Job Intervju takkebrev Eksempler

Posted on

Job Intervju takkebrev Eksempler

Skrive en takkebrev etter et jobbintervju er alltid en god idé. Faktisk noen arbeidsgivere tenker mindre av intervjuobjektene som unnlater å følge opp så raskt som mulig. Det er raskt og enkelt å følge opp etter et intervju med en e-post, et notat eller formelt brev. Tar tid å gjøre dette vil hjelpe deg med å forlate intervjueren med et godt inntrykk.

Hvorfor Send en takkebrev etter et intervju

Hvorfor takk bokstaver viktig? Den første grunnen til å sende et takkebrev er at det er bare ren, gode manerer. Men det er også en egoistiske formål: en takkekort er din mulighet til å få navnet ditt foran folk en siste gang og la et positivt inntrykk.

Hvis du blir intervjuet intervjuet eller gå gjennom jobbsøkerprosessen, takk bokstaver tillate deg å selge deg selv som en kandidat. Du kan referere til konkrete tilfeller som kan ha kommet opp i et intervju. Bruk din takkebrev for å fremheve hvordan dine ferdigheter og erfaring er en god match for stillingen. Også, hvis det er noe du har glemt å nevne under intervjuet, er dette en flott mulighet til å ta det opp.

Takkekort i andre karriererelaterte situasjoner – for eksempel et takkekort til en boss for å hjelpe deg ut eller til en tidligere medarbeider for å lage en nettverkstilkobling – lar deg forsterke at du setter pris på personens nyttig gest.

Intervju takkebrev Sample

Dette er et eksempel intervju takkebrev.

Barry Allen
718 Pilgrim Court
Syracuse, NY 13224
(000) 123-1234
barry.allen@email.com

10 september 2018

Ms Caitlin Snø
Vice President, Marketing
Acme Corporation
2000 1st Avenue
Syracuse, NY 13224

Kjære Ms snø:

Jeg vil takke deg, mest hilsen, for at du tok deg tid til å intervjue meg i dag for Social Media Specialist stilling som har åpnet med Acme Corporation. Det var flott å møte deg og ditt team, og jeg virkelig likte å lære om din nåværende markedsføring programmet og touring kontoret.

Jeg ble imponert over muligheten din neste Social Media Specialist blir nødt til å bygge en sterk, rebranded tilstedeværelse for Acme Corporation på Facebook, Twitter, Instagram og Linkedin. Som vi snakket om, omfatter min erfaring med å lage og administrere sosiale medier egenskaper for både etablerte og oppstart organisasjoner. Mine suksesser inkluderer å bygge et nettverk av 5K Facebook etterfølgere for JC Bedrifter innen tre måneder, ghostwriting Linkedin innlegg for administrerende direktør i Union Industries som tiltrakk, i gjennomsnitt over 350 “aksjer” hver, og hjelper eieren av Jennys Bling å bli en stor influencer i sin bransje.

Vær oppmerksom på at selv om jeg har jobbet som frilanser for de siste fem årene, er jeg ivrig etter å komme tilbake til en dynamisk, full-time markedsavdeling miljø. Jeg er styrket og inspirert av samarbeidsteamarbeid, og ville finne det mest givende å hjelpe frem Acme Corporation misjon “legge grunnlaget for en bærekraftig vekstnæring.”

Hvis jeg kan gi noen ytterligere informasjon for å hjelpe deg med beslutningsprosessen, kan du gi meg beskjed. Jeg ser frem til å høre fra deg snart!

Vennlig hilsen,

Signatur [papirkopi brev]

Barry Allen

 

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *