6 måter å komme i gang arbeider hjemme

Posted on

6 måter å komme i gang arbeider hjemme

Jobbe hjemmefra

The work-at-home livet kan virke som en uoppnåelig fantasi til de som så langt i sin karriere har funnet seg selv bundet til en arbeidsplass. Men med litt kreativ tenkning, selvrefleksjon og hardt arbeid, er det ikke uoppnåelig i det hele tatt hvis du gjør det et langsiktig mål.

Hvis jobbe hjemmefra er målet ditt, så på kort sikt må du bestemme skritt for å gjøre det skje. Trolig den aller første trinnet er å vurdere om du har personligheten til å arbeide hjemme. Det er ikke for alle. Se om du har disse 5 viktige kvaliteter i en telecommuter.

Hvis du tror du gjør det, så er det på tide å se på hvordan du kan jobbe hjemme, gitt karrierevei du følger så langt, og de ferdighetene du har ervervet underveis. Noen mennesker telecommute for en arbeidsgiver; andre freelance som konsulent. Starte et hjem virksomhet er en annen mulig vei.

Alle disse mulighetene har fordeler og ulemper. Les videre for å se hvordan hver kan fungere for deg.

Slå din nåværende jobb i en telecommuting jobb

Den logiske stedet å starte med det du vet best. Tenk etter om det er gjennomførbart slå din nåværende jobb i en telecommuting posisjon. Svaret vil avhenge av hvilken type arbeid du gjør og din arbeidsgiver.

Reflektere over din stillingsbeskrivelsen og vurdere om disse oppgavene kan gjøres hjemme. Hva er potensielle hindringer? Har du allerede gjøre noe arbeid hjemmefra? Hvordan kunne du gå over til å gjøre mer? Forskning bedriftens policy på fjernarbeid og nettverk med kolleger for å se hvor mye fjernarbeid som skjer i bedriften. Deretter satte sammen en fjernarbeid forslag til veileder. Se mer om hvordan du kan overbevise sjefen din til å la deg å telecommute.

Finn en ny jobb

Hvis den type arbeid du gjør kan gjøres eksternt, men enten sjefen din eller din bedrift ser ikke positivt på fjernarbeid, så er det kanskje på tide å finne en ny jobb. Når du søker etter en ny work-at-home jobb, kan du gå gjennom de samme kanaler som du kan gå gjennom for å finne en in-kontor jobb i din karriere, det vil si lokale stillingsannonser, jobb nettsteder for din karriere feltet og sosiale medier. Med noen av disse potensielle kunder, må du finne ut den riktige måten å spørre om stillingen kan telecommuted.

Go Freelance

Et annet alternativ, hvis det arbeidet du gjør kan telecommuted men du var ikke lykkes i å overbevise din bedrift til å la deg gjøre det, er å bli en frilanser eller konsulent. Avhengig av din karriere feltet, kan du være i stand til å begynne å bygge en freelancing eller konsulentvirksomhet mens du fremdeles er ansatt. Men du må være forsiktig for ikke å skape noen interessekonflikter eller krenke noen selskapets retningslinjer.

Oppsiden til begynnelsen din konsulentvirksomhet samtidig som du arbeider er at den letter den økonomiske belastningen av mangel på kontantstrøm som er typisk for noen ny virksomhet. Ulempen er at du ikke kan trykke inn en av de mest sannsynlige kilder til arbeid – din nåværende arbeidsgiver og / eller dets kunder. Arbeidsgiveren din kan ha sagt nei til deg som ansatt-telecommuter, men selskapene kan ha helt forskjellige retningslinjer når det gjelder uavhengige kontraktører.

Starte din egen bedrift

Som frilanser, kan starte et hjem virksomhet tillate mer fleksibilitet i planen enn tradisjonelle sysselsetting, men oppstartskostnader kan være bratte og tiden før lønnsomheten lang. Når det er sagt, starter et hjem virksomhet er en måte å slå ut og gjøre noe helt nytt. En mangel på visse legitimasjon og / eller utdanning er ikke de begrensninger de kan være i andre felt. Å velge den rette virksomheten, forske og skape en smart forretningsplan og mye hardt arbeid er langt mer viktig for din suksess.

Hjem bedrifter kjøre gamut i form av investeringer av tid og penger. Det er de med relativt små forpliktelser for begge, som direkte selger produkter som Avon. Og så er det de som starter en barnehage, som kan kreve ombygging av huset ditt, eller kjøpe en franchise.

Start en ny karriere

Hva gjør du når din nåværende karriere ikke egner seg til telependling eller du har vokst lei av det, men du er ikke gründer type? Vurdere en ny career.Starting løpet kan bety starter på bunnen, og som kan bety en lønn kutt. Men hvis viktigste prioritet er å få fleksibilitet forbundet med å arbeide hjemme, så det kan være verdt det.

For å minimere dette potensialet i lønn, ser for yrker hvor de ferdighetene du plukket opp i din siste jobb vil bli verdsatt. Samtidig bruke litt tid på å vurdere hva du faktisk liker å gjøre.

Moonlight From Home

Alle disse måtene å arbeide hjemme vil ta tid å implementere (og noen vil kreve penger også). Hvis du ikke er helt klar til å investere tid og penger, bør du vurdere å bare prøver å plukke opp litt ekstra penger hjemmefra.

På den annen side, hvis du er klar til å gjøre en endring, noen ganger er det bare mer praktisk å begynne langsomt. Moonlighting hjemmefra kan være en måte å spare et reir egg for å begynne som hjem virksomhet eller starte en freelancing karriere, slik at du kan jobbe hjemmefra på heltid dag.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *