Hvordan spørre om en posisjon er en Telekommunikasjon jobb

Posted on

Hvordan spørre om en posisjon er en Telekommunikasjon jobb

Hvis et selskap ikke spesifikt si en posisjon er en telecommute jobb i beskrivelsen, så mest sannsynlig er det ikke tenkt å leie en telecommuter direkte. Og det er ganske vanlig. Fjern er ofte en ekstra fordel tillatt etter en ansatt har bevist sin produktivitet på kontoret. Og beslutningen er ofte laget av den enkelte leder, selv om selskapet har en fjern politikk.

Hvis du ikke ville akseptere en stilling som ikke er en telecommute jobb, da har du lite å tape ved å spørre rett ut om fjernarbeid er en mulighet i denne posisjonen. Men du vil nok fortsatt ønsker å vente til et tilbud ble gjort eller ventende.

Men bare fordi et selskap ikke ansette en telecommuter direkte betyr ikke at det ikke er noen mulighet for en stilling bli en telecommute jobb i fremtiden. Og hvis du fortsatt ønsker jobben selv om ingen telependling er tillatt, må du være subtile å finne ut om et selskaps fjern politikk.

Hvis et selskap ikke er telependler med barn, kan spørre om fjernarbeid alvorlig skade sjansene dine for å få jobben. Ta et steg-for-steg tilnærming for å fange opp informasjon om fjernarbeid.

Først Forskning

Hvis du kjenner noen som jobber i selskapet (som ikke er involvert i ansettelsesprosessen), spør hvordan telecommute-vennlig det er. Har han eller hun kjenner noen som telecommutes? I så fall hvor ofte? Er det en fjernpolitikk?

Hvis du ikke kjenner noen innsidere, forskning selskapet for å få en følelse av sin holdning til arbeid lige problemer. Les nyheter om selskapet. Sjekk ut lister over telecommute vennlige selskaper. Se etter ledetråder i stillingsbeskrivelsen. Betyr det nevner “fleksibilitet” eller andre arbeids-life fordeler?

Men husk at bare fordi et selskap gjør noen telependling, det betyr ikke at den stillingen du søker etter kan telecommuted.

Spør indirekte spørsmål

Spørre om timer og kontor. (Er stillingen ligger i dette kontoret? Hva er jobbens timer?) Dette er ufarlige spørsmål som kan gi noen opplysninger. Prøv å plukke opp subtile hint om dine intervjuerens holdninger om work-life problemer. Synes de åpne for fleksibel arbeidstid?

Dersom skiltene er bra (både på telecom holdninger og for at du får et tilbud), bestemme om du ønsker å være litt mer direkte om det ved å stille generelle spørsmål om selskapets telependling / fleksitid politikk. Hvis telependling er tillatt, men bare på en sak-til-sak basis, kan det være lurt å stoppe her. Vent til du har vært på jobb for en stund for å få opp fjern igjen.

Spør direkte, hvis du tør

Hvis et selskap ikke er telependler-vennlig, og du spør om telecommuting direkte, har du sannsynligvis ikke vil få jobben. Så basere avgjørelser om hvor mye du skal forfølge dette på hvor mye du ønsker jobben hvis du ikke kan telecommute i det hele tatt.

Hvis du bestemmer deg for å spørre om stillingen kan bli en telecommute jobb, vente til et jobbtilbud er gjort. Prøv å sette en positiv spinn på telecommuting for selskapet, det vil si, å eliminere pendle vil gjøre deg mer produktiv, det ville spare kontorlokaler, etc.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *