av de egenskapene arbeidsgivere ønsker i jobbkandidater. Arbeidsgivere listet dem i jobbutlysninger i ulike kilder:

 • “Fester seg til de høyeste standarder for medisinsk praksis, etikk og profesjonalitet til alle tider.”
 • “Nøyaktig og rettidig dokumentasjon av medisinske poster.”
 • “Viser respekt og følsomhet for kulturelle forskjeller.”
 • “Evne til å motivere og arbeide effektivt med andre.”
 • “Problem løser med kreativitet og oppfinnsomhet.”
 • “Må være en lagspiller og har en lidenskap for det du gjør.”

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *