Easy Online jobber som krever liten eller ingen erfaring

Posted on

Easy Online jobber som krever liten eller ingen erfaring

Ikke alle som ønsker å arbeide hjemme søker langsiktige karrieremuligheter. Noen ganger du bare vil ha noe relativt enkelt hvor du kan tjene litt ekstra penger raskt. Hvis det er målet ditt, kan følgende online arbeidsplasser være av interesse.

Den elektroniske søknadsprosessen er enkel og grei med svært lite kreves av kandidatene. Noen muligheter kan startes på samme dag som du har brukt for dem. De krever også svært lite engasjement og kan vanligvis gjøres på timeplanen.

Merk at disse jobbene ikke betaler mye, og de kommer ikke til å gi en referanse for din CV. Du kan derfor trenger å ha mer enn en online jobb å gjøre ønsket inntekt. Også, som du sortere gjennom andre muligheter, vet å gjenkjenne og unngå arbeid-at-home svindel.

Micro Job

En mikro jobb er vanligvis en liten online oppgave som du får en like liten avgift, vanligvis noen få kroner eller dollar. De kalles korte oppgaver.

Disse jobbene er gjort ved å logge på bedriftens nettside og velge oppgaver, noen ganger bare ved å klikke på en link. Amazons Mechanical Turk, Clickworker, og ySense tilbyr disse typer oppgaver.

Jobber kan også bli funnet i online tjenesteleverandører markedsplasser. Her arbeidere tilby små tjenester, vanligvis for en fast avgift, og kjøpere surfe på markedet for å finne personer som tilbyr de tjenestene de trenger.

Jobbmuligheter inkluderer crowdsourcing prosjekter, som ligner på dataregistrering, hvor selskaper engasjere en hær av virtuelle arbeidere til å utføre en liten del av et større prosjekt. Arbeidstakere kan også dra nytte av belønning programmer og undersøkelser, som er kanskje den opprinnelige work-at-home mikro jobber.

Fordi avgiften er så liten og oppgaven tar så liten tid, er målet å gjøre så mange oppgaver som mulig. Men du bør forstå lønnspolitikk, som mange av disse selskapene har en minimum utbetaling, noe som betyr at hvis du tjener $ 8.55 gjør 20 mikro jobber, kan du vente til du har tjent så mye som $ 50 for å faktisk få pengene dine.

online Juror

Advokater forbereder seg til rettssaken ofte skape en mock jury for å få tilbakemeldinger fra personer som ligner på de som til slutt kan sitte på en jury. Fordi det kan være kostbart å ha et personlig mock jury, billigere nettjurymedlemmene er den logiske alternativet. De kan lytte til lyd og vise video presentasjoner, eller lese de materielle og svar på spørsmål.

Fordi advokater søker mennesker som matcher profilen til potensielle virkelige jurymedlemmer, online jury selskaper spørre detaljerte spørsmål om søkere. Merk at du bør aldri avsløre ditt personnummer eller kredittkort eller bankinformasjon. Selskaper vanligvis betale $ 10 til $ 60 til online jurymedlemmene. Som de fleste online jury selskapene ikke vil trenge mye av jurymedlemmene, registrerer deg for flere selskaper gir deg en bedre sjanse for å bli plukket ut til “jurymedlem.”

For å bli en online jurymedlem, må du registrere deg med flere jury selskaper, som inkluderer fylle ut et omfattende spørreskjema. Du må også oppfylle visse kvalifikasjoner, som varierer mellom fylkene.

Dataregistrering

Online dataregistrering er et voksende arbeid-at-home-feltet. Ny teknologi gjør det enklere for bedrifter å ansette uavhengige kontraktører til arbeidet med dataregistrering prosjekter.

Dataregistrering operatører kan få tilgang til bedriftens infrastruktur eksternt eller bruke crowdsourcing teknologier. Dataregistrering kan omfatte felt som basisk generell transkripsjon; Men de fleste transkripsjon oppgaver krever ekstra opplevelse.

Selskaper som leier dataregistrering arbeidere omfatter Axion Data Services, Sigtrack, og støtte Ninja.

Nettstedet eller Application Testing

Hvis du har meninger om hva som fungerer og hva som ikke er på nettet, kan du være egnet for en jobb i ekstern brukertesting. Bruker testere kan også plukke opp ekstra arbeid gjennomgangs nettsteder eller mobile applikasjoner som fremdeles kan være i utvikling. Du trenger ikke å være svært kunnskapsrik om internett fordi noen utviklere ønsker en nybegynner synspunkt.

Brukervennlighet testere blir bedt om å utføre tester basert på deres demografiske profiler, som utdanning, web kunnskap, alder og sosiale medier. De blir deretter gitt spørsmål til adresse eller oppgaver å utføre, for eksempel registrering på en nettside og deretter gi tilbakemelding på nettet. En gjennomgang tar vanligvis ca 15 til 20 minutter og tjener vanligvis ca $ 10. Etter å ha fullført en gjennomgang, testere ikke betalt før kunden aksepterer deres tilbakemeldinger. Arbeidet kan bli avvist og ubetalt for tekniske problemer, mangel på detaljer, eller andre problemer kunden bestemmer.

Disse stillingene er hovedsakelig funnet i ethvert selskap som er involvert i e-handel, gjennomføre kommersielle transaksjoner elektronisk på nettet. Eksempler inkluderer Amazon, ebay, og Paypal.

Søk Evaluator

Søkemotor evaluatorer undersøke internett søkeresultatene og gi tilbakemelding på om de er nøyaktige, relevante og spam-fri. For å gjøre dette, må evaluator være kunnskapsrik om gjeldende kultur og internett og har gode kommunikasjonsevner. Noen ganger kan en høyskole grad er nødvendig eller foretrukket, men direkte erfaring er ikke obligatorisk. Denne spesielle work-at-hjem mulighet krever litt erfaring, men betaler en høyere lønn.

Disse jobbene er ofte for tospråklige individer, selv om det er noen engelsk bare stillinger. Jobben til søke evaluering går av mange navn, for eksempel søk evaluator, internet assessor, annonsekvalitet rater, eller Internett dommer.

Selskaper som tilbyr denne type jobb inkluderer Google, Appen, Lionbridge, og Workforce Logiq.

korrekturleser

Hvis du har et øye for å fange opp stavefeil eller skrivefeil, kan du være godt egnet som en korrekturleser. Imidlertid kan denne jobben krever å ta en korrekturlesing kurs eller noe tidligere erfaring, eller du kan ha for å ta en test før du får ansatt.

Virtual Assistant

Som en virtuell assistent, vil du bli oppgave med arbeidet som er lik som kontorassistent. Selv om du skal jobbe hjemmefra, bør du være svært organisert, effektiv og pålitelig. Plikter inkluderer vanligvis innlevering og vedlikeholde poster, planlegger avtaler og hendelser, og besvare telefoner.

Mange bedrifter leier virtuelle assistenter. For eksempel, Servcorp, som ble grunnlagt i 1978 i Sydney, Australia, gir virtuelle kontorer og tjenester over hele verden. Her tilbys arbeidsstasjoner, møterom, kollegaer, teknologi, og alt annet som trengs for å støtte virksomheten. Timeetc er et annet selskap som tilbyr virtuelle assistenter til å hjelpe kundene å nå sine mål. Selskapet tilbyr en gratis prøveperiode ved å ha en virtuell assistent utføre en innledende oppgave.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *