7 måter å beskytte deg selv mot Work-at-Home Svindel

Posted on

 7 måter å beskytte deg selv mot Work-at-Home Svindel

Jobbe hjemmefra blir stadig mer vanlig, som folk innser fordelene ved ikke å måtte pendle til et kontor for å få inn en inntekt. Det er imidlertid viktig å være klar over work-at-home ulemper og svindel, som kan sette deg i fare. Ved å vite gi din personlige informasjon til en svindler, risikerer du å miste alle pengene dine og andre eiendeler. Her er hvordan du kan beskytte deg selv for å unngå denne typen problemer.

Vet hvordan å gjenkjenne en Scam

Kunnskap er det beste forsvar når du våge bort på internett på jakt etter hjemmebasert sysselsetting.

Så før du gjør det, ta deg tid til å lære å fortelle hvilke muligheter er legitime work-at-home jobber og som er work-at-home svindel. Jo flere work-at-home jobbannonser og annonser som du ringer, jo flere svindel du vil støte på og et mønster av bedrag blir tydeligere.

Dette i sin tur vil gjøre de virkelig legitime work-at-home jobber lettere å få øye på. Du vil begynne å skjelne de avslørende tegn på en work-at-home svindel, delvis på grunn av likheten av sine plasser.

Bruk sunn fornuft

Når man skal vurdere en mulighet, først tror at hvis det virker lønnsomt fra selskapets perspektiv, spesielt hvis det virker veldig lukrativt. Hvordan ville arrangører av muligheten tjene penger hvis de betaler så mye for så lite arbeid?

Også hvis en selskapets markedsføringsstrategi er primært basert på vises legitim, er at sannsynligvis fordi det tilbyr en work-at-home svindel eller, i det minste, en fattig penger å lage mulighet. Det er derfor noen jobb som fremmer seg selv i søkemotorannonser som en “lovlig arbeid-at-home jobb” mest sannsynlig er ikke legitimt.

Husk at hvis det virker for godt til å være sant, er det sannsynligvis ikke er en god mulighet. Men svindlere er sleipe, så sunn fornuft alene er ikke nok.

Hold følelser i sjakk

Den vanligste måten at svindlere finne ofrene er å spille på deres følelser. Når du vil ha noe dårlig, kan dine følelser lede deg til å gjøre ulogiske avgjørelser i jakten på det. Finne en work-at-home jobb er ikke lett, så du trenger tålmodighet og et klart hode. Vær spesielt på vakt mot enhver mulighet som prøver å spille på dine følelser ved å si at du “fortjener” noe.

Gjør leksene dine

Begynn med å tvile alt du ser, så gjør din forskning med et klart hode. Selv om en mulighet ser ærlig, ikke sende penger til en organisasjon uten grundig sjekke det ut. Dette inkluderer å finne ut hvor det er fysisk basert, avgjøre om det er kontaktinformasjon, og kontakte dem via telefon. Slå det opp på sosiale medier og gjør et søk etter eventuelle anmeldelser. Det hjelper ofte å gjøre et søk med navnet på selskapet og “svindel” eller “vurdering.” Resultatene kan ikke gi mye informasjon betong, men det kan være et utgangspunkt. Husk at de fleste legitime selskaper ikke belaste jobbsøkere og at forretningsmuligheter er aldri risikofritt.

Vær klar over Risky Opportunities

Mens work-at-home svindlere er alltid komme opp med nye ordninger, har de en tendens til å variere på noen temaer. Noen av disse mulighetene bør unngås, mens andre kan være legitime work-at-home jobber. Men ofte er de ikke, så vær veldig forsiktig med noen av disse:

 • Direkte salg eller direktesalg
 • Pyramide-alltid unngå!
 • Business start-up kits
 • Noe som involverer innløse sjekker / overføre penger-alltid unngå!
 • Hjem montering / konvolutt stuffing-alltid unngå!
 • Å bli et produkt re-selger eller grossist
 • Stock handelssystemer-alltid unngå!
 • Kataloger av telecommuting jobber eller virksomheter
 • Ta online undersøkelser
 • mystery shopping
 • Data Entry / call-sentre

En vanskelig svindel teknikk er å sette opp en hel nettside dedikert til avslørende work-at-home svindel som trakter folk til de få “legitime” work-at-home jobber, som selvfølgelig er ikke legitimt.

Unngå muligheter på søkemotorannonsering og i uønsket e-post

Bruk tradisjonelle kanaler for jobb søk for å finne en work-at-home jobb, for eksempel jobb boards, jobb søkemotorer og aviser. Mens det er ingen garanti fører finnes i disse stedene er alltid legitimt, de sendes via e-post eller funnet i internett-annonser som regel ikke. Alltid gå direkte til bedriftens jobbdatabase hvis du finner en jobbmulighet i et annet sted. Ikke bare kan du sjekke om det er legitimt, kan du lære mer om stillingen og selskapet.

Husk at bedrifter som tar for legitime arbeid fra hjemmet arbeidsplasser er på utkikk etter kvalifiserte, pålitelige folk til å gjøre jobben. Screening søkere er en tidkrevende prosess, så de kaster et stort nett ved hjelp av Google, søkemotor annonser, eller sosiale medier reklame er ikke like sannsynlig å være legitim.

Ikke betal for Opportunities

Arbeidsgivere har ikke betalt ansatte til å arbeide for dem, og svindel som utga seg for legitime forretningsmuligheter vil be om penger. Banen er at bedrifter forventes å ha oppstartskostnader. Men sant bedrifter er vanligvis ikke enkle utveksling av ufaglært arbeidskraft for betaling, som i hjemmet montering og konvolutt-stuffing ordninger. En ekte hjem virksomhet er utviklet over tid med nøye planlegging og forskning, ikke kjøpes på nettet usett. Det finnes mange gratis pålitelige ressurser som lister legitime selskaper som tilbyr arbeid fra hjemmet arbeidsplasser i industrien.

Rapporter svindel

Hvis du mistenker at du har blitt lurt, rapportere det umiddelbart. Hvis du har gitt ut finansiell informasjon, kontakt din bank eller kredittkortselskapet og rapportere det til statens advokat general eller en rekke andre myndigheter.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *