A legjobb munkák Computer Science Major Újfok

Posted on

Legjobb Karrier Computer Science Major Újfok

Lehet, hogy mindig is szerettem, hogy megoldja a problémákat, vagy megfejteni kódokat. Talán van egy trükk a tanulás új nyelv, vagy talán izgatta elég a számítógép letép a fedelet, és bütykölni a belső működésébe. Ha igen, számítástechnika lehet ideális karrier választás.

Számítástechnika szakon kell gondolni elemzési dolgozzanak ki olyan rendszereket és programokat, hanem meg is kell lennie ahhoz, részlet-orientált problémák elhárítása. Képesnek kell lenniük kommunikálni nem műszaki emberek, hogy mérjék fel igényeiket és közvetíteni a technikai információk közérthető nyelven.

A kreativitás elengedhetetlen azok számára, számítástechnika szakon, akik abban reménykednek, hogy jöjjön fel a legújabb alkalmazás vagy technológia szerkentyű. Tekintettel a gyors változás mértéke a technológia, a számítástechnika szakon kell a szomjúság a tanulás, hogy lépést tartson a legújabb fejleményekről.

Számítástechnika szakon is kell tudni, az őket körülvevő világot, mivel programokat és rendszereket alkalmaznak minden lehetséges területen az élet és a kereskedelem.

Mivel a mindent átható számítástechnika mai társadalomban, sok különböző munkalehetőségek a számítógép tudomány jelentős. A megfelelő munkát attól függ, a személyes készségek, értékek és érdekek.

Szoftverfejlesztő

A szoftverfejlesztők létre olyan programokat, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára külön feladatokat a különböző eszközök, például számítógépek és mobil eszközök. Ők felelősek a teljes fejlesztési, tesztelési és karbantartására.

A szoftverfejlesztők kell a műszaki kreativitás szükséges megoldani a problémákat egyedileg. Úgy kell folyékonyan a programozási nyelvek, amelyek használják írni a kódot programokat.

Kommunikációs készségek létfontosságúak biztosítja a szükséges információt és betekintést a végfelhasználók arról, hogy a szoftver működését.

Szerint a Bureau of Labor Statistics (BLS) , szoftverfejlesztők szerzett a medián jövedelem $ 103.560 május 2017, a foglalkoztatás pedig várhatóan 24% -kal 2016-2026, sokkal gyorsabb, mint átlag minden foglalkozást.

Adatbázis adminisztrátor

Az adatbázis-adminisztrátorok, elemzi és értékeli az adatokat a felhasználók igényeit. Ezek fejlesztésére és javítására adatok forrásai, hogy magukhoz fontos információkat.

Szükségük van a problémamegoldó készség, a számítástechnika nagy kijavítani minden hibás adatbázisokban és módosítsa rendszerek a felhasználók igényeit fejlődni.

Szerint a BLS , adatbázis-adminisztrátorok szerzett a medián jövedelem $ 87.020 május 2017, a foglalkoztatás pedig várhatóan 11% -kal 2016-2026, ami gyorsabb, mint az átlag.

Számítógépes hardver mérnök

Számítógépes hardver mérnökök felelősek tervezése, fejlesztése és tesztelése számítógép alkatrészek, mint például áramköri lapok, útválasztók és memória eszközök.

Számítógépes hardver mérnökök szükség kombinációja a kreativitás és műszaki szakértelem. Kell lenniük lelkes tanulók, akik maradni a tetején új tendenciák a mezőt létrehozni hardver, amely képes befogadni a legújabb programokat és alkalmazásokat.

Számítógépes hardver mérnökök kell a kitartás, hogy végre átfogó vizsgálatok rendszerek, újra és újra, hogy biztosítsák a hardver megfelelően működik.

Szerint a BLS , számítógépes hardver mérnök szerzett medián jövedelem $ 115.120 május 2017, a foglalkoztatás pedig várhatóan 5% -kal 2016-2026, körülbelül olyan gyors, mint az átlagos.

Computer Systems Analyst

Számítógépes rendszerek elemzők értékeli a szervezet számítógépes rendszerek és módosításokat javasol a hardver és a szoftver, hogy fokozza a vállalat hatékonyságát.

Mivel a feladat megköveteli a rendszeres kommunikáció a vezetők és az alkalmazottak, a számítógépes rendszerek elemzők kell erős interperszonális készségek. Systems elemzők kell tudni győzni a személyzet és a vezetőség elfogadja technológiai megoldásokat, amelyek megfelelnek a szervezet igényeinek.

Továbbá, elemzők rendszerek szüksége a kíváncsiság és a szomjúság a folyamatos tanulás követni trendeket a technológia és a kutatás élvonalbeli rendszerek.

Systems elemzők is kell az üzleti készségek, hogy mi a legjobb az egész szervezet számára. Tény, hogy hasonló munkát címek üzleti elemzők és üzleti elemzők rendszerek.

Szerint a BLS , számítógépes rendszerek elemzők megszerezte a medián jövedelem $ 88.270 május 2017, a foglalkoztatás pedig várhatóan 9% -kal 2016-2026, körülbelül olyan gyors, mint az átlagos.

Computer Network Architect

Számítógépes hálózati építészek tervezése, végrehajtása és fenntartása hálózati és adatátviteli rendszerek, beleértve a helyi hálózatok, nagy kiterjedésű hálózatok, extranet és intranet. Ezek szükségleteinek felmérése szervezetek az adatmegosztás és a kommunikációt.

Ezen túlmenően, számítógépes hálózat építészek értékeli a termékeket és szolgáltatásokat kínáljon a piacon. Számítógépes hálózati építészek rendszerek mérését a végrehajtás előtt, és megoldani a problémákat, azok előfordulnak a beállítás után a helyén van.

Számítógépes hálózati építészek kell az analitikus képességek értékelésére számítógépes hálózatok.

Szerint a BLS , számítógépes hálózat építészek szerzett a medián jövedelem $ 104.650 május 2017, a foglalkoztatás pedig várhatóan 6% -kal 2016-2026, körülbelül olyan gyors, mint az átlagos.

Webfejlesztő

Webfejlesztők értékeli a felhasználók igényeit az információ-alapú források. Ők hozzák létre a műszaki szerkezetet a weboldalak és győződjön meg arról, hogy a weboldalak hozzáférhető és könnyen letölthető keresztül a különböző böngészők és interfészek.

Webfejlesztők szerkezet helyek számának maximalizálása érdekében az oldalletöltések és a látogatók segítségével kereső optimalizálás. Úgy kell a kommunikációs képesség és a kreativitás, hogy ellenőrizze, hogy a honlap megfelel a felhasználó igényeinek.

Szerint a BLS , web-fejlesztők szerzett a medián jövedelem $ 67.990 május 2017, a foglalkoztatás pedig várhatóan 15% -kal 2016-2026, sokkal gyorsabban, mint az átlag.

Information Security Analyst

Információ biztonsági elemzők létre rendszerek védelmét információs hálózatok és weboldalak a számítógépes támadások és egyéb biztonsági rések. Feladataik közé tartozik kutatása trendek adatbiztonsági problémák megelőzésére és telepíteni rendszereket, amelyek megakadályozzák a problémákat, mielőtt azok előfordulnak.

Biztonsági elemzők is szükség van erős problémamegoldó készség megsértésének vizsgálatára, az okok kiderítésére, és módosítani vagy javítani a biztonsági rendszereket.

Szerint a BLS , informatikai biztonsági elemzők, megszerezte a medián jövedelem $ 95.510 május 2017, a foglalkoztatás pedig várhatóan 28% -kal 2016-2026, sokkal gyorsabban, mint az átlag.

Számítástechnikai és Informatikai Kutató tudósok

Számítógépes és információs kutató tudósok kitalálni és design új megközelítések számítástechnika és innovatív felhasználása, a meglévő technológiák. Tanulnak és összetett problémák megoldására a számítástechnikai üzleti, tudományos, orvosi és egyéb területeken.

Számítógépes és információs kutató tudósok levelet algoritmusokat használnak kimutatására és elemzésére minták nagyon nagy adathalmaz. Néhány számítógépes és információs kutató tudósok létre a programok ellenőrzése robotok.

Szerint a BLS , számítástechnikai és informatikai kutató tudósok megszerezte a medián jövedelem $ 114.520 május 2017, a foglalkoztatás pedig várhatóan 19% -kal 2016-2026, sokkal gyorsabban, mint az átlag.

Számítástechnikai és Információs Rendszerek vezetők

Számítógépes és információs rendszerek vezetők elemezni egy cég technológiai igények és felügyeli a megfelelő adatokat rendszereket. Meg kell, hogy értékelni tudja szoftver, hardver, hálózati és egyéb technológiai források vásárlás vagy fejlődését.

Mivel a számítógépes és információs rendszerek vezetők felvenni, a vonat és felügyeli a személyzet, az interperszonális készségek elengedhetetlenek ebben a szerepben. Úgy kell erős vezetők, akik hatékonyan kommunikálni a személyzet.

Szerint a BLS , számítógépes és információs rendszerek vezetők megszerezte a medián jövedelem $ 139.220 május 2017, a foglalkoztatás pedig várhatóan 12% -kal 2016-2026, gyorsabb az átlagnál.

IT Project Manager

Projektmenedzserek az  IT szektorban koordinálja a csapat programozók és az elemzők  a teljes projektet. Azt is elemezni technikai problémák a cég vagy az ügyfél szervezet, megoldási javaslatok és ötletek, hogy fokozza a termelékenységet.

Problémamegoldó készség és széles körű ismeretekkel a technológia és a számítógépes rendszerek segítenek számítástechnika majorsexcel ebben a szerepben. Jó kommunikációs készség szükséges megfejteni a felhasználók igényeit, és átadja a műszaki előírásokat a fejlesztők.

Szerint PayScale, projektmenedzserek keresnek átlagosan jövedelme $ 86.126.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *