Hva gjør en lærer Do? Lønn, nødvendige ferdigheter, & More

Posted on

Hva gjør en lærer Do? Lønn, nødvendige ferdigheter, & More

Lærere instruere elevene i et bredt spekter av emner, fra standard fagområder som matematikk, naturfag og engelsk til andre fag som kunst, musikk og kroppsøving. Elementære lærere vanligvis når med den samme gruppen av studenter hver dag på et bestemt klassetrinn, mens lærere i videregående skoler og ungdomsskoler vil arbeide med en annen gruppe studenter hver time, vanligvis fokusere sin undervisning innsats på ikke mer enn en eller to fag.

Lærer plikter og ansvar

Å være lærer krever vanligvis evnen til å håndtere følgende oppgaver:

 • Kjennskap til benchmarks og standarder
 • Foredrag
 • Lead diskusjon
 • Lag timeplaner
 • vurdere studenter
 • One-on-one arbeid
 • Gruppearbeid
 • Møte med foreldre

Avhengig av faget de underviser og klassetrinn, lærere instruere elevene i henhold til en læreplan som omfatter benchmarks og evalueringsprosesser. De planlegge, utvikle, skrive og gjennomføre programmer i klasserommet i tråd med skolekrets og utdanningskrav statlige, holde oversikt over elevenes prestasjoner og sporing av sine evner.

Lærere må holde klasserom engasjert samtidig vurdere elevene individuelt og jobbe en-mot-en med elevene når det er nødvendig. Kommunisere med foreldrene også er en viktig del av jobben, spesielt når elever sliter og trenger ekstra hjelp eller oppmerksomhet utenfor klasserommet.

lærer Lønn

Den amerikanske Bureau of Labor Statistics skiller mellom videregående og grunnskole lærere når de rapporterer om lønn. Mens tallene er ganske like, trenger high school lærere tjene litt mer. Median årslønn på $ 55 790 dekker alle lærere, men den øverste og nederste 10 prosent for elementære lærere kommer i litt lavere, på $ 92 770 og $ 37 340, henholdsvis.

 • Median årslønn: $ 55 790 ($ 26,82 / time)
 • Topp 10% årslønn: $ 95 380 ($ 45,85 / time)
 • Bunn 10% Årlig Lønn: $ 39 080 ($ 18,79 / time)

Kilde: US Bureau of Labor Statistics, 2017

Utdanning, opplæring, og sertifisering

Alle stater krever lærere til å bli lisensiert, og for å få en lisens, lærerne må ha tjent en bachelorgrad som en del av et akkreditert lærerutdanningen.

 • Utdanning: De fleste programmer har separat baner for elementær utdanning og videregående opplæring. Elementary ed. programmer vanligvis forberede lærere for undervisning barnehage gjennom om sjette klasse, mens sekundær ed. programmer forberede lærere for ungdomsskole og videregående skole jobber. De fleste programmer krever minimum ett semester av student undervisning.
 • Godkjennelse Spesifikke krav varierer fra stat til stat, men en innledende undervisning sertifikat vanligvis varer i fem-seks år og dekker elementær utdanning eller opplæring. Sekundær ed. undervisnings sertifikater inkluderer sertifiseringer for bestemte fag, for eksempel engelsk eller biologi. Sertifikater også ofte krever lærere til å fullføre et visst antall studiepoeng mot etterutdanning for at sertifikatet må fornyes når den tid kommer.

Lærer ferdigheter og kompetanse

Vellykket lærere må være i stand til å få kontakt med studenter på en meningsfull måte som går utover innholdet i klassen. Noen av de ferdighetene lærere trenger er:

 • Verbal kommunikasjon: Lærere trenger for å effektivt dele informasjon med elever, kolleger og foreldre. Når presentere leksjoner til elever, lærere må være i stand til å gjøre det på en måte som holder elevene engasjert og interessert.
 • Lytte: Kommunikasjon er en toveis gate, og for å vurdere studentene effektivt, lærere må være i stand til å forstå hvordan og hvorfor studenter kan ha problemer eller hvorfor de trenger å bli utfordret videre.
 • Tålmodighet: Studentene lærer på ulike priser, så lærerne må være tålmodig med de som sliter og tenke ut måter å hjelpe dem.
 • Kritisk tenkning: Vurdere fremgang handler om mer enn bare gradering oppgaver og tester. Lærere må være i stand til å analysere sine egne leksjoner og hvorvidt de er nå studentene effektivt.
 • Lidenskap for læring: De mest effektive lærere generelt er de som virkelig elsker å lære. Studenter gjenkjenne dette og er mer sannsynlig å lære å tilegne seg den lidenskapen fra lærere som har det.

Job Outlook

Ifølge amerikanske Bureau of Labor Statistics , er jobben vekst for lærere anslås til om lag 8 prosent for ti år ender i 2026. Dette er litt bedre enn 7 prosent vekst anslått for alle yrker.

Flere faktorer påvirker tilgjengeligheten av lærerjobber. De som er sertifisert til å undervise matematikk eller naturfag vanligvis er i høyere etterspørsel enn de som underviser engelsk eller samfunnsfag. I tillegg er det mindre konkurranse om jobbene i urbane eller landlige innstillinger enn det er i forstads innstillinger. Så, er mer sannsynlig å ha en enklere tid å finne en jobb enn en engelsklærer på jakt etter arbeid i forstadsområdene en matte eller naturfag lærer villig til å jobbe i en tett befolket by.

Arbeidsmiljø

Lærere har vanligvis sine egne klasserom som de er i stand til å arrangere og dekorere til sin egen smak, som er relevante for emnet og nivået der de lærer. Videregående skole og ungdomsskolen lærer ofte vil lære to eller tre deler av ikke mer enn to eller tre kurs, mens barneskolelærere vil generelt arbeide med den samme gruppen av studenter for det meste av dagen, undervisning flere fag.

Fremdriftsplan

Skoletiden varierer fra distrikt til distrikt over hele landet, men de fleste skolene starter i størrelsesorden 7-8 am og avvise studenter i området 2: 30-3: 30 pm Lærere vanligvis ankomme 30 minutter til en time før klassene begynner og la 30 minutter til en time etter klasser slutt. Lærere som trener eller hjelpe lede andre fritidsaktiviteter ofte vil jobbe utover kvelden for praksis eller spill.

Skoleårene vanligvis vare i ca 40 uker med en utvidet sommerferien, men enkelte skolekretser spredt ut sine pauser i løpet av et helt kalenderår. De fleste lærere bruker friminuttene til å enten lære sommerskole eller å fortsette sine egne utdanninger, ifølge statlige krav der de bor.

Hvordan få jobben

STUDIE
Lærere trenger å tjene en bachelorgrad som en del av et opplæringsprogram.

STUDENT lære
fleste programmer krever minst ett semester av student undervisning, men mange andre programmer forvente studenter å få arbeid i klasserommet før de student lærer.

SERTIFISERING
Ulike stater har forskjellige standarder, men alle krever lærere til å bestå en test for å tjene en undervisning sertifikat.

Sammenligning Lignende Jobs

Tradisjonelle K-12 lærerjobber er ikke den eneste måten å arbeide i feltet av utdanning. Noen andre lignende yrker, med median årlig lønn, blant annet:

 • Skole og karriere rådgiver: $ 55 410
 • Karriere og teknisk utdanning lærer: $ 55 240
 • Førskolelærer: $ 28 990
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *