Måter å tjene penger med din Smartphone

Posted on

Måter å tjene penger med din Smartphone

Følgende måter å tjene penger med telefonen er ikke nødvendigvis en måte å tjene en ekte levende, men-hvis det brukes fornuftig, de kan hjelpe deg med å hente inn noen av kostnadene for din mobiltelefon regningen og kanskje sette noen ekstra utgifter dollar i lommen.

Som med andre mikro jobber, er ideen bak disse programmene til å tjene ekstra penger, så vær forsiktig så du ikke gjør det faktisk taper penger i prosessen. Listet nedenfor er åtte programmer du kan bruke til å tjene penger, som spenner fra crowdsourcing til sosiale medier, slik at du kan sammenligne og finne de som virkelig vil tillate deg å tjene litt ekstra inntekt.

EasyShift

Type program: Oppgaveorientert Crowdsourcing, aka microlabor hjemmeside

Tekniske krav: iPhone

Locations: USA, selv om tilgjengeligheten av skift i visse områder kan være begrenset

Slik fungerer det: Last ned app og opprette en konto for å begynne å akseptere “skift”. Som du er ferdig med turnus, tjener du poeng. Du får også bedre betalende oppdrag også. Hvilke typer jobber denne crowdsourcing selskapet tilbyr en tendens til å være for merkevarer som ønsker å spore sine produkter, så bilder av produkter med priskontroller er bærebjelken i dette selskapet.

Hvor det lønner seg: Pays penger til PayPal-kontoer. Shift utbetalinger varierer fra $ 2 til $ 20. Disse er utbetalt innen en 48-timers periode.

Ergo: Selv om dette er tilgjengelig over hele landet, siden så mange av sine skift er stedsbasert, sin mulighetsstudie for deg er egentlig avhengig av hvor mange av dem er i nærheten av deg. Du ønsker ikke å tilbringe en time i reisetid tjene $ 2.

feltet Agent

Type program: Oppgaveorientert crowdsourcing

Tekniske krav: iPhone

Steder: USA, Canada, Norge og Australia

Slik fungerer det: Etter nedlasting av programmet, må du velge en jobb. Listen inkluderer jobber som undersøkelser, avstemninger, brosjyre plassering, priskontroller, samt gjennomgå produkter. Oppgaver må være fullført innen en to-timers vindu. Som en agent, samle deg poeng for oppgaver du fullføre vellykket. Men du også miste poeng for noen uferdige jobber.

Hvor det lønner seg:  De betaler for jobbene du registrere deg for et område mellom $ 3 til $ 12 hver i kontanter. Du må ha en PayPal-konto, så dette er hvor betaling avsettes.

Ergo: Programmet er ikke som andre fordi søkerne får jobb på en første-mølla-prinsippet. Men noen jobber gå basert på hierarki, så hvis du har flere poeng, vil du kvalifisere for flere arbeidsplasser. Det betyr at du ikke bruker for mye tid på jobb vil du ikke få.

Embee Mobile

Type program: Mobile belønninger

Tekniske krav: Finnes i mer enn 300 mobiloperatører, inkludert AT & T og Verizon.

Steder: Mer enn 100 land

Slik fungerer det: Installer sin “mobil ytelse meter” og tjene gavekort

Hvor det lønner seg: Gavekort

Bottom line: Brukere installere appen fra Google Play og de i USA tjene gavekort fra steder som Amazon, Dominos Pizza, og Dell. Utenfor USA, kan poengene bli handlet for mobil ringetid. Dette er ikke tilgjengelig i alle byer, så du må installere for å se om det vil fungere hvor du er.

Gigwalk

Type program: Oppgaveorientert crowdsourcing

Tekniske krav: iPhone (Android app er planlagt)

Steder: Mer enn 6000 byer i USA

Slik fungerer det: Folk logge på og finne “konserter” eller oppgaver. Disse oppgavene kan være nesten hva som helst, men noen av de typiske de er priskontroller, app testing, databekreftelse, tar bilder, mystery shopping og undersøkelser. De gjelder for disse oppgavene til klienten søker arbeid og, hvis valgt, sender arbeidet. De får tilbakemeldinger fra sine kunder. Positive tilbakemeldinger gir dem mulighet til å få tilgang til høyere betalende konserter.

Hvor det lønner seg: Pays penger til en PayPal-konto. Oppgaver vanligvis betale $ 3 til $ 5; men for erfarne Gigwalkers det er noen oppgaver som betaler opp til $ 100. Betaling for oppgaver er gjort innen 7 dager. Gigwalkers må betale PayPals transaksjonsgebyrer, men kan velge en høyere minimum utbetaling for å redusere deres frekvens.

Bottom line: Et par ting må figurert i å finne ut hvor lukrativt dette penger for å lage applikasjonen vil være noe for deg: ikke bare den tiden det tar å fullføre oppgaven, men tiden det tar til å gjelde oppgaver og reise nødvendig for å komplett gigs. På $ 3 til $ 5, en konsert sannsynligvis ikke betale for å reise langt. Konkurransen er imidlertid større for spillejobber som ikke krever reise, eller som er i et tett befolket område.

iPoll

Type program: Undersøkelser

Tekniske krav: iPhone og Android-plattformer

Locations: USA, selv om det kan være noen internasjonale undersøkelsene som er tilgjengelig fra tid til annen

Slik fungerer det: Last ned gratis app; fylle ut profilen med informasjon som navn, adresse, kjønn, fødselsdato og sysselsetting status. Du vil deretter bli kontaktet via e-post, push-varslinger, eller telefon for å delta i undersøkelser som passer din profil.

Hvor det lønner seg: Betaler i belønning poeng som kan innløses i kontanter i en PayPal-konto eller gavekort. Det er en $ 35 utbetaling terskel.

Ergo: Vanligvis er jeg ikke en stor fan av undersøkelser fordi de kan ta mye tid for bare en liten belønning. Det faktum at du kan gjøre disse på telefonen, men betyr at du kan gjøre dem i tiden som ellers ville være bortkastet, som venter på barna til å fullføre aktiviteter eller i et venterom. Når det er sagt, hvor mange undersøkelser blir sendt til deg er ikke under kontroll, så hvis profilen din ikke samsvarer med mange undersøkelser, kan du ikke gjøre det til terskelen.

innlegg Intelligence

Type program: Sosiale medier reklame

Tekniske krav: iPhone og Android med sosiale medier kontoer på Twitter, Tumblr, og / eller YouTube

Steder: Hvor som helst

Slik fungerer det:  Du kan knytte dine sosiale medier profiler på kontoen din etter å sette den opp. Du får deretter muligheten til å velge fra en liste over kampanjer som er relevante for din profil. Alt du trenger å gjøre er å dele tekst eller video link. Men du er begrenset til hvor mange du kan poste-vanligvis et par ganger hver dag.

Hvor det lønner seg:  Du har to alternativer for betaling: Cash inn i en PayPal-konto eller med Amazon gavekort. Betal avhenger av antall visninger eller klikk innleggene dine får i løpet av kampanjen. De kostnad per klikk varierer basert på kampanjen. Men du kan få et bilde av hvor mye du kan få, som Mylikes vil gi deg et anslag over hvor mye hver kampanje betaler basert på dine etterfølgere.

Ergo: Dette programmet er ikke for folk som bruker sosiale medier moderat. I stedet er det ment for de som bruker sosiale medier mye. Hvis det er deg, kan du gjøre noen penger, så lenge du har ingen problem godkjenne produkter.

ShopKick

Type program: Shopping belønner program

Tekniske krav: iPhone eller Android smarttelefon

Steder: USA

Slik fungerer det: Collect “spark” eller poeng når du bare går inn butikker, for eksempel Target, Macys, Best Buy, Crate & Barrel, Old Navy, Toys’R’Us og Exxon og Mobil nærbutikker. Bruk av GPS på smarttelefonen, den vet hvor du befinner deg og sender passende tilbud. Skann strekkoder for ekstra poeng og enda flere poeng når du handler, men for å tjene poeng ved kjøp du trenger for å koble ditt kredittkort til den.

Hvor det lønner seg: Betaler punkter innfris for gavekort og rabatter.

Ergo: I motsetning til noen andre shopping belønner apps, betyr dette en ikke krever kjøp, slik at du kan tjene penger mens du bare løper ærender.

Viggle

Type program: Lojalitets / belønner program

Tekniske krav: Android og Apple-enheter (inkludert tabletter)

Steder: Juridiske innbyggerne i USA, inkludert Puerto Rico

Slik fungerer det: Bruk smarttelefonen til å logge dine TV-watching timer og få betalt for det. Når du logger deg på Viggle, registrerer lyd og identifiserer TV-show. Mens punktene blir belønnet for noen TV-titting opptil 12 timer per dag, er det de Viggle-sponset de som tjener flest poeng. Brukerne får også poeng ved å samhandle med hva som skjer på TV ved å svare trivia spørsmål, stemmegivning i forumet, osv, og ved hjelp av sosiale medier og verve nye kunder. DirecTv kunder få ekstra bonuser.

Hvor det lønner seg: Pays belønning poeng som kan løses inn i selskaper som Groupon, 1-800-Flowers, Fandango og Foot Locker. Belønninger utløper dersom Viggle konto forblir sovende i 12 sammenhengende måneder. Verdien av belønningen (ikke inkludert eventuelle premier vunnet i konkurranser) er begrenset til $ 550, med mindre denne grensen fravikes ved Viggle.

Ergo: Du har sannsynligvis se mye TV for å gjøre dette lønn. Sofa poteter, legg merke!

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *