Hva gjør en aktuar Do? Lær om lønn, nødvendige ferdigheter, & More

Posted on

Hva gjør en aktuar Do? Lær om lønn, nødvendige ferdigheter, & More


Actuaries utføre kompliserte beregninger for å bestemme sannsynligheten for forskjellige utfall forbindelse med ulykker, sykdommer, forbrukernes behov, og investeringer. De benytter spesialiserte dataprogrammer å knase tall og generere tabeller, grafer og rapporter om sine funn. Aktuar er en av de beste jobbene for kandidater som store i matematikk.

Aktuarer presentere denne statistisk informasjon til forsikringsselskaper ledere, markedssjefer, garantistene, investeringsbankfolk, og pensjons direktører for å støtte sine beslutninger om prising av forsikringer, produktutvikling / markedsføring, planlegging, lager tilbud, og investeringsvalg.

Den aktuarmessige data de genererer er avgjørende for en vellykket helhetlig risikostyring innsats av selskaper, som må kontinuerlig endrer sin virksomhet, forskning og utvikling, og markedsføring operasjoner for å kontrollere deres samlede finansielle risiko og sikre stabilitet i sin forretningsdrift.

Aktuarmessige Plikter og ansvar

Denne jobben krever kandidater til å være i stand til å utføre oppgaver som inkluderer følgende:

 • Samle og sammen statistiske data for ytterligere analyse
 • Anslå sannsynlighet og sannsynlig kostnad på hendelser som en ulykke, død, naturkatastrofer eller sykdom
 • Design, teste og administrere politikk for å minimere risiko og maksimere lønnsomheten av forsikringer, pensjonsordninger, og å produsere diagrammer og andre utstillinger å forklare forslag og beregninger
 • Forklar forslag og resultater til ulike partier, fra næringslivsledere til kunder, aksjonærer og myndigheter.

Flertallet av aktuar jobber for selskaper som arbeider med liv, helse, eiendom og skadeforsikring. Andre jobber for pensjonsforetak, konsulentfirmaer eller offentlige etater. Mange aktuarer flytte inn i ledelse eller lederstillinger i ønsket retning og tilsyn arbeidsenheter.

aktuar Lønn

Aktuar lønn varierer ut fra arbeidsgiver, nivå av erfaring, utdanning, sertifisering og andre faktorer.

 • Median årslønn:  $ 101 560 ($ 48,83 / time)
 • Topp 10% årslønn: Mer enn $ 184 770 ($ 88,83 / time)
 • Bunn 10% Årlig Lønn: Mindre enn $ 59 950 ($ 28,82 / time)

Kilde: US Bureau of Labor Statistics, 2017

Utdanning, opplæring og sertifisering

Aktuarer trenger minst en bachelorgrad i en matte-relaterte felt, og en sterk evne med tall.

 • College Degree: De fleste aktuarer få en bachelorgrad i matematikk, aktuarmessige vitenskap, eller virksomhet. Kurs i statistikk, økonomi, informatikk, kalkulus, og corporate finance gir et godt grunnlag for aktuarmessige eksamener og entry-level jobber.
 • Internships: Å maksimere sitt potensial til å lande en oppfylle entry-level jobb som aktuar, bør studenter også prøve å gjennomføre minst en internship der de kan samarbeide med erfarne aktuarer. Aktuarmessige praksisplasser er vanligvis tilbys av de store forsikringsselskapene, som ofte betaler sine praktikanter mellom $ 15 og $ 22 en time. Standardkrav for en slik utplassering omfatter gjennomføring av minst én actuarial undersøkelse og en GPA på 3,5 eller høyere. Kandidater til estimat praksisplasser er også noen ganger nødvendig å ha gode ferdigheter i Excel og database / statistiske analyser språk som SQL eller SAS. Fordi aktuarmessige vitenskap er en så spesialisert felt, vellykket gjennomføring av et internship kan godt åpne dører til umiddelbar ansettelse etter college.
 • Sertifisering: Aktuar kan starte sin karriere som traineer uten sertifisering. De fleste aktuarer motta omfattende veiledning, opplæring og utgivelse tid til å forberede seg til eksamen mens du er på jobb. Men for full faglig status, bør aktuarer forfølge associate- og kar-nivå sertifisering med enten Casualty Aktuarielle Society / CAS (for aktuarer interessert i eiendom og havari felt) eller Society of Actuaries / SOA (for å arbeide i livsforsikring, helseforsikring, pensjonsytelser, investeringer og finans bransjer). Når en aktuar har endelig blitt sertifisert (etter fire til seks år for førsteamanuensis sertifisering og ytterligere to til tre år for fellesskap status), er de fortsatt kreves av CAS og SOA for å fullføre videreutdanning krav.

Studenter som forbereder for og bestå en eller flere av disse aktuarmessige eksamener mens i skolen vil ha et fortrinn i å ansette for entry-level jobber. Titler for foreløpige eksamener for første aktuariell sertifisering inkludere “Probability”, “Financial Mathematics“, ‘aktuarmodeller: Financial Economics’, ‘aktuarmodeller: Livet Betingede’, ‘Modeller for stokastiske prosesser og statistikk,’ og “Konstruksjon og evaluering av estimat modeller.”

Aktuarmessige ferdigheter og kompetanse

Mens universitetsnivå og trening er en viktig forutsetning for denne stillingen, er det visse “myke ferdigheter” som vil gi enkeltpersoner en kant når det gjelder å jobbe med andre i et kontormiljø. Disse inkluderer:

 • Analytiske ferdigheter: Aktuar må være i stand til å identifisere trender og mønstre i en rekke komplekse datasett
 • Datakunnskaper: Ved hjelp av programmeringsspråk og utvikle regnearkmodeller, databaser og statistiske modeller er en integrert del av en aktuar jobb.
 • Kommunikasjon og mellommenneskelige ferdigheter: Aktuar må kunne forklare komplekse ideer og tekniske data for ulike målgrupper, og har evne til å lede team og fungere godt sammen med andre.
 • Problemløsning: Enkeltpersoner må kunne identifisere et selskaps risiko, og utvikle planer for firmaet å styre sin risiko.
 • Matematiske ferdigheter: De viktigste verktøyene som brukes i denne jobben for kvantifisering av risiko er kalkulus, sannsynlighet og statistikk.

Job Outlook 

Ifølge det amerikanske Bureau of Labor Statistics, er utsiktene for aktuarer løpet av det neste tiåret i forhold til andre yrker og næringer mye bedre enn gjennomsnittet for alle yrker, drevet av et økende behov for personell for å hjelpe bedrifter styre finansiell risiko, samt av forsikringsselskaper som trenger å analysere store mengder kundedata.

Sysselsettingen ventes å vokse med om lag 22 prosent i løpet av de neste ti årene, noe som er høyere enn den gjennomsnittlige veksten anslått for alle yrker mellom 2016 og 2026. Veksten for relaterte matematisk vitenskap arbeidsplasser anslås å vokse til en høyere rente, noe som er 28 prosent i løpet av de neste ti årene.

Disse vekstrater i forhold til anslått 7 prosent vekst for alle yrker. Antallet aktuarer ansatt er liten, så selv en stor økning i sysselsettingen settes til ca 5300 nye arbeidsplasser i løpet av det neste tiåret. Typiske arbeidsgivere inkluderer forsikringsselskaper og finansiell risikostyring grupper eller bedrifter.

Arbeidsmiljø 

Aktuarer arbeider hovedsakelig for forsikrings- og finansieringsselskaper, i et kontor innstillingen. Hvis du arbeider for et konsulentfirma, kan en aktuar trenger å reise til kundens kontorer.

Fremdriftsplan 

De fleste aktuarer arbeide full tid i en tradisjonell kontor setting; 30 prosent arbeider mer enn 40 timer i uken.

Hvordan få jobben

Bruk: Besøk jobbsøking ressurser som Indeed.com, Monster.com, og Glassdoor.com for ledige stillinger. Du kan også besøke den elektroniske jobbannonser på Society of Actuaries (SOA) område, eller søke direkte til forsikringsselskapet jobbannonser.

Nettverk med andre Aktuar: se etter en mulighet ved å bli med og delta i en aktuariell nettverk gruppe gjennom nettsteder som Linkedin. Du kan også sjekke SOA stedet for planlagte nettverk hendelser.

Finn en Internship: Få veiledning ved å arbeide med en erfaren aktuar. Du kan finne aktuarmessige praksisplasser gjennom de samme online jobbsøking nettsteder som liste ledige stillinger. SOA har også oppføringer for praksisplasser og assistent aktuar stillinger.

Sammenligning Lignende Jobs 

Folk som er interessert i å bli en aktuar også vurdere følgende karriereveier, oppført med sine median årslønn:

 • Regnskapsførere og revisorer: $ 69 350
 • Budsjett Analytikere: $ 75 240
 • Kostnads ​​estimatorer: $ 63 110

Kilde: US Bureau of Labor Statistics, 2017

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *