Honeywells Innovative Scholarship Program – Hvordan og Når skal man søke

Posted on

Honeywells Innovative Scholarship Program - Hvordan og Når skal man søke


Navnet Honeywell umiddelbart bringer tankene til en vegg termostat som styrer lufttemperaturen og holder hjemme komfortabelt varm eller kald. I tillegg til Honeywell programmerbare termostater, selskapet tilbyr flere produkter som gjør våre hjem og kontorer mer behagelig og trygt for våre familier og ansatte.

om Honeywell

Honeywell termostatblandeventiler gi anti-skåldebeskyttelse for å sikre at våre vann forblir på en fornuftig temperatur. Honeywells Hele huset ventilasjonssystem og Cleaner gjør vår luft sunnere og tryggere å puste, mens sikkerhetsprodukter og brannalarm Honeywells holde våre hjem og kontorer trygg.

Historien viser at Honeywell kan spores tilbake til 1885. Selskapet sysselsetter mer enn 132.000 mennesker, inkludert om lag 21 000 forskere og ingeniører, i 100 land over hele verden.

Honeywell er stolt og sine produkter på miljømessig bærekraft. Spare energi og leverer produkter som beskytter luftkvalitet er en stor del av sin pågående forskning og utvikling. Honeywell er stolte også på å være en bedrifts- og samfunnsleder ved å hjelpe andre møte utfordringene klimaendringene og være ledende i å finne flere måter å redusere forbruket av fossilt brensel.

The Innovators Scholarship Internship Program

Honeywell International søker nye talenter med sterk ingeniørvitenskap og teknologi bakgrunn, folk som vil vie seg til å møte selskapets misjon. Honeywell tilbyr The Innovators Scholarship Program til 18 mål universiteter i Kina, Tsjekkia, India, Mexico og USA som en del av sitt talent-oppkjøpsstrategi. Selskapet tilbyr muligheter på forskjellige steder rundt om i verden.

Honeywell har betalt praksisplasser og stipend penger som elevene kan bruke til å søke mot sine siste år på skolen. Mengden av hver stipend varierer ut fra hvilket land studenten fungerer. Selskapet søker studenter som arbeider grader i luftfartsteknologi, kjemiteknikk, datateknikk, elektronikk og kommunikasjon, elektro, instrumentering, og maskinteknikk.

Du bør være i stand til å demonstrere en sterk faglig ytelse. De eksakte kriterier vil variere fra land til land. Du bør ha sterke muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner. Programmet er åpent for ungkarer, mestere, eller velg Ph.D. studenter som går inn sitt siste studieår av studiet ved en av målet universiteter.

Du må også være i stand til å sikre juridisk fullmakt til å utføre arbeid i følgende land hvis du velger å jobbe der: Kina, Tsjekkia, India, Mexico og USA

Hvordan søke

Hver søker må fylle ut et elektronisk søknadsskjema som inkluderer hans profil og en kopi av hans CV eller CV. Du bør også inkludere universitetet transkripsjon, og du må sende inn to essays på 500 ord eller mindre skrevet på engelsk. Essays svare på spørsmål som stilles under søknadsprosessen.

Kun studenter bare fra mål universiteter er kvalifisert til å søke, og de må gjøre det innen utgangen av november for Kina, Tsjekkia, Mexico og USA Fristen for India er i slutten av april.

Karriere hos Honeywell

Ulike karriereveier er tilgjengelige for de som er interessert i å søke jobb hos Honeywell. Interesserte søkere kan sjekke ut Honeywells hjemmeside for å gjennomføre en grundig jobb søk etter tilgjengelige stillinger.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *