Ny jobb Kunngjøring: E-post Melding og Letter Eksempler

Posted on

Ny jobb Kunngjøring: E-post Melding og Letter Eksempler

Er du spent på den nye jobben du fikk bare leid inn for og ønsker å annonsere det til alle du kjenner? Du har også et faglig ansvar for å varsle dine gruppemedlemmer og / eller klienter til denne økende farten, slik at de får tid til å justere. Her er den beste måten å dele nyheten.

Timing er avgjørende

Først av alt, ikke minst den nye jobben til jobbtilbudet er bekreftet, har du en startdato, du har registrert den stiplede linjen på ansettelse kontrakt, og det er en ferdig avtale. Det er ikke en god idé å annonsere noe før du er helt sikker på at det kommer til å skje. Arbeidsgivere har vært kjent for å trekke jobbtilbud, eller noe annet kan skje hvor jobben ikke fungerer.

Hva jeg skal skrive

Hva du sier i ditt brev eller e-postmelding er avhengig av hvem du skriver til. Du kan fortelle kollegaene dine hvor mye du har hatt å jobbe med dem, og hvor mye du kommer til å savne dem, selv om du er veldig fornøyde med den nye posisjonen.

Dine meldinger til kunder og forretningsforbindelser bør være kort og inkluderer grunnleggende – det faktum at du skal flytte på og hvor du kan nås. Når fortelle dine forbindelser, nevner hvor glad du skal starte den nye jobben. Hvis noen av dine kontakter hjulpet med jobbsøking, er dette et godt tidspunkt å takke dem for deres hjelp.

I alle tilfeller, holde tonen i meldingen positiv selv om du forlater på grunn av problemer på jobb eller med selskapet. Det er ingen vits i å bringe opp noe negativt om din avgang.

Generelt bør brevet inneholde følgende fakta:

  • Du forlater din nåværende jobb
  • Når du forlater
  • Hva den nye stillingen vil være
  • Når du starter ny jobb
  • Hvor mye du gleder deg til din nye rolle
  • Hvordan holde kontakten (andel e-post, telefon, Linkedin, sosiale medier informasjon)

Følgende vil være spesifikke for den personen du skriver til:

  • Takk for muligheter på den gamle jobben
  • Du kommer til å savne personen
  • Takk for hjelpen i å sikre ny jobb
  • Hvordan overgangen vil påvirke kundeforholdet

Leverer Annonsering

E-post eller en Linkedin-melding er begge aktuelle for å kunngjøre en stilling eller karriere endring. Men hvis du ønsker å gjøre en mer formell kunngjøring, vurdere å sende et brev, et notat eller kort med ny kontaktinformasjon.

Det er en god idé å diskutere hvordan du skal fortelle din nåværende selskapets kunder med sjefen din før du sender en kunngjøring å være sikker på at du er begge på samme side. Det vil også være til hinder for noen taushetsplikt problemer hvis du har inngått en avtale. Hvis du signert en avtale om taushetsplikt (NDA) som inkluderte en klausul om at kundelister er konfidensielle, og eies av din arbeidsgiver, så du kan potensielt åpne deg selv til rettslige skritt bør du gjøre deg forsøke å kontakte en nåværende eller tidligere klient for å informere dem av din karriere endring.

Ny jobb Annonsering E-post Melding Sample

Emne: Moving On – Your Name

Jeg er glad for å kunngjøre at jeg vil bli med PR-avdelingen av National Media Services 3. januar. Jeg vil forlate min posisjon på Western States Marketing som av 16 desember.

Jeg er takknemlig for de fire årene jeg tilbrakte jobbe for Western States, og denne nye stillingen vil tillate meg å fokusere på sosiale medier markedsføring, som er mitt område av ekspertise.

Den tristeste delen vil være hvor mye jeg kommer til å savne deg som kunde. Men det er betryggende å vite at min kollega, Barry Anderson, vil ta over mine kontoer, og så du vil være i gode hender.

Tusen takk for at jeg fikk med markedsføring behov, og hvis jeg noen gang kan være til hjelp for deg i fremtiden, kan du gi meg beskjed.

Vennlig hilsen,

Ditt navn
Din telefonnummer
Din e-postadresse

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *