Tips om hvordan du Tender fratredelse

Posted on

Tips om hvordan du Tender fratredelse

Hva betyr uttrykket  anbuds fratredelse  bety? Anbud fratredelse er en formell måte å fortelle sjefen din at du skal forlate jobben for å satse på en ny mulighet. Det er det lov å varsle arbeidsgiver om at du trekker seg fra sysselsetting og går videre til nye sammenhenger.

Når du sier opp, betyr det at du er den som bestemte seg for å avslutte forholdet med din arbeidsgiver. En oppsigelse er vanligvis en frivillig avgang fra en jobb på en del av en ansatt, i motsetning til en avfyring, Permittering, eller en annen arbeidsgiver initiert avslutning.

Men i noen tilfeller vil et selskap tilby en arbeidstaker muligheten til å trekke seg i stedet for å bli sparket eller har sitt ansettelses avsluttet for årsaken.

Hva er Anbud fratredelse?

Når du anbud fratredelse, du vanligvis gi skriftlig eller muntlig melding om at du trekker seg. Det er vanlig praksis å gi din arbeidsgiver med minst to ukers varsel når det er mulig, slik at de har tid til å finne erstatning. En fratredelse brev er et formelt brev som viser at du forlater din nåværende posisjon og angi når den siste dagen vil bli.

Hvordan Tender en Resignasjon

Hvis du grasiøst anbud fratredelse, vil det åpne døren til en glatt, vennskapelig avskjed fra arbeidsgiver. Gjort riktig, vil du la sysselsetting på god fot med din arbeidsgiver.

Det finnes en rekke forskjellige måter innbydelse fratredelse, avhengig av omstendighetene. Du kan trekke seg i person (høflig måte å gjøre det hvis du ikke arbeider eksternt), ta en telefon for å slutte eller sende en e-post til sjefen din sier du avslutte arbeidsforholdet med organisasjonen. Den mest formelle måten å gå av er å gi din arbeidsgiver med et formelt fratredelse brev med tittelen, avdeling, og offisiell fratredelsesdato.

Før du avslutter, ta kontakt med organisasjonens arbeidsreglene for veiledning om å formalisere din resignasjon. I de fleste tilfeller bør du gi minst to ukers varsel for støttestillinger og minst en måned for profesjonelle roller. Hvis du er dekket av en arbeidsavtale, finne detaljer og fine ut om hva du må gjøre for å avslutte det mens resterende kompatibel. Du kan være forpliktet til å bo for en viss tid, avhengig av type arbeid eller kontrakt detaljer.

Noen ganger kan du ikke være i stand til å gi en fullstendig to uker – eller noen – varsel.

Dokument avreise

Når du melder deg ut, er det anses beste praksis for å dokumentere dine intensjoner skriftlig så det er en formell skriftlig posten. Hold det enkelt og konsist. Merk det planlagte siste dag av sysselsetting og uttrykke takknemlighet for de mulighetene du har hatt mens i din nåværende rolle, hvis det er hensiktsmessig.

Ytterligere informasjon om hvorfor du har valgt å forlate er ikke nødvendig for brevet, og det kan være mer hensiktsmessig å diskutere dine grunner i person med din overordnede eller personalavdelingen.

Gjennomgå en Sample Resignasjon Letter 

Her er et eksempel på et brev du kan bruke for inspirasjon – dette brevet vil bli skrevet ut. For mailet bokstaver, slette all informasjon før “Kjære mottaker.”

Ditt navn
adresse
din by, postnummer
ditt telefonnummer
Din e-post

Dato

Letter Mottakers fulle navn
Tittel
Organisasjon
Adresse
by, postnummer

Kjære Ms Terry:

Jeg skriver for å informere deg om at jeg trekker seg fra min stilling som Art Director hos ABC Productions. Min siste dag vil være den 19. april, to uker fra i dag.

Jeg er takknemlig for tiden jeg har hatt på ABC Company – Jeg har lært så mye om å lede et team og hvordan å balansere kreativitet med kundenes behov. Jeg kommer i hvert fall aldri glemme våre sene kvelder med å få ABC AS prosjektet over målstreken. Din støtte var uvurderlig med dette prosjektet, og så mange andre gjennom årene.

Vennligst la meg vite hvordan jeg kan bidra til å lette denne overgangsperioden, fra ledende letingen etter min utskifting til å gi notater på aktuelle prosjekter.

Jeg ønsker deg og alle på ABC AS alle de beste.

Vennlig hilsen,

Registrer ditt navn på papirkopi 

Din skrevet inn navn

Planlegg en myk overgang

Det er i god smak til å skrive ned for sjefen din og fremtiden utskifting status for hver av aktuelle prosjekter. Avhengig av forholdet til arbeidsgiveren din, kan du velge å tilby hjelp til å finne og / eller opplæring personen som skal arve arbeidet ditt. Det er også rimelig å møte med personalavdelingen for å sette opp en exit intervju. Dette vil gi en mulighet til å vurdere sysselsetting dokumenter og forstå konsekvensene for dine fordeler (for eksempel helse dekning, 401k status og opptjenings tidsplaner, left betalt fri (PTO) og syke tid etc.) blant overgangen.

Unngå fristelsen av sprengnings arbeidsgiver eller offentlig kritisere ansatte og selskapets retningslinjer. Fremtidige arbeidsgivere kan gjøre forespørsler om din ansiennitet i organisasjonen og medarbeidere kan ta igjen hvis du var kritisk eller venstre på dårlige vilkår.

Hva med Dagpenger Når du melder deg ut?

Arbeidstakere som fratrer en jobb er ofte ikke kvalifisert for arbeidsledighetstrygd, selv om arbeiderne fratrer under tvang eller fra et fiendtlig arbeidsmiljø kan være berettiget. Sjekk med din tilstand arbeidsledighet kontoret og ta kontakt med en sysselsetting rådgiver hvis du har spørsmål om konsekvensene av en resignasjon.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *