Beste Jobber for informatikk Store Gradianer

Posted on

Beste Karriere for informatikk Store Gradianer

Kanskje du har alltid likt å løse problemer eller dechiffrere koder. Kanskje du har en egen evne til å lære nye språk, eller kanskje du var fascinert nok om datamaskinen å rive av dekselet og tinker med den interne driften. I så fall kan informatikk være en ideell karriere valg for deg.

Informatikk hovedfag trenger å tenke analytisk for å utvikle systemer og programmer, men må også være detaljorientert nok til å feilsøke problemer. De må være i stand til å kommunisere med ikke-tekniske folk til å vurdere sine behov og formidle teknisk informasjon i klartekst.

Kreativitet er viktig for de informatikk fagretninger som håper å komme opp med den nyeste app eller teknologi gadget. Gitt den raske endringstakten innen teknologi, informatikk hovedfag må ha en tørst etter å lære å holde tritt med den siste utviklingen.

Informatikk majors må også være nysgjerrig på verden rundt dem siden programmer og systemer brukes på alle mulige områder av livet og handel.

Gitt pervasiveness av datateknologi i samfunnet i dag, er det mange forskjellige jobbmuligheter for informatikk major. Den rette jobben for deg, avhenger av dine personlige ferdigheter, verdier og interesser.

Programvareutvikler

Programvareutviklere lage programmer som tillater brukere å utføre bestemte oppgaver på ulike enheter, for eksempel datamaskiner eller mobile enheter. De er ansvarlige for hele utvikling, testing og vedlikehold av programvare.

Programvareutviklere må ha teknisk kreativitet som kreves for å løse problemer unikt. De trenger å være flytende i programmeringsspråk som brukes til å skrive koden for programmer.

Kommunikasjonsferdigheter er avgjørende for å sikre nødvendig informasjon og innsikt fra sluttbrukere om hvordan programvaren fungerer.

Ifølge Bureau of Labor Statistics (BLS) , programvareutviklere tjent en median inntekt på $ 103 560 mai 2017 og sysselsettingen var ventet å vokse med 24% 2016-2026, mye raskere enn gjennomsnittet for alle yrker.

database Administrator

Database administratorer analysere og evaluere data behovene til brukerne. De utvikler og forbedre dataressurser til å lagre og hente viktig informasjon.

De trenger problemløsning ferdigheter i informatikk viktig å korrigere eventuelle feil i databaser og for å endre systemer som brukernes behov utvikler seg.

Ifølge BLS , database administratorer oppnådd en median inntekt på $ 87 020 mai 2017 og sysselsettingen var ventet å vokse med 11% 2016-2026, som er raskere enn gjennomsnittet.

Datamaskiner Engineer

Maskinvare ingeniører er ansvarlig for å designe, utvikle og teste PC-komponenter, for eksempel kretskort, rutere og minneenheter.

Maskinvare ingeniører trenger en kombinasjon av kreativitet og teknisk ekspertise. De må være ivrige elever som oppholder seg på toppen av nye trender i feltet for å skape maskinvare som kan romme de nyeste programmer og applikasjoner.

Maskinvare ingeniører må ha utholdenhet til å utføre omfattende tester av systemer, igjen og igjen, for å sikre at maskinvaren fungerer som den skal.

Ifølge BLS , maskinvare ingeniører tjent median inntekt på $ 115 120 mai 2017 og sysselsettingen var ventet å vokse med 5% 2016-2026, omtrent like raskt som gjennomsnittet.

Computer Systems Analyst

Datasystemer analytikere vurdere en organisasjons datasystemer og anbefale endringer i maskinvare og programvare for å forbedre selskapets effektivitet.

Fordi jobben krever regelmessig kommunikasjon med ledere og ansatte, datasystemer analytikere må ha sterke mellommenneskelige ferdigheter. Systemer analytikere må kunne overbevise ansatte og ledelse for å vedta teknologiske løsninger som tilfredsstiller organisasjonens behov.

Også systemer analytikere trenger nysgjerrighet og tørst for kontinuerlig læring for å spore trender i teknologi og forsknings cutting-edge systemer.

Systemer analytikere trenger også virksomhet ferdigheter til å vite hva som er best for hele organisasjonen. Faktisk lignende jobbtitler er business analytikere eller forretnings systemer analytikere.

Ifølge BLS , datasystemer analytikere tjent en median inntekt på $ 88 270 mai 2017 og sysselsettingen var ventet å øke med 9% 2016-2026, omtrent like raskt som gjennomsnittet.

Computer Network Architect

Datanettverk arkitekter designe, implementere og vedlikeholde nettverk og datakommunikasjon systemer, inkludert lokalnettverk, bredt område nettverk, ekstranett og intranett. De vurdere behovene til organisasjoner for deling av data og kommunikasjon.

I tillegg datanettverk arkitekter evaluere produkter og tjenester tilgjengelige i markedet. Datanettverk arkitekter teste systemer før implementering og løse problemer som de oppstår etter at oppsettet er på plass.

Datanettverk arkitekter må ha analytiske ferdigheter til å evaluere datanettverk.

Ifølge BLS , datanettverk arkitekter tjent en median inntekt på $ 104 650 mai 2017 og sysselsettingen var ventet å vokse med 6% 2016-2026, omtrent like raskt som gjennomsnittet.

Webutvikler

Webutviklere vurdere behovene til brukerne for informasjonsbaserte ressurser. De skaper den tekniske strukturen for nettsteder og sørge for at nettsidene er tilgjengelig og enkelt lastes ned gjennom en rekke nettlesere og grensesnitt.

Webutviklere struktur nettsider for å maksimere antall sidevisninger og besøkende gjennom søkemotor optimalisering. De må ha kommunikasjonsevne og kreativitet for å sørge for at nettstedet oppfyller sin brukerens behov.

Ifølge BLS , webutviklere tjent en median inntekt på $ 67 990 mai 2017 og sysselsettingen var ventet å vokse med 15% 2016-2026, mye raskere enn gjennomsnittet.

Information Security Analyst

Informasjonssikkerhet analytikere lage systemer for å beskytte informasjonsnettverk og nettsteder fra cyber-angrep og andre sikkerhetsbrudd. Deres ansvar omfatter også forske trender i datasikkerhet å forutse problemer og installere systemer for å forebygge problemer før de oppstår.

Sikkerhet analytikere trenger også sterke problemløsning ferdigheter til å etterforske brudd, fastslå årsakene, og endre eller reparere sikkerhetssystemer.

Ifølge BLS , informasjonssikkerhet analytikere, tjente en median inntekt på $ 95 510 mai 2017 og sysselsettingen var ventet å vokse med 28% 2016-2026, mye raskere enn gjennomsnittet.

Datateknikk og informasjons Forskning Forskere

Datateknikk og informasjons forskere oppfinne og designe nye tilnærminger til datateknologi og finne innovative bruksområder for eksisterende teknologi. De studerer og løse komplekse problemer i databehandling for næringsliv, vitenskap, medisin og andre felt.

Datateknikk og informasjons forskere skrive algoritmer som brukes til å oppdage og analysere mønstre i svært store datasett. Noen datateknikk og informasjons forskere lage programmene som styrer roboter.

Ifølge BLS , tjente datamaskin og informasjon forskere en median inntekt på $ 114 520 mai 2017 og sysselsettingen var ventet å vokse med 19% 2016-2026, mye raskere enn gjennomsnittet.

Datamaskin og informasjonssystemer ledere

Datamaskin og informasjonssystemer ledere analysere en bedrifts teknologibehov og overvåke gjennomføringen av hensiktsmessige datasystemer. De må være i stand til å evaluere programvare, maskinvare, nettverk og andre ressurser teknologi for kjøp eller utvikling.

Fordi datamaskin og informasjonssystemer ledere leie, tog og veilede ansatte, mellommenneskelige ferdigheter er viktig i denne rollen. De må være sterke ledere som kan kommunisere effektivt med sine ansatte.

Ifølge BLS , datamaskin og informasjonssystemer ledere tjent en median inntekt på $ 139 220 mai 2017 og sysselsettingen var ventet å vokse med 12% 2016-2026, raskere enn gjennomsnittet.

IT Prosjektleder

Prosjektledere i  IT-sektoren koordinere innsatsen til et team av programmerere og analytikere  for å fullføre prosjekter. De har også analysere tekniske problemer for deres bedrift eller en klient organisasjon, foreslå løsninger og tips for å øke produktiviteten.

Problemløsning ferdigheter og en bred kunnskap om teknologi og datasystemer hjelpe informatikk majorsexcel i denne rollen. Sterke kommunikasjonsevner er nødvendig for å dechiffrere brukernes behov og formidle tekniske spesifikasjoner til utviklere.

Ifølge PayScale, prosjektledere tjener en gjennomsnittlig inntekt på $ 86 126.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *