Hvordan finne en Work-at-Home Job

 Hvordan finne en Work-at-Home Job

Start med disse 5 grunnleggende trinnene for å finne en Work-at-Home Job

Hvordan finner jeg en work-at-home jobb? Dette er et spørsmål jeg blir spurt ofte. Hvis det var en enkelt svar på dette spørsmålet, ville dette nettstedet har mye færre ressurser. Men faktum er, måten å finne en work-at-home jobb er å bruke mye tid og hardt arbeid på den. Det er en prosess, og det er ingen enkel, garantert bane. (Faktisk er noe arbeid hjemme mulighet som gjør det høres ut som det er sannsynlig et arbeid hjemme scam.)

Det er imidlertid noen grunnleggende trinn for å starte denne prosessen med å finne en work-at-home jobb

Første skritt

1. Vurdere livet ditt

Før du hoppe rett inn og forsøke å finne et arbeid hjemme jobb, bruke litt tid på å tenke på dette målet.

Hvorfor ønsker du å arbeide hjemme? Ønsker du å tilbringe mer tid med familien din? I så fall må du passe på din nye karriere vil faktisk tillate deg å nyte din tid med familien. Ikke alle arbeid i hjemmet jobb gir bedre balanse mellom jobb.

Hvilken type jobb du vil gjøre for å gjøre hjemmefra? Prøver du å bryte ut fra din nåværende karriere? Hvis ja, må du huske på at det å starte en ny karriere, spesielt en arbeide hjemme, kan betale mindre og være vanskeligere å bryte seg inn.

Hvis du er et opphold-at-home mamma som ønsker å tjene litt ekstra penger, er det din tid og barnepass behov som du må vurdere. Du må kanskje ansette en barnevakt, som vil kutte i din inntekt. Du må balansere de to.

Til slutt kommer det ned til spørsmålet: Bør jeg jobbe hjemme? Pass på at svaret er ja.

neste

2. Begrens fokus

Det er så mange mulige måter å arbeide hjemmefra. Du kan starte din egen hjem virksomhet, kan du plukke opp ekstra penger å gjøre små mikro jobber, du kan bli en frilanser eller konsulent i det feltet du er i, kan du slå din nåværende jobb i en telecommuting posisjon, eller du kan finne en full -time fjern jobb.

Avhengig av din kompetanse, erfaring, utdannelse og livsstil, er noen av disse alternativene kommer til å være lettere å bryte seg inn i enn andre.

3. Start Søke / undersøkelser

Hvis du har funnet ut den generelle retningen du ønsker å gå, så komme i gang enten jobbsøking eller finne rett hjem forretningsmulighet.

4. Sett mål (ikke en tidsfrist)

Hvis du ønsker å jobbe hjemmefra når barnet begynner på skolen eller til sommeren eller noen annen dato, gjør at målet ditt.

Husk imidlertid at det er mange ting ut av kontroll. Og mens du trenger for å fortsette arbeidet for å oppfylle dette målet, du kan ikke. Og sørg for målet ditt er rimelig.

Bryte målet ned til en ukentlig eller daglig to-do liste. Sett en viss tid per uke til å vie til din jobb-søk. Og hold deg til den. Arbeid hjemme betyr å være disiplinerte med din tid. Ikke bli distrahert med interessante artikler eller sosiale medier når du er forsker på nettet.

neste

5. Feilsøking

Hvis du ikke har noen suksess, ta en titt på trinnene du har tatt og ser etter et svakt punkt. Skal du søke på jobber du er kvalifisert for? Er din CV feilfritt og maler et vakkert bilde av alle dine ferdigheter? Skal du skrive effektive e-post til potensielle arbeidsgivere? Hvis du har problemer med å gjøre målet en realitet, kan du lese denne artikkelen for litt mer innsikt i hva som kan holde deg tilbake.

 

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *