Topp 10 Best betalende deltidsjobber

Posted on

Topp 10 Best betalende deltidsjobber

Mange bedrifter ser etter deltidsansatte, enten for sesong hjelp i hektiske måneder, freelance og konsulentbistand på en etter behov, eller for rutinemessig bistand gjennom hele året. CareerCast.com har utarbeidet en liste over de beste deltidsjobber, basert på lønn og jobbutsikter.

For arbeidssøkere som mål å finne deltidsarbeid, disse stillingene tilbyr høy lønn i tillegg til potensialet for jobb stabilitet og vekst nedover veien.

Regnskapsfører

Regnskapsførere er ansvarlig for utarbeidelse, vedlikehold, og analyser av finansielle poster, regninger, fakturaer og avgifter.

I tillegg til den dag-til-dag vedlikehold og overvåking av finansielle operasjoner, må regnskapsførere også sørge for at et selskaps finansielle systemer fungerer effektivt og innenfor rammen av loven. De forventes å foreslå ulike måter for kundene å redusere kostnader og forbedre fortjeneste.

Regnskapsførere bør ha en bachelorgrad i regnskap eller et beslektet felt, og avhengig av jobben, kan de trenger for å bli en CPA (statsautorisert revisor).

Regnskapsførere er i høy etterspørsel rundt skatt sesongen, som er når organisasjoner eller enkeltpersoner kan leie deltid regnskap støtte.

Regnskapsfører

 • Median timelønn: $ 33.34 (2017)
 • Job Outlook: Average. Bureau of Labor Statistics forventer en 10% økning i arbeidsplasser gjennom 2026.

Dataprogrammerer

Programmerere skrive dataprogrammer, selv om mange programmerere har ferdigheter i software engineering, og kan også feilsøke datamaskinkode, som for eksempel Java eller C ++. En vellykket programmerer er flytende i den tekniske, back-end av programvaren, mens også tatt hensyn til front-end brukeropplevelse.

Programmerere må ha en bachelorgrad i informatikk eller lignende felt, selv om mange hold mastergrad eller doktorgrad, så vel.

Ifølge CareerCast.com, siden ikke alle selskaper har råd til in-house programmerere, vil mange ty til deltid IT-kompetanse for å løse eventuelle tekniske problemer på en sak-til-sak.

Dataprogrammerer

 • Median timelønn: $ 39.54 (2017)
 • Job Outlook: Lavere enn gjennomsnittet. Bureau of Labor Statistics forventer en 7% nedgang i arbeidsplasser gjennom 2026.

Levering Truck Driver

Levering lastebilsjåfører arbeide innenfor et begrenset område for å transportere varer mellom lokale varehus, distribusjonssentre, bedrifter og husholdninger. Siden levering lastebilsjåfører er begrenset til lastebiler med last som inneholder mindre enn 26.000 pounds, de er generelt ansvarlig for henting, transport og bringing av pakker og mindre varer.

For å bli en levering lastebilsjåfør, er du vanligvis nødvendig å ha en high school diplom. De fleste selskaper krever også en måned on-the-job training, og selvfølgelig, må du ha et gyldig førerkort og en ren kjøring posten.

Levering Truck Driver

 • Median timelønn: $ 15.12 (2017)
 • Job Outlook: Tregere enn gjennomsnittet. Bureau of Labor Statistics forventer en 4% økning i arbeidsplasser gjennom 2026.

Redaktør / korrekturleser

Redaktører plan, koordinere, anbefalinger, og revidere innhold for publisering i bøker, aviser, tidsskrifter, e-post, eller nettsteder. Redaktører gjennomgang historie ideer og finne ut hvilke emner vil appellere til publikasjonens lesere. Korrekturlesere undersøke et endelig utkast av et dokument, bok, avis, eller noen annen skriftlig kommunikasjon, etter at det har blitt redigert, for å sikre at ingen feil forbli. Korrekturlesere må ha et skarpt øye for å finne stavefeil, tegnsettingsfeil, skrivefeil eller feil bruk av grammatikk.

Redaktør

 • Median timelønn: $ 28.25  (2017)
 • Ansette Outlook: The Bureau of Labor Statistics forventer ingen økning i arbeidsplasser gjennom 2026.

Grafisk designer

Grafiske designere jobber i programmer som Adobe Photoshop eller Adobe Illustrator for å lage grafikk for en rekke formål. Grafiske designere kan jobbe med alt fra å lage tilpassede logoer og skrifttyper, for å utforme nettsteder og e-post maler til produksjon av markedsføringsmateriell, inkludert annonser, postkort og bannere, til å illustrere originale digitale kunstverk.

Selv om noen designere jobber på huset for et enkelt selskap, andre jobber frilans for en rekke kunder, og dermed skape en sterk deltidsjobb markedet for grafiske designere.

Grafisk designer

 • Median timelønn: $ 23.41 (2017)
 • Job Outlook: Average. Bureau of Labor Statistics forventer en samlet økning på 4% i antall arbeidsplasser gjennom 2026 med mye raskere vekst i digitale applikasjoner og fallende muligheter i print og publisering.

Ledelse Analyst

Ledelse analytikere, ellers kjent som konsulenter, undersøke organisasjonens systemer for å finne ut hvordan du kan maksimere effektiviteten. Tar ulike faktorer i betraktning, herunder bemanning, organisering og arbeidsflyt prosesser, ledelse analytikere arbeide for å øke fortjenesten ved å redusere kostnader og øke inntektene.

De fleste ledelse analytikere har en bachelorgrad sammen med en CMC (Certified Management Consultant) betegnelse. Men siden mange styring analytikere jobber på freelance-basis, er det viktig å ha tidligere erfaring i en leder eller styremedlem rolle, for å bringe frem kompetanse som konsulent.

Ledelse Analyst 

 • Median timelønn: $ 39.64  (2017)
 • Job Outlook: Raskere enn gjennomsnittet. Bureau of Labor Statistics forventer en 14% økning i arbeidsplasser gjennom 2026.

Market Research Analyst

Det er opp til markedsanalytikere å dissekere markedstrender – hva folk kjøper, hva de ønsker å kjøpe, og hva de er villige til å betale, for eksempel – og deretter dele det de lærer å hjelpe bedrifter bedre målrette forbrukere.

Selv om de fleste markedsanalytikere arbeide full tid, mens andre arbeider på en konsulent eller frilanser for ulike kunder. For å bli et marked analytiker, må du ha en bachelorgrad i finans eller et beslektet felt, selv om de fleste bedrifter ser etter kandidater som har en mastergrad i tillegg.

Market Research Analyst

 • Median timelønn: $ 30.40  (2017)
 • Job Outlook: Mye raskere enn gjennomsnittet. Bureau of Labor Statistics forventer en 23% økning i arbeidsplasser gjennom 2026.

materialer Mover

Materialer movers, eller håndarbeidere, transport materialer uten bruk av maskiner. Ofte jobber i varehus eller fabrikker eller flytte folks eiendeler, de kan være ansvarlig for å flytte gods rundt et lager, pakking varer for shipping, lossing varer, eller rengjøring av kjøretøy.

Vanligvis er disse typer stillinger ikke krever et visst nivå av utdanning. Men siden tungt fysisk arbeid er involvert, må kandidatene være fysisk form og i stand til å løfte tunge gjenstander og tilbringer mange timer på føttene.

materialer Mover

 • Median timelønn: $ 13,00  (2017)
 • Job Outlook: Average. Bureau of Labor Statistics forventer en 7% økning i arbeidsplasser gjennom 2026.

Nettverk og Computer Systems Administrator

Nettverk og Computer systemadministratorer sette opp og støtter organisasjonens interne nettverk og Internett-systemer, som arbeider for å sørge for at alle får en god forbindelse som tillater dem å arbeide effektivt på nettet. Nettverk og Computer systemadministratorer er også ansvarlig for å sikre nettverkssikkerhet.

Denne stillingen krever en bachelorgrad i informasjonsteknologi, informatikk eller et beslektet felt.

Nettverk og Computer Systems Administrator 

 • Median timelønn: $ 38.99  (2017)
 • Job Outlook: Average. Bureau of Labor Statistics forventer en 6% økning i arbeidsplasser gjennom 2026.

Forfatter

Forfattere produsere innhold for et bredt spekter av formål: fra nettsteder til blogger, bøker og blader, reklame, sanger, TV og film skript, og mer. Skribenter og forfattere kan arbeide i huset for en bedrift eller organisasjon, innenfor et bestemt felt, som markedsføring eller media, eller de kan fungere på freelance-basis for ulike kunder.

Forfatter

 • Median timelønn: $ 29.72  (2017)
 • Ansette Outlook: Tregere enn gjennomsnittet. Bureau of Labor Statistics forventer en 8% økning i arbeidsplasser gjennom 2026.

Hvordan komme i gang deltid eller som en Freelancer

Mens alle disse jobbene gjøre gode deltidsstillinger, mange av dem opererer som frilanser, noe som betyr at enkeltpersoner – for eksempel forfattere, IT-teknikere, konsulenter, designere, og så videre – arbeide selvstendig for en rekke klienter.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *