Jobber på Home Call Center-lønn

Posted on

Work at Home Call Center Lønn

Spørsmålet alle vil bli besvart på en ny jobb er “Hvor mye koster det å betale?” Men når de vurderer en hjemme-call-center lønn, er et annet spørsmål “Hvordan føles det å betale?” Virtuelle callsentre har varierende metoder for beregning av lønn.

Call center jobber kan betale en timelønn, en per samtale, eller en per-minuttpris, eller en av disse prisene pluss et incitament. Hvis en jobb er en arbeidsposisjon i USA, må det betale minstelønn i staten der agenten bor. Men ikke uavhengige kontraktører ikke nødvendigvis får minstelønn.

Pay Beregning

Uansett lønnsstrukturen som brukes, hjemme-baserte call center agenter bør vurdere om de får en konkurransedyktig betale prisen ved å beregne den egentlige timelønnen. Dette er å finne hvor mye du tjener per time i en gjennomsnittlig uke, mens også regnskap for kostnader du pådrar.

Ved beregning av deres sanne timelønn, bør uavhengige kontraktører finne i noen treningsavgift, ubetalt treningstid, eller andre betalings fradrag som selskapene kan kreve, og de bør vurdere den delen av egen bedrift skatt at de pådrar seg, men ansatte gjør ikke . Og både ansatte og leverandører bør beregne de pågående og engangs eksterne kostnader, for eksempel Internett / telefon, headset, PC-utstyr, og virusskannings abonnementer ved beregning av deres timepris. (Pluss, disse tingene kan være skattemessig fradrag, så hold gode poster.)

Call Center Timepriser

Både uavhengige kontrahering og sysselsetting callsentre kan betale en timepris, men det er mer vanlig i arbeidsstillinger. Grunnleggende lønnssatser (ikke inkludert insentiver) spenner fra det amerikanske minstelønn til $ 15 en time. Tospråklige midler kan betales i den øvre enden av skalaen fordi det ofte er en betal forskjell på $ 1 eller mer per time for tospråklige call center jobber.

Enhver call center jobb som annonserer at det lønner seg mer enn $ 12 per time er trolig blant annet insentiv i sin gjennomsnittslønn, på jakt etter svært spesialiserte ferdigheter og erfaring (for eksempel Telehealth sykepleier jobber) eller ta penger til sine arbeidere. Som med en murstein og mørtel jobb, er lønnen ofte basert på gjennomsnittlig lønn i det geografiske området av arbeideren, slik at samme selskap kan betale eksterne medarbeidere i ulike stater ulike timelønn.

Per-Call og Per-øyeblikk priser

Agenter kompensert på en per-samtale og per minutt (eller for “taletid”) er betalt bare for tid på telefonen, ikke for tiden venter på samtaler som kommer inn. Agenten kan ikke ha noen måte å vite om samtalene vil kommer i en jevn strøm. Per-call lønnssatser kan være alt fra $ 0,10 til $ 0,25 per minutt, men det er ingen måte å vite på forhånd hva dette kan fungere som en timepris. Etter noen timer på jobben, er det mulig å beregne en gjennomsnittlig timelønn, som deretter kan justeres for utgiftene.

For de betalt per samtale, beveger seg raskt gjennom samtaler betyr mer penger. Sysselsetting stillinger vil betale minimum timelønn-vanligvis minstelønn-hvis for noen samtaler kommer for en agent for å tjene grunnlønn. Men uavhengige kontraktører får sjelden slike beskyttelser og kan lett gjøre mindre enn minstelønn. Fordi skatter ikke er tatt ut av uavhengige entreprenører lønn (selv entreprenører betale disse senere på skatt tid), kan det se ut til at de tjener mer penger enn sine timelønte kolleger.

Men i virkeligheten, uavhengige kontraktører betale mer skatt fordi de er ansvarlige for arbeidsgiver og arbeidstaker deler av Medicare og Social Security skatter.

Agenter betalt på en per-anrop eller per minutt bør gjøre til en vane å beregne sin lønn på timebasis for sine poster slik at de kan projisere paychecks, sammenligne sine nåværende jobber med potensielle arbeidsplasser, og være sikker på at de får tenkt rente for call center arbeid. Også, som med de betalt på timebasis, er det en god idé å figur i eventuelle kostnader forbundet med å arbeide i et firma.

Incentive Pay

I de fleste tilfeller, insentiver for både ansatte og leverandører er i tillegg til en av de grunnlegg lønnssystemer over. Det kan være noen selvstendig oppdragstaker salgsjobber som er incitament bare. Insentiver kan bare bety provisjon på salg (en prosent av beløpet solgt), men kundesenteret selskaper bruker mange andre typer insentivlønnsprogrammer. Selskaper kan tilby pengebonuser for salg av et bestemt produkt, for salg over et visst beløp, eller for den øverste selger av dagen, uke eller måned.

Insentiver kan bli tilbudt i ikke-salget jobber også. Selskaper kan tilby en høyere sats for de som fullfører et visst antall samtaler per time, en bonus for de med god kundeservice tilbakemeldinger eller et visst antall samtaler eller undersøkelser gjennomført.

Uansett hvordan et selskap beregner insentiver, agenter starter en ny jobb vil ikke være i stand til å projisere incitament betale før de har vært på jobb for en stund. Og selv da vil det svinge.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *