Hvordan bli en Fashion Model

Posted on

Hvordan bli en Fashion Model

Det vanligste spørsmålet som modellering agenter og speidere mottar fra håpefulle modellene er, “hvordan kan jeg bli en modell?” Det er så mye informasjon i bøker, på nettsteder, og virvler rundt i modellering fora som det kan virke svært forvirrende og overveldende til en ny modell som er bare starter ut. Her er fem enkle trinn for å hjelpe deg i gang.

Ta noen enkle stillbilder

I begynnelsen, de eneste bildene du trenger til stede for å modellere agenter og speidere er noen grunnleggende øyeblikksbilder. De er på jakt etter en fin ansikt shot-både smilende og ikke smilende-venstre og høyre profiler av ansiktet og kroppen, en full-lengde skudd, og en rygg skudd. Slitasje formtilpasset klær som skinny jeans eller leggings og en enkel singlet eller t-skjorte. Hvis du er komfortabel iført en badedrakt, inkludere noen badedrakt skudd i tillegg; enten en i ett stykke eller todelt badedrakt er fine.

Mannlige modeller må vise agentene kondisjonsnivået, så det anbefales at mannlige modeller slitasje svømme badebukser eller boksershortser, eller olabukser uten en skjorte i minst ett av sine bilder.

Bli vurdert av en profesjonell modell Agent eller Scout

Mange nye modeller starte sin søken fordi deres familie og venner fortalte dem at de skulle modellen, eller at de er de peneste jente eller gutt på skolen. Noen mennesker har selv vunnet noen lokale modellering konkurranser. Selv om det er en god start, betyr det ikke nødvendigvis oversette til hva etatene leter etter. Det er viktig at du får din modellering potensial vurderes av en erfaren modell agent eller speider før du investerer for mye tid eller penger i jakten. Dette trinnet kan bli litt vanskelig fordi det er vanskelig å avgjøre om agent eller speide som evaluerer du har den erfaring og kunnskap til å hjelpe deg.

Mange nye modeller finner ut at de bor i et mindre marked der mange av agentene er tilknyttet en modellering skole eller fotografering studio, og som et resultat, kan de ikke være å få en nøyaktig vurdering fordi etaten er mer interessert i å selge kurs eller photoshoots .

Det betyr ikke at agenten ikke er god eller at kursene eller photoshoots de tilbyr er dårlig; det betyr bare at du trenger å tenke på hva som motiverer dem til å fortelle deg om du kan være en modell.

Få så mye eksponering som mulig

Mange etater har spesialisert seg på bare ett bestemt område. Noen kan bare representere high fashion (redaksjonelle) modeller, og andre kan bare representere kommersielle, plus-size, petite, eller barnet modeller. Hvis en etat er i stand til å representere deg, ikke bli motløs; det er viktig å få sett av så mange agenter som mulig og på rutinemessig basis.

Hvis du bor i en av de store markedene, kan du være i stand til å delta i en åpen samtale eller gå-se i etaten. Hvis du bor utenfor en av de store markedene, den beste måten å få eksponering er å sende bildene dine til så mange byråer som mulig.

Få eksponering kan være en svært tidkrevende og kostbart forsøke, spesielt hvis du lage kopier av alle bildene dine og sende dem. Kostnaden for utskrifter, konvolutter og frimerker kan fort legge opp til over tusen dollar. Et annet alternativ er å sende epost til bildene dine, men med tusenvis av bilder som blir sendt til modellbyråer hver dag, er det lett for dem å gå seg vill i miksen.

For å øke sjansene for å bli signert av et byrå, arbeid med mennesker som har erfaring og direkte forbindelser til etater i en rekke markeder. ModelScouts.com er et flott sted å starte, og tilbyr den mest legitime og kostnadseffektiv måte for deg å få den eksponeringen du trenger for å bli sett av mange agenter rundt om i verden, og i den raskeste måten mulig.

Kjenn Best modellering markedet for deg

Begrepet “markedet” refererer til de ulike geografiske steder i hvilke modeller jobbe og tjene til livets opphold. New York, Los Angeles, Paris og Tokyo er eksempler på store modellering markeder. Et marked kan også referere til den kategorien din bestemt utseende faller inn, som for eksempel mote, reklame, pluss, eller petite.

Mens super du ser i store magasiner og gangrullebanene for topp klienter generelt arbeid i alle markeder, mange vellykkede modeller arbeid i ett eller to markeder. Hvis du ikke får representert av et byrå i New York eller Paris, kan du godt være perfekt for Tokyo, Singapore eller andre asiatiske markeder. En erfaren agent kan veilede deg til riktig marked for din spesielle utseende.

være vedvarende

Å bli en profesjonell modell er en lang prosess, og sjelden skjer over natten. Selv de modellene som sier: “Jeg var bare vandre nedover gaten en dag og neste jeg var på forsiden av Vogue,” overdriver. Mange av dagens toppmodeller ikke bli signert til et byrå ut av porten. Supermodell Gisele Bundchen ble slått ned over 40 ganger før hun ble endelig signert til et byrå. Stay positive og husk at bare fordi et byrå ikke var i stand til å representere dere i dag, betyr det ikke at de ikke vil være interessert i morgen.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *