Grunnleggende Karriere Fakta om salget jobber

Posted on

Grunnleggende Karriere Fakta om salget jobber

Hvordan er dine krefter overtalelse? Hvis du svarte “excellent”, deretter en salgsjobb kan være riktig for deg. Som en selger, må du få folk, bedrifter eller organisasjoner til å kjøpe varer eller tjenester fra selskapet du representerer. Du kan sette ditt syn på å arbeide i en rekke bransjer, inkludert produksjon, detaljhandel, informasjonsteknologi, landbruk, farmasi, helse, finansielle tjenester, transport, gjestfrihet og profesjonelle tjenester.

Selgere kan sjanglete mange forskjellige produkter. Blant de varer og tjenester de selger er klær, biler, aksjer og obligasjoner, legemidler, medisinsk utstyr, forsikring, datateknologi, elektronikk, landbruk, reklame plass eller tid, husdyr, ferier, og eiendomsmegling. En selger har spesialisert seg vanligvis i en bransje eller type produkt.

Grunnleggende fakta om salg stillinger

 • Som i 2016, det amerikanske Bureau of Labor Statistics (BLS) anslår mer enn 14,5 millioner mennesker arbeidet med salg og relaterte yrker. Dette tallet inkluderer ikke selvstendig næringsdrivende.
 • Jobben utsiktene for dette feltet er bra. BLS forventer fem prosent jobb vekst i dette området mellom 2014 og 2024, noe som er omtrent like raskt som gjennomsnittet for alle yrker. Dette vil resultere i ca 778 000 nye salgsjobber.
 • Salgs arbeidere og de som er ansatt i relaterte yrker tjent en median årslønn på $ 26 590 mai 2016. Den årlige lønn for alle yrker var $ 37 040, noe som gjør inntjeningen i dette feltet litt lavere enn i andre.
 • Et individs kompensasjon inkluderer ofte en grunnlønn pluss en kommisjon, som vanligvis beregnes som en prosentandel av salget man gjør.

Er en salgsjobb riktig for deg?

En karriere innen salg, som alle andre yrke, er ikke et godt valg for alle. Det kan eller ikke kan være riktig for deg. Før du går videre, bør du finne ut om du har det som trengs for å lykkes i dette feltet. Som nevnt tidligere, for å lykkes i salg, må du være overbevisende. Gode ​​kommunikasjonsevner er viktig. Du må være en god lytter, samt ha evne til å kommunisere godt muntlig. Eksempler på mellommenneskelige ferdigheter vil tillate deg å få kontakt med andre.

En forpliktelse til å jobbe hardt og mye tålmodighet er også nødvendig. Det tar noen ganger en stor innsats for å lukke et salg, og du må kanskje vente tålmodig mens en kunde gjør opp hans eller hennes sinn. Avslag er vanlig, så du må være tykk-skinned også.

salgs~~POS=TRUNC Karriere

Hva er dine alternativer hvis du ønsker å forfølge en karriere innen salg? Flere yrkestitler faller inn under salgs paraply. De innebærer å jobbe i en mengde miljøer, inkludert butikker og kontorer. Folk som jobber i disse innstillingene er sagt å være i inne salg. Noen personer som er ansatt i salgsjobber møte med kunder i sine hjem eller bedrifter etter avtale. Andre går fra dør til dør, noe som gjør uanmeldte besøk til potensielle kunder. Dette kalles utenfor salg.

 • Reklame salgsrepresentanter
 • Forsikringsagent
 • Eiendomsmeglerforbund og meglere
 • Retail Selger
 • Salgsingeniør
 • Verdipapirer, råvarer, og Financial Services Sales Agent
 • Reisebyrå
 • Engros og Industri Sales Representative

Hvordan velge et godt salgsjobb

Med så mange bransjer og produkter for å velge, hvordan kan du bestemme hva du skal selge?

Det er flere kriterier du bør se på når du velger en salgsjobb. Du bør vurdere potensielle inntekter, din interesse for produktet du selger, og jobbsikkerhet når du gjør en beslutning.

Mens inntektene ikke er strengt korrelert med trivsel, vil du selvsagt behov for å tjene til livets opphold. Jobber som selger verdipapirer og varer; andre investerings instrumenter; finansielle tjenester; og harpiks, syntetisk gummi, og kunstig syntetiske fibre og filamenter fremstilling tilby den beste inntjeningspotensialet i henhold til BLS.

Når det er sagt, hvis du har liten interesse i disse produktene, vil det påvirke din motivasjon. Mindre motivasjon vil føre til færre salg, som vil i sin tur føre til at du har lavere inntjening hvis kompensasjon inkluderer en kommisjon eller å miste jobben hvis din arbeidsgiver er misfornøyd med resultatene. Like viktig som det er å lage en levende, bør du også tenke på din interesse for produktet du selger.

Til slutt, må du vite at du vil være i stand til å finne arbeid.

Hvis du er interessert i en bestemt bransje eller type produkt, men det er få ledige jobber, bør du se etter et annet område der til arbeid. Vanligvis, jo høyere etterspørsel etter produktet, jo større jobbsikkerhet av arbeiderne som selger det. De fleste sikre arbeidsplasser er i helsevesenet og informasjonsteknologi næringer.

Utdannings

Din forberedelse til en salgsjobb, avhenger av produktet du selger. Du må kanskje ikke mer enn en high school diplom for å selge noen produkter, men hvis du er ute etter en jobb Hawking vitenskapelige eller tekniske produkter, for eksempel, vil arbeidsgivere bare ansette jobbsøkere som har en høyskole grad. Å selge forsikring, vil du også trenger en grad. En bachelorgrad er valgfritt for annonsering salgsrepresentanter, men å vinne en vil forbedre sjansene dine for å få en jobb.

Du trenger kanskje en profesjonell lisens, avhengig av hvilket produkt du ønsker å selge. For eksempel må personer som selger investeringsinstrumenter, finansielle produkter og forsikring være lisensiert.

Hvordan få en salgsjobb

Enten du er ute etter en entry-level posisjon eller en bedre jobb enn den du har, det er salg-jobb bestemte nettsteder som kan ha akkurat den stillingen du søker Du kan også bruke generelle sysselsetting nettsteder som Indeed.com. Arbeidsgivere legge åpninger direkte til faktisk og området samler også stillingsannonsene fra andre jobb søkesider, faglige organisasjoner, og selskapets nettsider. Alternativt kan du laste opp din CV og arbeidsgivere vil være i stand til å finne deg når de leter etter noen med dine kvalifikasjoner.

Ditt faglige nettverk er en utmerket ressurs for å lære om jobbmuligheter. Utvide nettverket ved hjelp av et elektronisk nettverk området. Den mest kjente en er Linkedin. Du vil være i stand til å få kontakt med andre selgere eller medlemmer av nettverket som kjenner folk som jobber på dette feltet.

Når en arbeidsgiver vurderer deg for en stilling, må du sikre det med excel på et jobbintervju. Salgssjefen vil spørre deg spørsmål om dine salgsferdigheter. Han eller hun vil også ønske å vite om dine styrker og svakheter. Gjennom svarene dine, må du vise din evne til å følge med og tenke på føttene.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *