Årsaker til at du ikke hører tilbake om jobber

Posted on

Grunner til at du ikke hørselen tilbake Om Jobs

Det er mange forskjellige grunner til at du ikke kan høre tilbake fra arbeidsgiver etter at du søker på en jobb. Du kan heller ikke høre fra en hiring manager etter at du har brukt tid på å intervjue for en ny stilling, som kan bli enda verre. Ikke vite hvor du står kan være vanskelig og stressende.

Det kan være utfordrende å vite om du bør holde søker etter flere jobber eller vente til du får et endelig svar om den aktuelle stillingen. Når du er i den sonen hvor du ikke har en anelse om hva som skjer med en potensiell posisjon, kan det være best å holde jobbsøking fremover til du har en fast jobbtilbud. Ting kan endre seg raskt, og før du har en formell avtale om å begynne å jobbe, er det ikke en ferdig avtale.

Hvorfor ikke selskapene ta deg tid til å varsle søkere hvor de står i intervjuet prosessen? Og hva kan du gjøre når det skjer med deg? Gjennomgå noen av grunnene til at du ikke høre tilbake fra jobb, og hva du kan gjøre for å få en statusoppdatering på søknaden din.

Hvorfor Arbeidsgivere Do not Let Søkere vite

Mens det er høflig (og høyre) tingen å gjøre, er selskaper ikke pålagt å varsle søkere som sender inn en jobbsøknad eller en CV for en åpen posisjon. 1

Noen arbeidsgivere gjør et poeng av å varsle alle som søker. Andre ikke. Store selskaper kan ha programvare som automatiserer prosessen og sender en bekreftelse på erkjennelsen av at søknaden ble mottatt. Disse systemene kan også gi statusoppdateringer på hvor du står i søknadsprosessen.

Note: Mindre selskaper kan ikke ha ressurser til å følge opp med hver kandidat, spesielt når det er en stor pool av søkere til en jobb. I så fall vil bare folk i selskapet ønsker å intervju sannsynlig bli varslet.

Grunner Søkere ikke hører Tilbake

Det kan være andre faktorer som påvirker inntaksprosessen. Det er ofte ikke så strømlinjeformet som du kanskje tror, ​​og det kan ta tid å gjennomgang applikasjoner, bestemme hvem som skal intervju, og som kandidat til å ansette.

Etter Sende en jobbsøknad eller gjenoppta

I tillegg til at selskapet ikke har en prosedyre på plass for å varsle søkere, her er noen av de andre grunnene til at søknaden ikke kan ha fått et svar:

  • Du mangler de nødvendige legitimasjon.  Hvis du ikke har attributter ansette manager er på jakt etter, har du sannsynligvis ikke vil bli vurdert for jobben.
  • Din CV samsvarer ikke med jobbkrav. Du kunne ha de kvalifikasjoner, men arbeidsgiver kan ikke være i stand til å fortelle at du er en kamp. Det er viktig å sørge for at din CV viser at du er en sterk kandidat for den aktuelle stillingen.
  • Din CV er et rot.  Hvis du ikke sender inn en fungerende e-CV, uten skrivefeil eller grammatiske feil, kan du banke deg ut av contention.
  • Du ikke sende inn de nødvendige dokumentene.  Hvis et selskap ber om et følgebrev, skrive prøver, referanser, eller noe annet materiale for å støtte søknaden din, må du sende det når du søker.
  • Selskapet hyret noen andre.  Det kan være noe så enkelt som posisjonen har blitt fylt, men selskapet ennå ikke fjerne stillingsannonse.
  • Selskapets bemanningsplanene er endret.  Selskapet kan ha bestemt seg for ikke å fylle stillingen, eller kan ha endret jobbkrav til stillingen. Budsjett problemer kan ha stoppet ansettelsesprosessen. Ledelsen kan ha endret seg, forårsaker en midlertidig fryse ansettelse. En intern kandidat kunne ha blitt ansatt eller forfremmet.
  • Ansettelsesprosessen kan være lengre enn man kunne forvente.  Selskapet kunne ventet å samle en gruppe med CV før du starter intervjuprosessen.

Etter et jobbintervju

Noen av grunnene til at du ikke ble valgt til intervju med et selskap kan også forklare hvorfor du ikke har fått oppfølging kommunikasjon etter et jobbintervju. Det kan være en annen kandidat som er bedre egnet til rollen, eller selskapet kan ha bestemt seg for å sette et tak på å fylle stillingen.

En annen grunn til at du ikke hører om en jobb etter intervjuet kan være at ansette manager kanskje ikke har vurdert å være en god løsning for selskapets kultur etter å snakke med deg direkte. Det kan også være at en annen kandidat kan ha blitt henvist av en nåværende ansatt og fikk en fordel i utvelgelsesprosessen. Forhåpentligvis referanser hadde gode ting å si om deg. Men hvis de ikke gjorde det, kan du ikke lenger være i betraktning.

Det er også faktorer som kan anses som “deal breakers” -de som garanterer at du vil ikke få et jobbtilbud. En JazzHR besiktelsesrapportene hva ansette fagfolk sier vil ta en søker av hensyn til jobben. De to øverste deal-breakers var en uavgjort: 90% av respondentene oppgir at de ikke ville ansette noen som løy på deres CV eller brukt sin mobiltelefon under intervjuet. Disse ble etterfulgt av ikke å bli autorisert til å arbeide i USA (86%) og ille mouthing tidligere arbeidsgivere (81%). Å bli oppfattet som arrogant kan koste deg et jobbtilbud også, som 76% av ansette ledere sa at de ikke ville ansette noen de betraktet arrogant. 2

Sosiale medier er en annen grunn til at du ikke hører fra en potensiell arbeidsgiver. En CareerBuilder undersøkelsen rapporterer at 57% av respondentene funnet innhold på nettet som ville føre dem til ikke å ansette en kandidat. 3

Når et jobbtilbud er forsinket

Hvis du ikke hører tilbake med en gang, ikke anta at du ikke får et tilbud. Du kan fortsatt få et svar, men det kan bli forsinket. For eksempel kan arbeidsgiver har laget et tilbud til en annen kandidat og venter på å høre tilbake. Selskapet kan jobbe ut detaljene for onboarding den personen de ansetter, eller det kan være logistiske eller budsjettspørsmål som er bremse ting ned.

Hva gjør du når du ikke hører Tilbake

Hva bør du gjøre hvis du ikke får svar fra en arbeidsgiver? Det første alternativet er å ikke gjøre noe, være tålmodig, og vente. Hvis du sender inn flere jobbsøknader og deltar en rekke intervjuer, kan det være den enkleste veien til å ta. Dette kan være spesielt lurt hvis du ikke er 100% sikker på at dette er den beste neste jobben for deg.

Det andre alternativet-, og det er ikke alltid lett å følge opp med arbeidsgiver for å se hvor du står. Prosessen vil være forskjellig avhengig av om du følger opp på et program eller et intervju.

Hvordan følge opp et program

Det er best å vente minst en uke eller to før du følge opp status på en jobbsøknad, så det kan ta selskapet minst så lang tid å gjennomgang programmer og starte planlegging intervjuer.

Tips: Mange jobbannonser ikke liste en kontaktperson, så det kan være en utfordring å finne noen å spørre om søknaden din. Linkedin kan være en stor ressurs for å finne noen på selskapets ansette team.

Her er noen måter å finne den ansette manager og tips for å følge opp med dem.

Hvordan å følge opp på et jobbintervju

Det er alltid en god idé å ta deg tid til å skrive et takkekort etter et jobbintervju. Enten via e-post eller for hånd, er det en av de beste måtene å følge opp. Selskapet kan ikke gjøre en umiddelbar ansettelse beslutning, så ikke få panikk hvis du ikke hører tilbake med en gang. Et annet alternativ er å ringe ansette manager og takke dem. Dette kan være en god måte å få en følelse for om du fortsatt er i strid for jobben.

Do not Stop Your jobbsøk

Uansett om du velger å vente på en arbeidsgivers reaksjon eller for å prøve å be et svar selv, er det viktig å holde plugging bort på din jobbsøking. Du ønsker ikke å kaste bort tid på å vente på å høre fra en arbeidsgiver som ikke er interessert i å ansette deg. I stedet holder jobbsøking til du oppdager den rette muligheten.

Bunnlinjen

Det kan ikke være About You Det er mange grunner arbeidsgivere ikke følger opp med søkere, og grunnen til at du ikke hører noe kan ha noe å gjøre med dine kvalifikasjoner for jobben.

Oppfølging Hvis du kan det være verdt å ta seg tid til å følge opp status for ditt kandidatur hvis du kan komme i kontakt med en beslutningstaker i selskapet.

Ikke Cut Your Job Search Short Do not stop jobbsøking mens du venter på å høre fra en arbeidsgiver. Fortsett til du har en fast tilbud som du er komfortabel å akseptere.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *