Salg Karriere: Top provisjonsbasert salg stillinger

Posted on

Salg Karriere: Top provisjonsbasert salg stillinger

Å jobbe i en provisjonsbasert salg jobb kan være en lukrativ måte å tjene til livets opphold hvis du har kommunikasjonsferdigheter, salg ferdigheter, og evne til å lukke en avtale.

Hvordan provisjon betale arbeid? Arbeidsgivere har mange forskjellige metoder for å kompensere arbeidere, inkludert timelønn, lønn, bonuser, fortrinn penger, kost-of-levende øker, og provisjon. Provisjons systemer for kompensasjon belønne ansatte for å selge produkter direkte til forbrukere eller andre virksomheter.

Mengden av provisjon opptjent er basert på å oppnå salgs kriterier som å møte målene eller overgå kvoter.

Forskjellige typer Commission

Avhengig av arbeidsgiver, kan kommisjonen skal betales på toppen av grunnlønnen eller lønn, betalt som en uavgjort mot fremtidig provisjonsinntekter, eller betalt som en bonus.

 • Rett kommisjonen er den reneste form av provisjon, hvor arbeiderne mottar lønn utelukkende basert på salg de genererer.
 • Uavgjort mot Future-kommisjonen gir arbeidstakere med inntekt som er trukket fra provisjon når den er opptjent.
 • Lønn Plus kommisjonens systemer innebærer å etablere et sett lønn for selgere og deretter legge provisjonsinntekter basert på salg produsert.
 • Lønn pluss bonus ordninger for kompensasjon innebære etablering av et sett lønn som er supplert med et engangsbeløp når ansatte oppnå spesifikke salgsmål.

Hvordan kommisjonen Beregnet

Det er mange forskjellige strukturer som arbeidsgivere bruker som grunnlag for beregning av provisjon.

Bruttosalg kommisjonen I sin enkleste form kan kommisjonen være basert på brutto salgsvolum. For eksempel selger en eiendomsmegler selger et hus, og får 1,5% av salgsprisen som en kommisjon.

Prosent av Profit kommisjonen kan være basert på en prosentandel av overskuddet på et element som overstiger arbeidsgivers kostnader. For eksempel, hvis en bil koster giveren $ 20 000, kan en bil selger tjene 5% av den endelige salgsprisen over $ 20.000.

Variable Kommisjonen Variable kommisjon systemer involverer ulike priser av provisjon på ulike nivåer av salg eller ved å nå spesifikke mål. For eksempel kan en selger få 3% provisjon på den første $ 100.000 i salg, 5% på salg fra $ 100,000- $ 200 000, og 7% på alle salg som overstiger $ 200.000.

Territorium Sales Commission Terri eller gruppesalgsprovisjon innebærer å belønne alle selgerne i et team dersom gruppen møter eller overgår salgsmål i sin region.

Topp 7 provisjonsbasert Jobs

Dette er noen av de provisjonsbasert salg jobber med høyest inntjeningspotensial basert på informasjon fra Bureau of Labor Statistics.

 1. Advertising Sales Representative

Annonsering salgsrepresentanter selge annonseplass på nettet, kringkasting og skrive ut medieplattformer til bedrifter og enkeltpersoner. Job ansvar inkluderer å kontakte potensielle kunder, noe som gjør salgspresentasjoner, og opprettholde kundekontoer.

Lønn: Median årslønn for reklame salgsagenter var $ 49680 mai 2017. Det laveste 10% tjente mindre enn $ 24 320, og den høyeste 10% tjente mer enn $ 108 700.

Job Outlook: Ansettelse av reklame salgsagenter anslås å falle med 4% fra 2016 til 2026. Men utsiktene er mye bedre i det digitale markedet. En økende mengde reklame er forventet å være konsentrert i digitale medier, inkludert online videoannonser, søkemotorannonser og andre digitale annonser som var ment for smarttelefoner eller nettbrett-stil datamaskiner.

 1. energi Broker

Energi meglere kjøpe eller selge energi produkter på vegne av bolig eller kommersielle kunder eller verktøy. De forhandle og overvåke kontrakter for energi salg til forbrukere og bedrifter.

Lønn: Median årslønn for energi meglere var $ 52 510 mai 2017.

Job Outlook: Ansettelse av energi meglere anslås å vokse med 10-14% 2016-2026, raskere enn gjennomsnittet for alle yrker.

 1. Forsikring Sales Agent

Forsikring agent kontakt potensielle kunder og selge en eller flere typer forsikring. Arbeidsoppgaver forklare ulike forsikringer og hjelpe kunder velger egnede planer.

Lønn: Median årslønn for forsikring salgsagenter var $ 49710 mai 2017. Det laveste 10% tjente mindre enn $ 27 180, og den høyeste 10% tjente mer enn $ 125 190.

Job Outlook: Ansettelse av forsikring salgsagenter anslås å vokse 10% 2016-2026, raskere enn gjennomsnittet for alle yrker. Sysselsettingsveksten bør være enda sterkere for agenter som selger helseforsikring, da dette segmentet av forsikringsbransjen anslås å vokse raskere enn andre. Ansettelse av forsikring salgsagenter i direkte helse og medisinsk forsikring bærere anslås å vokse 28% 2016-2026.

 1. Meglere og salgsagenter

Meglere og salgsagenter hjelpe kunder kjøpe, selge, og leie bolig og næringseiendom. Selv om meglere og agenter gjøre lignende arbeid, er meglere tillatelse til å forvalte sine egne eiendomsselskaper.

Lønn: Median årslønn for eiendomsmeglere var $ 56730 mai 2017. Det laveste 10% tjente mindre enn $ 24 160, og den høyeste 10% tjente mer enn $ 151 660. Median årslønn for eiendomssalgsagenter var $ 45990 mai 2017. Det laveste 10% tjente mindre enn $ 23 130, mens den høyeste 10% tjente mer enn $ 109 490.

Job Outlook: Ansettelse av meglere og salgsagenter anslås å vokse 6% fra 2016 til 2026. Dette er omtrent like raskt som gjennomsnittet for alle yrker. Jobbmuligheter er mer gunstig i perioder med høykonjunktur og lav rente.

 1. Sales Engineers

Salgsingeniører selge komplekse vitenskapelige og teknologiske produkter eller tjenester til bedrifter. De må ha omfattende kunnskap om produktenes deler og funksjoner, og må forstå de vitenskapelige prosesser som gjør at disse produktene fungerer.

Lønn: Median lønn for salgsingeniører i mai 2017 var $ 98720, med de 10% opptjening minst $ 162 740, og den nederste 10% tjener mindre enn $ 56 940. De høyeste gjennomsnitts salget ble betalt i telekommunikasjon, datasystemer designe tjenester og engros elektronikk segmenter av markedet.

Job Outlook : Ansettelse av salgsingeniører anslås å vokse 7% 2016-2026, omtrent like raskt som gjennomsnittet for alle yrker. Sysselsettingsveksten er sannsynlig å være sterk for salgsingeniører som selger programvare og maskinvare. Sterk industri vekst forventes også i datasystemer design og relaterte tjenester.

 1. Verdipapirer, råvarer, og finansielle tjenester Salgsagenter

Verdipapirer, råvarer og finansielle tjenester salg agenter koble kjøpere og selgere i finansmarkedene. De selger verdipapirer til enkeltpersoner, råder bedrifter som er på jakt etter investorer og gjennomføre handler.

Lønn: Median årslønn for verdipapirer, råvarer og finansielle tjenester salgsagenter var $ 63780 mai 2017. Det laveste 10% tjente mindre enn $ 33 060, og den høyeste 10% tjente mer enn $ 208,000.

Job Outlook: Ansettelse av verdipapirer, råvarer og finansielle tjenester salg agenter er anslått til å vokse seks prosent fra 2016 til 2026. Dette er omtrent like raskt som gjennomsnittet for alle yrker.

 1. Engros og produksjon salgsrepresentanter

Engros og produksjon salgsrepresentanter selge produkter til bedrifter, offentlige etater og andre organisasjoner. En salgsrepresentant kontakter kunder på vegne av produsenten eller grossisten, forklarer funksjonene til de produktene de selger, forhandler priser, og svar på spørsmål som kundene har om varene.

Lønn: Median lønn mai 2017 var $ 60340, med de 10% opptjening minst $ 120 280, og den nederste 10% tjener mindre enn $ 27 760. I denne kategorien, selgere som selger tekniske og vitenskapelige produkter tjent høyest lønn.

Job Outlook: Samlet sysselsetting av engros og produksjon salgsrepresentanter anslås å vokse med 5% fra 2016 til 2026. Dette er omtrent like raskt som gjennomsnittet for alle yrker.

Hva nå på en Sales karrierevei

Hvordan kan du øke salget karriere? Det neste trinnet på karrierevei for ansatte som ønsker å gå fra en salgsrolle er vanligvis en salgssjef posisjon. Median lønn i 2017 for en salgssjef var $ 121 060. Sysselsetting for denne rollen er forventet å vokse 7% mellom 2016 og 2026.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *