Typer Job Intervju Spørsmål

Posted on

Typer Job Intervju Spørsmål

Når du går på et jobbintervju, er det en rekke forskjellige typer intervju spørsmål vil du bli spurt. Intervjuer kan spørre atferds, case, situasjons eller kompetansebaserte spørsmål. Du vil også bli spurt om din sysselsetting historie, din evne til å arbeide på et lag, dine lederegenskaper, din motivasjon, samt andre intervjuspørsmål relatert til dine ferdigheter og evner.

Svarene må være målrettet for jobben du intervjue for, og skal vise arbeidsgiver hvorfor du er en kvalifisert kandidat og hvorfor du er en passe for jobben og selskapet.

Ta deg tid til å forberede seg på et jobbintervju, på forhånd, ved å gjennomgå ulike typer intervju spørsmål vil du bli spurt, samt ved å ta en titt på eksempel svar for hver type spørsmål.

De fleste vanlige jobb intervju spørsmål

Ta tid til å vurdere flere av de vanligste intervju spørsmål du vil mest sannsynlig bli spurt. Også gjennomgå prøven svar på disse typiske intervjuspørsmål.

Atferdsintervjuspørsmål

Atferds intervju spørsmål vil være mer fokusert enn tradisjonelle intervju spørsmål og du må svare med spesielle eksempler på hvordan du håndtert situasjoner på arbeidsplassen. Gjennomgang eksempler på spørsmål du kan bli stilt under en atferds jobbintervju og tenke på hvordan du ville svare dem.

Tilfellet intervjuspørsmål

I en sak intervju, intervjueren gir en virksomhet scenario og ber kandidaten hva han eller hun vil gjøre for å håndtere situasjonen. Disse spørsmålene er vanligvis knyttet til organisasjonen. Intervjueren kan også be intervjuspørsmål eller be deg om å løse hjernetrimmere som ikke er direkte knyttet til selskapet.

Kompetansebasert intervjuspørsmål

Kompetansebasert intervju spørsmål krever kandidater til å gi konkrete eksempler på tider der de viste spesielle ferdigheter eller holdninger.

Situasjonsintervjuspørsmål

En situasjons intervju ligner på en atferds intervju der kandidatene blir bedt om konkrete spørsmål om hva som kan skje på arbeidsplassen. Spørsmålene involverer typisk problemløsning og håndtering av vanskelige saker og forhold på arbeidsplassen.

Kommunikasjonsferdigheter intervjuspørsmål

Gode ​​kommunikasjonsevner er avgjørende for arbeidsplassen suksess. Når du intervju for en jobb, ansette manager vil be om kommunikasjonsferdigheter, inkludert hvordan du håndterer problemer, hvordan du håndterer vanskelige situasjoner, hva du forventer så langt som kommunikasjon fra ledelsen og andre spørsmål knyttet til din evne til å kommunisere.

Mellommenneskelige ferdigheter intervjuspørsmål

Uavhengig av nivå og type jobb du intervjue for, mellommenneskelige ferdigheter saken. Ansette ledere ønsker å være trygg på at du har de mellommenneskelige ferdigheter nødvendig for å komme sammen med kolleger, medarbeidere, ledere, ledere, kunder, leverandører og / eller kunder.

IT intervjuspørsmål

Når du intervjue for en informasjonsteknologi (IT) jobb, i tillegg til standard intervju spørsmål vil du bli stilt under et jobbintervju, vil du bli bedt om mer fokuserte og spesifikke spørsmål om din utdanning, ferdigheter, sertifiseringer, språk og verktøy du har kompetanse på.

Lederskap intervjuspørsmål

Når du blir intervjuet for jobben der du vil ha en lederrolle, vil ansette manager ønsker å vite om erfaring som kvalifiserer deg til å lede, din lederstil, dine prestasjoner og dine forventninger til fremtiden.

Ledelse intervjuspørsmål

Når du blir intervjuet for en lederstilling, vil intervjueren ønsker å vite om din erfaring, din lederstil, hva du har oppnådd i det siste, og hva dine forventninger er for fremtiden.

Salg intervjuspørsmål

Når du intervjue for et salg posisjon, er målet ditt å selge deg selv til å ansette manager. En salgs jobbintervju er blant de mest utfordrende av intervjuer, fordi kandidatene må gjøre mer enn bare å svare på spørsmål.

Selskapet Kultur intervjuspørsmål

Bedriftskultur er personligheten til et selskap og definerer hva et selskap, fra en ansatt perspektiv, er å jobbe for. Intervjuspørsmål om bedriftskultur er utformet for å bestemme om du vil være en god løsning for organisasjonen.

Intervju spørsmål om dine evner

Under et jobbintervju, vil du få spørsmål om dine evner. Nøkkelen til vellykket å svare er å fokusere på dine evner som de forholder seg til de kvalifikasjoner som kreves for jobben. Gjennomgå vanlige intervjuspørsmål om dine evner og eksempel svar.

Intervjuspørsmål om å forlate jobben

Når du intervjue, vil du bli spurt om hvorfor du sluttet eller kommer til å forlate jobben. Her er intervju spørsmål, sammen med sample svar, knyttet til å forlate jobben, får sparken, og hva du har gjort hvis du ikke er for tiden ansatt.

Intervju spørsmål om lønn

Intervju spørsmål om lønn kan være vanskelig. Når du svarer på spørsmål om erstatning ved din forrige jobb (e) du trenger for å være ærlig, fordi lønnen kan verifiseres av en potensiell arbeidsgiver. Når det kommer til hvor mye du ønsker å gjøre, kan det være vanskelig å svare på en måte som sikrer at du får betalt en rettferdig lønn.

Intervju spørsmål om styrker og svakheter

Intervjuere vil vite hva er sterke sider og hva som kan være et problem hvis du er ansatt. Vær forberedt på å svare på så du fokusere på dine kvalifikasjoner for jobben.

Intervju spørsmål om arbeidet historie

Under et jobbintervju du vil forventes å gi detaljer om arbeidet historie, inkluderer hver jobb du hadde, med start og sluttdato for sysselsetting, lønn, posisjoner holdt, og de selskapene du jobbet for.

Intervju spørsmål om deg selv

Når en intervjuer stille spørsmål om du prøver de å finne ut hvor god form du er for selskapet. Er din personlighet en kamp for bedriftskultur? Er dine mål og jobb forventninger en kamp for hva din rolle i selskapet vil være hvis du er ansatt? Hvordan vil du passe inn med aktuelle lag?

Motivasjon intervjuspørsmål

Intervjuere ofte spør om motivasjon under et jobbintervju. Når du blir bedt om motivasjon under et intervju, er ansette manager prøver å forstå hva som driver din suksess og og ønsker å finne ut om hva som motiverer deg er en passe med jobben ansvar.

Personal intervjuspørsmål

Personlige intervju spørsmål er spørsmål om deg personlig – din personlighet, din arbeidsstil og arbeidsmoral, hvordan du håndterer stress, hva du forventer fra en arbeidsgiver, og hvordan du håndterer visse situasjoner. Før du hodet ut til et jobbintervju, gjennom disse personlige intervju spørsmål og prøve svar for å få en idé om hva du vil bli spurt og den beste måten å svare.

Telefon intervjuspørsmål

Telefonintervjuer er gjennomført på samme måte som i-person intervjuer. De brukes ved å ansette ledere og rekrutterere som et verktøy for screening kandidater for ansettelse. Det er viktig ta tid til å vurdere de typiske telefon intervju spørsmål vil du bli bedt om og forberede svarene.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *