Hvordan finne jobber fra hjemmet som ansetter nå

Posted on

Hvordan finne jobber fra hjemmet som ansetter nå

Etter hvert som omfanget av 2020-pandemien forlenger, med skoler og bedrifter som stenger dørene over hele landet, oppdager mange ansatte (og arbeidsgiverne deres) hvordan de kan bruke teknologi til å gjøre jobben sin hjemmefra.

Dette er selvfølgelig ikke mulig for alle – hvis du er permittert fra en tjeneste eller “praktisk jobb” i restauranten, gjestfriheten, produksjonen eller andre bransjer, kan du bekymre deg for hvordan du kommer til å gjøre ender møte. Dette gjelder spesielt for folk som har skolebarn hjemme.

Mens store selskaper som Amazon, Walmart og Target nå ansetter tusenvis av nye arbeidere og øker lønn, kan ikke folk som må ta vare på barna sine dra nytte av disse mulighetene.

Viktig : Den gode nyheten er imidlertid at arbeidsplasser fra hjemmet nå florerer — og du har sannsynligvis ferdighetene til å bli ansatt for en.

Faktisk rapporterer en FlexJobs- studie om eksternt arbeid at “I løpet av de siste fem årene vokste den 44% og de siste ti årene vokste den 91%.”

Slik finner du arbeidsmuligheter som vil supplere inntekten din når pandemien spiller ut.

Hvem ansetter?

En av de mest spennende trendene innen rekruttering har vært at selskaper i flere bransjer har omstrukturert driften til å omfatte en ekstern arbeidsstyrke. Dette gjelder spesielt innen helse, IT, kundeservice, regnskap, salg og utdanning / opplæring.

Ettersom online teknologier har blitt mer robuste, er det nå også mulig for de med sterke administrative ferdigheter å jobbe hjemmefra i disse eksterne datamaskin / administrasjonsrollene.

Det er virkelig “noe for enhver smak” i jobbmarkedet. Noen av de beste jobbene å jobbe eksternt inkluderer call center- og datamaskinjobber, datainnføring, koding og transkripsjonsjobber, kundeservicearbeid, markedsføringsroller og veilednings- / undervisningsjobber.

Tips : Ta en titt på disse innsidetipsene for å finne de beste eksterne jobbene og rådene om hvordan du finner din første jobb-fra-hjemmet-jobb for å lære mer om alternativene dine hjemmefra.

Gjør deg klar til jobbsøking

Oppdater LinkedIn-profilen din og CVen din . LinkedIn er et fantastisk verktøy for å søke etter jobber hjemmefra. Det lar deg også knytte nettverk med arbeidsgivere som spesifikt søker å ansette en virtuell arbeidsstyrke. Oppdater CVen din der, med fokus på å finpusse den for å nevne ferdigheter som er høyt verdsatt hos eksterne ansatte.

Merk : De mest verdifulle ferdighetene som søkes hos kandidater for fjernarbeid inkluderer gode tastaturtalenter, kunnskap om dataprogramvare, fleksibilitet og organisering. Jobbannonsen er din beste kilde for å bestemme hvilke søkeordsetninger du skal bruke på CVen.

Pensle opp dine teknologiske ferdigheter . Det ene generelle kravet til eksterne arbeidere er at de har god kunnskap om datakunnskaper som å bruke Microsoft Office, e-postadministrasjon, dataregistrering, digital kalenderstyring, videokonferanser og direktemeldinger.

Gratis eller rimelige datamaskinklasser online tilbys av tilbydere inkludert LinkedIn Learning, Udemy og Microsoft 365 Fundamentals.

Søk på eksterne jobbtavler

Det er online jobbtavler som er fokusert helt på å liste opp muligheter for arbeid fra hjemmet. Noen, som FlexJobs, krever abonnement, men andre er gratis å bruke.

FlexJobs

FlexJobs gir ikke bare nøye kuraterte lister over eksterne og fleksible jobber, men den tilbyr også informasjon om selskaper som ansetter, ferdighetstester og andre jobbsøkingsressurser. (Kostnad: $ 14.95 / måned med sporadiske tilbud på 50% rabatt.)

WeWorkRemotely

WeWorkRemotely tilbyr oppdaterte lister for jobb-fra-hjem-jobber i felt inkludert Dev. Ops. og Sysadmin, produkt- og UX-design, programmering, administrasjon og virksomhet og ledelse. (Kostnad: gratis.)

Remote

Remote tjener fortjenesten ved å belaste arbeidsgivere for å liste opp jobber på nettstedet. Det tilbyr en enkel jobbsøkemotor; bare skriv inn en stillingstittel du er interessert i for å se hva som er der ute. (Kostnad: gratis.)

Rat Race Rebellion

Rat Race Rebellion tilbyr lister over “hjemmearbeid” og “sideturer.” Bare klikk på jobben du er interessert i, så blir du omdirigert til ansettelsesselskapets online jobbannonse. (Kostnad: gratis.)

Upwork

Som Fiverr , er Upwork et populært kjøretøy for frilansere som forfattere, fotografer, redaktører, grafikere og nettdesignere for å finne konserter. Det tilbyr også arbeidsmuligheter for frilansere innen ingeniørvitenskap og arkitektur, datavitenskap og analyse, juridisk, oversettelse, administrativ support, kundeservice / teknisk support, salg og markedsføring og regnskap.

Søk i generelle jobbtavler

Glassdoor har en liste over selskaper som ansetter nå for fullstendig eksterne jobber. Jobb-fra-hjem-jobber annonseres også på toppjobbsider som Monster, faktisk og CareerBuilder – søk ved å bruke ord som “ekstern” og “virtuell” for å finne åpne stillinger.

Tips : Har faktisk lagt til et søkefilter slik at arbeidssøkere lett kan finne roller som er identifisert som fjernkontroll. Klikk på “Fjernkontroll” øverst på søkeresultatsiden for å få tilgang til oppføringer.

Beste søkeord å bruke

For å se hva som er der ute, angir du nøkkelordsetninger som “arbeid hjemme”, “arbeid hjemme”, “jobb hjemmefra”, “fjernkontroll”, “telekommunikasjon” og “online” i søkevinduet. Du kan begrense søket ved å også legge inn jobbtittelen du vil være interessert i (eksempel: “fjernadministrativ assistent”).

Tips : Det kan hende du må jobbe hardere når du bruker disse nettstedene for å finne ut om en utlyst jobb faktisk er en hjemmefra rolle. Les hver stillingsbeskrivelse nøye.

Bruk LinkedIn-jobber

En annen fantastisk ressurs er LinkedIns gratis jobbsøkemotor . Skriv inn jobbtittelen din i feltet “Søk etter jobber” og ordet “Fjernkontroll” i “Plassering” -feltet. Følg instruksjonene i stillingsoppslaget for å bruke enkelt.

Søk også på LinkedIn ved å bruke hashtagene som #hiring nå, #remote, #remotejobs og #remotework. Du kan følge hashtagene for å se de siste innleggene.

Besøk selskapets nettsteder

Etter å ha fått vite at det å ha en virtuell arbeidsstyrke kan spare dem for mye penger, har noen selskaper implementert aktive ansettelsesprogrammer for jobb-hjemme-jobber. FlexJobs tilbyr en verdifull liste over de 100 beste selskapene med eksterne jobber; disse inkluderer Appen, Lionbridge, VIPKID, Williams-Sonoma, UnitedHealth Group, Aetna og Amazon. FlexJobs har også en liste over 20 helt eksterne selskaper som ansetter nå.

Hvis det er et selskap du er spesielt interessert i å jobbe for, for eksempel Amazon, bør du også se på “ansettelse” eller “jobber” på selskapets nettsted.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *