Praksisplasser i utlandet Gi enorm verdi for studenter

Posted on

Praksisplasser i utlandet Gi enorm verdi for studenter

Ved søknad om et internship i utlandet er det viktig å først identifisere læringsmål og spør deg selv ærlig, “Hvorfor er jeg interessert i inter utlandet?” Bare tenker på å gjøre et internship i utlandet er spennende, men det er den læringen som foregår og viktigheten av å være midt i en annen kultur som vil definitivt tilføre verdi til din CV og din generelle ferdigheter når du er klar til å gå inn på arbeidsmarkedet etter eksamen fra college.

Hvorfor noen velger å ikke Intern utlandet

Studentene er ofte sjokkert når de først lære at de kan ha til å betale penger for å gjøre en ulønnet internship i utlandet. For noen elever kan dette være nok av en avskrekkende for å gjøre en beslutning om å ikke forfølge et internship i utlandet. Det er viktig å få alle fakta før du foretar denne beslutningen fordi inter utlandet kommer med mange fordeler som kan gjøre den monetære engasjement mindre viktig når det kommer til den generelle opplevelsen.

I tillegg til ingen lønn, vil studentene også må vurdere reiseutgifter, til de kostnadene som er involvert i å skaffe visum, mat, bolig, og helsemessige fordeler for å kunne oppfylle sine finansielle forpliktelser i utlandet. Bidra til å dekke noen av disse utgiftene, kan studentene velge å gjøre et internship i utlandet i forbindelse med en studie i utlandet program, kan de spare pengene sine for å møte disse utgiftene, eller de kan søke hjelp gjennom familie, stipender, tilskudd, eller finansiert internship-programmer som allerede eksisterer med sine college.

En annen grunn som kan holde elevene i å gjøre et internship i utlandet er frykt. Å gjøre en forpliktelse til å bevege seg og arbeide i et annet land kan skape mye angst for folk flest, spesielt hvis de ikke tidligere har reist mye. Frykt for det ukjente er den største frykten samt lurer på hvor godt de vil være i stand til å tilpasse seg et annet land og funksjon på et sted som er tusenvis av miles away fra venner og familie. Selv om disse er alle svært gyldige grunner til å være redd, studenter som kommer tilbake fra inter utlandet ofte si at det er den beste opplevelsen at de noen gang har hatt, og de er så glad for at de var i stand til å arbeide gjennom noen hindringer og bekymringer de hadde før gjør internship.

Fordelene ved å gjøre et internship i utlandet

Du kan spørre deg selv hvorfor et internship i utlandet er så verdifull. Det er sant at du gjør et internship i USA kan være av enorm verdi, inter utlandet og bor i en annen kultur er noe som er svært attraktive for arbeidsgivere som ønsker å ansette nye folk. Ikke bare er den faglige komponenten av å gjøre en internasjonal internship viktig, inter utlandet vil også føre til personlige liv berikelse og oppfyllelse som til slutt vil bli med deg for resten av livet.

Et internship i utlandet tilbyr:

  • Muligheten til å få internasjonal erfaring sammen med kunnskap og ferdigheter du vil lære på jobben.
  • En sjanse til å bygge nettverk med fagfolk som arbeider i en annen del av verden.
  • Lær mer om hva det tar å være vellykket arbeid i et annet land.
  • Øker salgbarhet som internship legger utlandet stor verdi på en CV.
  • En sjanse til å få et jobbtilbud som arbeider i et annet land.
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *