Sports Karriere Forberedelse Starter i skolen

Posted on

Sports Karriere Forberedelse Starter i skolen

En karriere i idrett kan være et alternativ for folk med flere forskjellige typer bakgrunner, selv de som ikke er idrettsutøvere. Uavhengig av vei inn i en idrettskarriere, sterk utdanning og erfaring gjennom praksisplasser og deltidsjobber vil være nødvendig.

Noen høyskoler og universiteter tilbyr sports lederprogrammer, men lavere grads studier trenger ikke å være så spesifikk for en idrettskarriere. Idrettslag og ligaer trenger business og finans fagfolk som kan hjelpe administrere driften. Markedsføring og PR fagfolk er nødvendig for å skape interesse, og trenere og fysioterapeuter for å holde utøverne friske og i topp stand. Selv en lov grad kan føre til en karriere som en agent som representerer utøvere eller som rådgiver for franchising og ligaer.

Noen yrker innebærer å arbeide direkte for idrettslag, mens andre innebære å jobbe for egne bedrifter som også støtter idrettsutøvere eller lag. For eksempel kan en fysioterapi klinikk er spesialister i å jobbe med idrettsutøvere og se spillere fra profesjonell, høyskole eller high school lagene i området. Journalister er sannsynlig å arbeide for lokale nyhetsorganisasjoner som dekker idrettslag.

Fritidsaktiviteter

Mange studenter interessert i sport karrierer spille idrett på videregående skole og høyskole nivå. Selvfølgelig, on-the-field erfaring kan være verdifull forberedelse for fremtidige trenere, atletisk trenere, atletisk direktører og andre. Faktisk, teamarbeid lært i å spille sport og engasjementet som kreves kan hjelpe en person forhånd i mange yrker.

Men hvis du ikke er idrettslig anlagt, er det fortsatt mange muligheter. I likhet med andre avdelinger på campus, har den atletiske avdelingen ofte deltidsjobber tilgjengelig for studenter. Selv om det bare er en jobb besvare telefoner, er det fortsatt en mulighet til å få erfaring og knytte kontakter i feltet der du vil arbeide.

Sports informasjonsavdelingen trenger vanligvis studenter til å bistå i å spore statistikk og skrive pressemeldinger. Skolen papir kan trenge en sports reporter. Tenk hvilken som helst avdeling på campus som samhandler med friidrett, og det sannsynligvis er muligheter tilgjengelig.

Hvis du fortsatt er i videregående skole, kan du be en lærer, trener eller rådgiver om mulighetene som er tilgjengelige.

Tips : Utenom erfaringer vil hjelpe deg å lære mer om dine egne styrker, liker og ikke liker, og motivasjon. På mange måter er de kanskje like viktig som din skolegang.

Praksisplasser og deltidsjobber

Mange idrettslederprogrammer vil bidra til å knytte studentene til gode internship muligheter. Studenter hovedfag i noe annet enn sport management kan fortsatt finne sportsrelaterte praksisplasser med hjelp fra rådgivere eller rådgivere. En skolens atletiske avdeling eller sport informasjonsavdeling kan tilby praksisplasser for en rekke stillinger. Profesjonelle idrettslag og semi-profesjonelle idrettslag tilbyr også praksisplasser, som gjør virksomheter tilknyttet sportsbransjen.

I motsetning til praksisplasser, vil jobbene ikke få deg college kreditt, men de kan gi deg med erfaring. Profesjonelle idrettslag trenger ofte deltid eller sesong hjelp, og skolen atletisk og idrett informasjonsavdelinger ansette studenter deltid selv om praksisplasser er ikke tilgjengelige.

Tips : Enten de er jobber eller praksisplasser, kan mulighetene bli funnet direkte gjennom arbeidsgivere eller gjennom dedikerte jobb søkesider som TeamworkOnline.com.

Deltakelse

Selv om ikke alle sports-relaterte jobber innebære å delta som en idrettsutøver, er det et godt grunnlag for å ha og en utmerket måte å få en fot i døren. Stort sett alle jobb relatert til coaching eller speiding er bare realistisk tilgjengelig til noen med erfaring å spille sporten. Selv jobber som ikke krever direkte erfaring som en idrettsutøver vil være lettere å få hvis du har atletisk opplevelse å være i stand til å forholde seg på et visst nivå med de på midten av det valgte yrket.

Dette betyr ikke at du trenger å være en svært dyktig eller svært vellykket idrettsutøver. En Benchwarmer med et rykte for å jobbe hardt i praksis viser ofte de typer av egenskaper arbeidsgivere i ethvert yrke vilje verdi. Og anbefalingene du kan få fra en trener som setter pris på din arbeidsmoral tross for mangel på spilletid kan være ting som får deg en fot i døren for en jobb eller praksisplass.

Key Takeaways

Ikke bare for idrettsutøvere

Mange karriereveier-økonomi, jus, markedsføring, helsetjenester og mer-støtte virksomheten til sport.

Deltidsarbeid

Skole atletisk og idrett informasjonsavdelinger ofte ansette studenter.

praksisplasser

Profesjonelle idrettslag og ligaer tilby praksisplasser i en rekke områder.

 

 

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *