Lær om praksisplasser med General Electric (GE)

Posted on

Vis info på mulighetene for lavere og høyere grads studenter

General Electric internship-program


I 1892 Edison General Electric Company (etablert i 1890 av Thomas Alva Edison) og hovedkonkurrenten, Thomson-Houston Company, fusjonert og kalt den nye organisasjonen General Electric Company (GE). Ved å kombinere den dynamo og andre elektriske apparater, herunder den hvitglødende elektrisk lampe som Thomas Edison brakt til bordet og den dominerende elektriske innovasjonsselskapet, Thomson-Houston, som ble sterkere gjennom en rekke fusjoner. Disse to selskapene var i stand til å kombinere sine individuelle patenter og teknologi for å kunne produsere komplette elektriske installasjoner.

Alle som bor i nordøst kan besøke Museum of Innovation & Science i Schenectady, New York som opprettholder et arkiv av historisk GE informasjon og fotografering i sin Hall of Electrical History.

Internships & Co-Ops

Inter på GE gir muligheter for studenter å ta på noen av de tøffeste utfordringene ved å arbeide med de beste folkene og teknologi i bransjen. GE er stolt av å finne løsninger i markedene for energi, helse og hjem, transport og finans. GE gir internship og co-op muligheter rundt om i verden som gir studentene en mulighet til å få praktisk erfaring å jobbe i Nord-Amerika eller deltar i en verdifull erfaring i utlandet. GE ble valgt av Forbes som # 7 av de topp beste stedene å praktikant for 2012.

Hvis du er interessert i å lære mer om å lage GE en fulltidsjobb, som praktikant vil du motta en konkurransedyktig lønn og bli verdsatt medlem av GE team. Praktikanter og co-ops kan også tjene de samme fordelene som er tilgjengelige for GEs heltidsansatte, som påløpt ferie tid og muligheter til å bygge nettverk med ledere og andre praktikanter mens han deltok i informasjons økter, karrieremesser, sosiale arrangementer, og fritidsaktiviteter. Kvalifikasjoner for stillingene varierer fra land til land.

Internship & Co-Op Posisjoner kan bli funnet på følgende steder

 • Afrika
 • Brasil
 • Kina
 • Europa
 • Mexico
 • Midtøsten
 • Storbritannia
 • forente stater

spesielle programmer

GE tilbyr en rekke forskjellige typer programmer for studenter som ønsker å få erfaring for et populært og veletablert selskap.

programmer tilgjengelig

 • Den erfarne Commercial Leadership Program (ECLP)
  Dette internship er den viktigste utvikling mulighet for fremtidig salg og markedsføring ledere.
 • Financial Management Program (FMP)
  The Financial Management Program er et intensivt to-årig entry-level program med fire rotasjons oppdrag, herunder økonomisk planlegging, regnskap operasjoner analyse, revisjon, og prognoser og er ofte det første skrittet til en vellykket ledelse karriere i GE . FMP programmet hjelper siste universitetsutdannet for å videreutvikle sitt lederskap og analytiske ferdigheter gjennom klasseromsundervisning og firmaoppdrag som vil bidra til å øke sine kunnskaper og ferdigheter som jobber i bransjen.
 • Human Resources Leadership Program (HRLP)
  GE fokuserer på utvikling av sterke HR fagfolk til å jobbe i sine svært mangfoldig arbeidsmiljø. GE mener at trening er nøkkelen til å utvikle sterke ledere i rollen som HR fagfolk innenfor et variert globalt selskap som GE.
 • Informasjonsteknologi Leadership Program (ITLP)
  Dette programmet er en leder i å fremme teknisk ledelse i GE. IT-fagfolk vil få en sjanse til å vokse sine lederegenskaper, forretningssans, og tekniske evner mens bygge en karriere som gir ubegrenset potensial for fremtidig vekst. Informasjonsteknologi (IT) er avgjørende for fremtiden til GE. Med nesten 10 000 IT-ansatte i rundt 50 land, GE IT representerer en viktig fokusområde og investeringer på tvers av selskapet og er avgjørende for å opprettholde sin sterke lederskap, konkurranseevne og suksess i bransjen.

Forretningsinternships Abroad

Afrika Internship Program
GE er for tiden rekrutterer høyt nivå høyskole / universitetsstudenter til å arbeide i administrasjon og støtte i business management funksjonen i følgende steder: Nigeria, Ghana, Angola, Sør-Afrika, Zambia og Kenya.

Internship i Ingeniør Teknisk Kontroller / Elektriske
Studenter som ønsker å bli en del av en organisasjon og leder i teknologi og innovasjon vil ønske å lære mer om denne muligheten for tekniske eller post-graduate studenter. Dette internship er for 6 måneders varighet, og de studentene som er vellykket vil ha en sjanse til å delta i valg av Edison Engineering Development Program (EEDP) finner sted i mai.

kvalifikasjoner

 • GE søker lavere grads studenter uteksaminert i mai for Master grad akademikere i en eller flere av følgende fagområder: Electronic Engineering, elektroteknikk, Control Engineering eller tilsvarende av disse grader.
 • GE ser for kandidater som har god kunnskap om det engelske språket, lidenskap for teknologi, lagspiller, prosessorientert, nysgjerrig, fleksibel og open-minded.

Sted:  Firenze, Italia

Financial Management Program (FMP) Internship:

GE global vekst og drift – GE Tyskland

GEs FMP Internship er det første trinnet som søkere må ta for å delta i GE prestisjetunge FMP Program. Studenter som fullfører programmet vil bli vurdert for en full-time graduate stilling.

FMP er et intensivt to-årig entry-level lederprogram som omfatter fire rotasjons oppdrag. Deltakerne vil tilbringe seks til 12 måneder å bygge sine kunnskaper og ferdigheter i bestemte områder, for eksempel økonomisk planlegging og analyse (FP & A), Controller eller supply chain finans.

kvalifikasjoner

 • Kandidatene må ha bedre akademiske prestasjoner innen finans, regnskap, økonomi og administrasjon, økonomi, matematikk eller ingeniørfag foretrukket.
 • En demonstrert interesse og kompetanse innen finans.
 • Må være selvgående og drevet.
 • Må ha evne til å lede og arbeide mot en slutt mål og har sterke tid ledelse.
 • Evnen til å presse gjennom motgang mens du arbeider direkte med en omfattende gruppe mennesker i et mangfoldig miljø.
 • Må ha god kommunikasjon, mellommenneskelige og påvirke ferdigheter.
 • Må være fleksibel, tilpasningsdyktig, og geografisk mobil.
 • Flytende i engelsk (muntlig og skriftlig) og andre språk er et pluss.
 • Kandidaten må ha ubegrenset fullmakt til å arbeide i Europa.

plassering

Frankfurt

Ved søknad om praksisplasser bør du sjekke ut Fem enkle måter å forbedre din søknad og De 5 måter å forbedre en CV før du sender i dokumentene.

5 trinn for å forbedre en CV

 1. Organisere informasjon
 2. Fremhev dine kvalifikasjoner
 3. Bruk bullet poeng å vise viktig informasjon
 4. Ta bare med relevant informasjon og fjerne rot
 5. Sørg for at din CV er feilfritt

5 trinn for å forbedre en Cover Letter

 1. Adresse følgebrev til rett person
 2. Fange leserens oppmerksomhet
 3. Gjør din følgebrev skiller seg ut
 4. Sørg for at følgebrev er feilfritt
 5. Be om et intervju på slutten av brevet

Ved å følge disse ti trinnene, vil du være godt på vei til å få deg selv lagt merke til av arbeidsgivere i håp om å bli innkalt til intervju. Det eneste formålet med en CV og følgebrev er å lande et intervju, så innsatsen det tar å forbedre dokumentene er vel verdt innsatsen.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *