Načinov za Make Money s pametnim telefonom

Posted on

Načinov za Make Money s pametnim telefonom

Naslednje načine, da bi denar s telefonom niso nujno način, da zaslužijo resnično življenje, vendar, če se uporablja smiselno, vam lahko pomagajo povrnejo nekatere stroške vašega mobilnega telefona račun in morda dal nekaj dodatnih dolarjev porabe v svoj žep.

Kot pri drugih mikro delovnih mest, ideja teh aplikacij je, da bi dodatni denar, zato bodite previdni, da ne boste dejansko izgubili denar v procesu. Spodaj so osem aplikacije, ki jih lahko uporabite, da zaslužiti denar, ki sega od zamaškov za socialno oglaševanje medijev, da boste lahko primerjali in našli tiste, ki bodo resnično vam omogočajo, da bi nekaj dodatnega dohodka.

EasyShift

Tip programa: Naloga usmerjeno bing, aka spletni microlabor

Tehnične zahteve: iPhone

Lokacije: Združene države, čeprav je razpoložljivost izmen na nekaterih območjih lahko omeji

Kako deluje: Prenesite aplikacijo in ustvarite račun, da začnete sprejemati “premike”. Kot ste končali izmenah, si prislužite točke. Dobite tudi boljše plačilne naloge, kot tudi. Vrste delovnih mest, to bing ponudbe podjetja ponavadi potrošniških znamk, ki želijo, da bi spremljali svoje izdelke, tako da so fotografije izdelkov z preverjanja cen temelj te družbe.

Kako se splača: Pays denar na PayPal račun. Plačila premik v razponu od $ 2 do 20 $. To se izplačujejo v 48-urnem obdobju.

Bottom line: Medtem ko je ta na voljo po vsej državi, saj so tako veliko njenih premikov, ki temelji na lokacijo, izvedljivost za vas res odvisno od tega, koliko od njih so vam blizu. Vi ne želite, da bi porabili eno uro v času potovanja zaslužek $ 2.

polje Agent

Tip programa: Naloga usmerjen zamaškov

Tehnične zahteve: iPhone

Lokacije: Združene države Amerike, Kanada, Norveška in Avstralija

Kako deluje: Po prenosu aplikacije, morate izbrati službo. Seznam vključuje delovna mesta, kot so ankete, ankete, namestitev katalog, kontrole cen in pregledovanje izdelkov. Naloge, ki jih je treba dokončati v dveh urah oknu. Kot agent, si nabirajo točke za naloge, ki jih uspešno dokončanje. Ampak ste izgubili tudi točke za kakršnih koli nedokončanih delovnih mest.

Kako se plača:  Plača za delovna mesta, se prijavite v razponu od $ 3 do $ 12 vsak v gotovini. Morate imeti PayPal račun, saj je to, če je vaša plača deponirani.

Bottom line: Aplikacija ne kot drugi, ker prosilci dobijo zaposlitev na prvi pride, prvi melje. Ampak gremo nekaj delovnih mest, ki temelji na hierarhiji, tako da, če imate več točk, boste upravičeni do več delovnih mest. To pomeni, da ne boste porabili preveč časa za delovna mesta, ki jih ne bodo dobili.

Embee Mobile

Tip programa: Mobilni nagrade

Tehnične zahteve: na voljo več kot 300 mobilnih operaterjev, vključno z AT & T in Verizon.

Lokacije: Več kot 100 držav

Kako deluje: Namestite svojo “mobilni meter uspešnosti” in si prislužite darilne kartice

Kako se splača: Darilne kartice

Bottom line: Uporabniki namestite aplikacijo Google Play in tiste, v Združenih državah Amerike zaslužil darilnih kartic iz krajev, kot so Amazon, Domino je Pizza, in Dell. Zunaj Združenih držav Amerike, se lahko točke se trguje za mobilno programskega časa. To ni na voljo v vseh mestih, tako da boste morali namestiti, da vidim, če bo to delovalo, kje ste.

Gigwalk

Tip programa: Naloga usmerjen zamaškov

Tehnične zahteve: iPhone (je predvidena aplikacija Android)

Lokacije: Več kot 6000 mest v Združenih državah Amerike

Kako deluje: Ljudje se prijavite in našli “nastopov” ali naloge. Te naloge lahko skoraj vse, ampak nekatere tipične tiste mejne kontrole cen, testiranje aplikacij, preverjanje podatkov, fotografiranje, mystery shopping, in raziskave. Uporabljajo se za te naloge na stranko, ki išče delo, in če je izbran, predložiti delo. Dobijo povratne informacije od svojih strank. Pozitivna povratna jim omogoča dostop do višje plačanih nastopov.

Kako se splača: Pays denar na račun PayPal. Naloge običajno plačati $ 3 do 5 $; Vendar pa, za izkušene Gigwalkers obstajajo nekatere naloge, ki plačujejo do 100 $. Plačilo za naloge, ki je vložena v roku 7 dni. Gigwalkers mora plačati transakcijske provizije paypal, ampak lahko izbere višjo minimalno izplačilo, da se zmanjša pogostost.

Bottom line: Nekaj stvari treba, da je pogruntal v ugotoviti, kako donosna bo ta denar, ki app je za vas: ne le čas, potreben za dokončanje naloge, vendar je čas, ki je potreben, da se uporabljajo za naloge in potovanja zahteva, da popolnih nastopov. Na $ 3 do 5 $, koncert verjetno ne splača potovati daleč. Tekmovanje pa je večja za nastopov, ki ne zahtevajo potovanje ali da so v močno naseljenem območju.

iPoll

Tip programa: Ankete

Tehnične zahteve: iPhone in Android platforme

Lokacije: Združene države, čeprav lahko nekatere mednarodne raziskave na voljo od časa do časa

Kako deluje: Prenesite brezplačno aplikacijo; izpolnite profil s podatki, kot so ime, naslov, spol, rojstni dan, in zaposlitveni status. Ti bodo nato stopila v stik prek e-pošte, potisna obvestila, ali telefona, da sodelujejo v anketah, ki ustrezajo vašemu profilu.

Kako se splača: Pays v nagradnih točk, ki jih je mogoče zamenjati za gotovino v PayPal račun ali darilno kartico. Na voljo je 35 $ izplačilo prag.

Bottom line: splošno, nisem velik ljubitelj raziskovanj, saj lahko traja veliko časa le malo nagrado. Dejstvo, da lahko narediš to na telefonu, čeprav sredstva jih lahko storite v času, ki bi se sicer izgubila, kot čakajo na otroke, da konča dejavnosti ali v čakalnici. To je rekel, koliko raziskave so poslani vam ni pod nadzorom, tako da če je vaš profil ne ustreza več raziskav, morda ne bi bilo na pragu.

Objavi Intelligence

Tip programa: medijsko oglaševanje socialni

Tehnične zahteve: iPhone in Android z socialnih medijev računov za Twitter, Tumblr, in / ali YouTube

Lokacije: Anywhere

Kako deluje:  lahko povežete vaš socialne profile medijev na svoj račun, ko je ustanovljen. Potem imate možnost, da izberejo iz seznama akcij, pomembnih za svoj profil. Vse kar morate storiti, je deliti besedila ali video povezavo. Ampak ste omejeni s tem, koliko lahko objavili, običajno nekajkrat vsak dan.

Kako se splača:  Imate dve možnosti za plačilo: denar v PayPal račun ali z Amazon darilnih kartic. Plačati je odvisna od števila ogledov in klikov svoje prispevke dobili med kampanjo. Spreminja ceno na klik, ki temelji na akcijo. Vendar pa lahko dobili sliko o tem, koliko lahko dobiš, kot Mylikes vam bo dala oceno, koliko plača vsaka akcija, ki temelji na vaše spremljevalce.

Bottom line: Ta aplikacija ni za ljudi, ki uporabljajo družabne medije zmerno. Namesto tega, je to pomenilo za tiste, ki uporabljajo družabne medije veliko. Če da ste to vi, lahko naredite nekaj denarja, dokler nimate težav sprejel pozitivno izdelkov.

ShopKick

Tip programa: Nakupovanje nagrajuje programa

Tehnične zahteve: iPhone ali Android pametni telefon

Lokacije: Združene države Amerike

Kako deluje: zbira “brce” ali točke, ko enostavno vnesete trgovinah, kot so Target, Macy je, Best Buy, Crate & Barrel, Old Navy, Toys’R’Us in Exxon Mobil priročnega skladišča. Uporaba GPS v pametnem telefonu, se pozna vašo lokacijo in pošlje ustrezne ponudbe. Skeniranje črtne kode za dodatne točke in še več točk, ko nakupe, čeprav se za točke od nakupov, ki jih potrebujete za povezavo vaše kreditne kartice z njo.

Kako se splača: Pays točk odpoklic za darilne kartice in popuste.

Bottom line: Za razliko od nekaterih drugih nakupovanje nagrajuje aplikacije, ta ne zahteva nakupa, tako da lahko zaslužite, medtem ko preprosto prikazovati opravkih.

Viggle

Tip programa: Zvestoba / nagrade programa

Tehnične zahteve: naprave Android in Apple (vključno s tabletami)

Lokacije: Pravna prebivalci Združenih držav Amerike, vključno Puerto Rico

Kako deluje: Uporabite svoj pametni telefon, da se prijavite svoje televizije gledal ure in je treba plačati za to. Ko se prijavite v Viggle, omogoča snemanje zvoka in določa televizijske oddaje. Medtem ko so točke nagrajeni za vsako televizijo ogled do 12 ur na dan, to je Viggle-sponzorirane tisti so, ki zaslužijo največ točk. Uporabniki dobili tudi točke, ki v stiku s tem, kar je na TV z odgovarjanjem na trivia vprašanja, glasovanje v anketi, itd, in z uporabo socialnih medijev, ki se nanašajo nove stranke. DirecTV kupci dobili dodatne bonuse.

Kako se splača: Pays nagradne točke, ki so v podjetjih, kot so Groupon, 1-800-Cvetje, Fandango in Foot Locker na odpoklic. Nagrade preneha, če ostane Viggle račun mirujejo 12 zaporednih mesecev. Vrednost nagrade (ne vključno z vsemi nagradami osvojila na tekmovanjih), je omejena na 550 $, če je ta meja odstopi od Viggle.

Bottom line: Verjetno imate gledati veliko televizije, da bi to plačati. Kavč krompir, upoštevajte!

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *