Legjobban fizetett munkák 2019

Posted on

Legjobban fizetett munkák 2019

A legjobban fizetett állások közé pozíciókat az egészségügy, az információs technológia, adatelemzés, tanácsadás, pénzügy, mérnöki, és a jog. Miért munkások ezeket a foglalkozásokat keresnek a legjobban?

A munkaadók szerte a világon kompenzálja a munkavállalók alapuló kínálat és a kereslet a munkaerő, hogy adnak, a képzés és a szükséges szakértelem, hogy a munkát, és az értéket, hogy az alkalmazottak létrehozható vállalkozások. A feladatokat a legjobban fizető listán szereplő lekérhető helyzetben, és sokan közülük szükséges korszerű oktatás (ami jelentősen növeli a jövedelemszerzési lehetőségek), és / vagy speciális képzés.

Top 20 legjobban fizetett állások

Glassdoor.com legmagasabb fizető munkahely felmérés jelentéseket a munkahelyeket, hogy a legtöbbet fizetni, a medián alapbér, valamint a jelenlegi több állás. Tekintse összefoglaltuk a felső munkahely a listán, valamint a fizetési információkat az Egyesült Államok (Glassdoor Legmagasabb kifizető Jobs Amerikában felmérés) és az Egyesült Királyságban (PayScale béradatok és karrier Research Center), hacsak másként nem jelezzük.

Mint látható az alábbi táblázatban, az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban különböző piacokon a munkahelyek és foglalkozások érték a különböző ágazatokban.

Legjobban fizetett munkák az USA-ban

orvosok

$ 195.842

gyógyszertár menedzserek

$ 146.412

gyógyszerészek

$ 127.120

Enterprise Architects

$ 115.944

Corporate Counsels

$ 115.580

Szoftverfejlesztés vezetők

$ 108.879

orvos asszisztensek

$ 108.761

Software Engineering Manager

$ 107.479

Nurse Practitioner

$ 106.962

Legjobban fizetett munkák az Egyesült Királyságban

Enterprise Architects

£ 74394

Corporate Counsels

£ 70986

IT Program Manager

£ 64849

Software Engineering Manager

£ 61460

Pénzügyi tervezés és elemzés menedzser

£ 60993

Plant Manager

£ 57753

Data Architect

£ 57317

Solutions Architect

£ 57031

Software Architect

£ 56683

Más országok esetében a keresőképességét helytől függően változik.

1. Orvosok  diagnosztizálására és kezelésére, betegségek kórházakban, sürgősségi ellátás létesítmények, csoport és egyéni orvosi gyakorlatot. Az orvos gyógyszert, végezze sebészeti eljárásokat, hogy áttételek szakemberek, hajtsa végre az orvosi vizsgálatok, és nevelő betegek és családjaik.

 • US $ fizetést 195842
 • UK fizetés £ 50845

2. Gyógyszerészeti vezetők  felügyeli gyógyszertár műveletek kórházak, gyógyszertárak, egészségügyi biztosítók és más orvosi egyesületek. Ezek bérleti, felügyelik és a vonat személyzete, kialakítására és felügyeletére protokollok biztosítják a biztonságos és pontos adományozási gyógyszerek, tárgyalni árak és a szállítás a gyártókkal, és a betegek felvilágosítására kapcsolatos gyógyszereket.

 • US $ fizetést 146412
 • UK fizetés £ 41418

3. A gyógyszerészek  értelmezni orvosok megrendelések gyógyszerek, elemzik a lehetséges gyógyszerkölcsönhatások, a problémák megoldását illetően biztosítás, eltekinthet gyógyszerek szabvány szerint, a vonat és felügyeli a technikusok és a nevelés a betegeket a használat és a gyógyszerek mellékhatásai.

 • US $ fizetést 127120
 • UK fizetés £ 34840

4. Gazdasági építészek  értékeli az üzleti stratégia szervezetek és tervezési vagy módosítsa az információs technológia és egyéb folyamatok, hogy segítsen elérni a célokat. Közlik az üzleti vezetők, valamint a technikai fejlesztők, hogy segítsen összehangolni technológiák és az üzleti folyamatokat.

 • US $ fizetést 115944
 • UK fizetés £ 74394

5. Vállalati tanácsait  vannak ügyvédek, akik közvetlenül a személyzet ügyvédi vállalkozások számára. Ők koordinálják kapcsolatok szerződött ügyvédi irodák, tanácsot üzleti vezetők jogi következményeit üzleti gyakorlatot, felülvizsgálja a kereskedelmi megállapodások és szerződések, és figyelemmel kíséri az iparági előírásoknak.

 • US $ fizetést 115580
 • UK fizetés £ 70986

6. Szoftver fejlesztési vezetők  fejlesztése szoftver termékek, amelyek megfelelnek előírásoknak, amelyeket vagy egy belső csoport vagy az ügyfelek. Ezek határozzák meg, és a dokumentum minden lépést a cég termékfejlesztési folyamat, beleértve a leírás, prototípus, szoftverfejlesztés, vizsgálati követelmények, az új ellenőrzési algoritmusok kifejlesztése és elkészítése műszaki dokumentáció.

 • US $ fizetést 108879
 • UK fizetés £ 54625

7. orvos asszisztensek interjú a betegeket, hogy orvosi történetét, és meghatározza a tünetek, betegségek diagnosztizálására és sérülések kidolgozzák kezelési terveket, felírja a megfelelő gyógyszereket, konzultáljon az orvosok tekintetében összetett ügyek, és olvassa a betegek a szakemberek.

 • US $ fizetést 108761
 • UK fizetés £ 35,000 (kilátásai)

8. Szoftverkészítés vezetők  fut, és javuljon a szoftver termék műszaki eljárások, beleértve a sprint, kiképzés és időben történő termék együttműködve műszaki vezetők. Munkájukat a termék, tervezés, adatok és az ügyfél csapat, hogy új kezdeményezéseket és javítani a meglévő termék műszaki folyamatokat. Sikerül mérnöki csapat a fejlesztési és a visszacsatolás ülés.

 • US $ fizetést 107479
 • UK fizetés £ 61460

9. Nurse szakemberek  felmérése beteg tünetei, betegségek diagnosztizálására, elő és beadják a gyógyszereket, kezelésére kisebb sérülések, konzultáljon az orvosok tekintetében bonyolult esetek, és olvassa a betegek más egészségügyi szakemberek.

 • US $ fizetést 106962
 • UK fizetés £ 36.282 (kilátásai)

10. Szoftver építészek  végre építészeti elemzés és tervezés rendszerek és a partner a különböző vállalati szféra és a technológiai vezetők lefordítani program követelményeinek a technikai megoldások és a rendszer tervez. Ezek dokumentálják és közlik tervek, becslések és végrehajtási terveket programban érdekeltek. Szoftver építészek kutatás, a tervezés, vizsgálat, és értékeli az új technológiák és a szállítói megoldásokat.

 • US $ fizetést 105329
 • UK fizetés £ 56683

11. Műszaki vezetők  felvenni, a vonat és felügyeli csapatok a mérnökök, koordinálja a munkacsoportok, hogy dolgozzon ki és végre terveket a termékfejlesztés és újra mérnök folyamatok és termelési módszerek. Mérnöki vezetők létrehozása és ellenőrzése költségvetések és magatartás folyamatos értékelemzés, hogy új lehetőségeket a hatékonyság és költségmegtakarítás.

 • US $ fizetést 105260
 • UK fizetés £ 46469

12. Jelentkezés fejlesztési vezetők  kommunikálni minden szinten az irányítás és a fejlesztési csapat kell értékelni és rangsorolni a személyzet igényeit informatikai alkalmazások. Ezek kidolgozása projekttervek, a kritikus utak, jelentés a projekt állapotát és azonosítja a projekt kockázatokat és hiányosságok korai a projekt teljes életciklusa alatt. Alkalmazások fejlesztési vezetők felvenni, vonat, és felügyeli a fejlesztők, és kiosztja őket projektek megfelelő tudásukat.

 • US $ fizetést 104048
 • UK fizetés £ 54854

13. Növényi vezetők  felelősek a biztonságos termékek előállításához a szükséges mennyiségben / minőség minimális költségek mellett. Ezek jóváhagyása termelési ütemterv a különböző osztályok, hogy vevői megrendelések teljesülnek, és a késztermékek a készletek és a szállítások tartjuk a megfelelő szinten. Ők irányítják flow anyagok és hasznosítása munkaerő biztosítása termelés megfelel üzem követelményeinek.

 • US $ fizetést 103892
 • UK fizetés £ 57753

14. Az információs technológia (IT) program vezetői  értékelni az üzleti követelmények, munka minden szinten az ügyfelek, a belső irányítás és a személyzet, és lefordítja ezeket a követelményeket az alternatív megoldások alkalmazására fejlesztések, automatizálás, és / vagy feldolgozás hatékonyságát. Azt tervezik, ólom, szervezni, irányítani és több projekt és technológiai programokkal. IT program vezetői kidolgozzák és ellenőrzési projekt költségvetésének és felügyeli a projekt menedzserek.

 • US $ fizetést 102969
 • UK fizetés £ 64849

15. Solutions építészek  meghatározza end-to-end tervezési követelmények nagy projektek üzletágak, szoftver / hardver fejlesztők és az értékesítők. Szorosan együttműködnek az üzleti partnerek stratégiák meghatározása műszaki megoldások, meg a követelményeknek, és fejleszteni a funkcionális tervek alapján változási célkitűzések, és a realitások meglévő rendszerek infrastruktúra.

 • US $ fizetést 102160
 • UK fizetés £ 57031

16. Pénzügyi tervezés és elemzés vezetők  összehasonlítani a tényleges pénzügyi eredmények tervezett vagy várható eredmények, javasoljuk jövőbeli cselekvések, és elemezze a folyamatos jövedelmezőségét az új vállalkozások és / vagy programok által végrehajtott szervezet. Úgy kezeli a felülvizsgálat, jelentési és benyújtása havi eredménykimutatásban előrejelzéseket. Azt is kezelni a pénzügyi tervezés és jelentés címzett üzleti egységek. A pénzügyi tervezés és elemzés vezetője készíti el és vélemények költségvetés anyagok vezetés és biztosítja költségvetési megfelelés és a következetesség.

 • US $ fizetést 102155
 • UK fizetés £ 60993

17. Az adatok építészek  vezetnek tervezés, építés, elemzés, kódolás, tesztelés, és az integráció a strukturált és strukturálatlan adatok létrehozására adatok és elemzési platformok előrejelzéséhez csapatok, üzleti menedzsment, és a kulcsfontosságú partnerekkel felhőalapú környezetben. Ezek élére fejlesztési erőfeszítések új végfelhasználói üzleti intelligencia eszközök, valamint biztosítsák tervez és a projekt tevékenységek megfelelnek az adatok politikákat, építészet, biztonsági és minőségi irányelveket és szabványokat.

 • US $ fizetést 101900
 • UK fizetés £ 57317

18. Stratégia vezetők  vezetni stratégiai projekt több funkcióját szervezetek és a kritikus kérdések és az üzleti fejlesztési lehetőségek. Ezek stratégiai ajánlások kidolgozása és jelenlegi üzleti ügyek menedzsment. Stratégia vezetők összeállításához kulcsfontosságú üzleti intelligencia, amely tájékoztatja a stratégiai tervek, figyelemmel kíséri a piaci trendeket, hogy segítsen a cég, hogy alkalmazkodni a változó körülményekhez, és megérteni versenyző gyakorlatok és a piaci magatartás.

 • US $ fizetést 101754
 • UK fizetés £ 50891

19. Systems építészek  tervezés, építés és telepíteni hálózatok és infrastruktúra-elemek, mint az adatbázisok, szerverek, hálózati tárolók, más hálózati elemek és asztali / munkaállomásokon. Ezek telepíteni hardvert, mint a kapcsolók, szerverek és routerek, adatbázisok, szerverek, tárolók, asztali / munkaállomások és telepíteni / eltávolítani infrastruktúra-elemek.

 • US $ fizetést 100984
 • UK fizetés £ 50562

20. Scrum mester  vezet Akciócsapatai keresztül a komplex fejlesztését és növelését eljárás új vagy meglévő termékek. Ezek a kutatás és azonosítani életképes piacok, technológiák, és a termék képességeit. Scrum mester tevékenységek kezelésére, az erőforrás-képesség, menetrendek, költségvetés, és biztosítja a határokon cég kommunikációs megkönnyítése termék befejezése határidőre, költségkereten belül.

 • US $ 98239 fizetés
 • UK fizetés £ 42907

Megjegyzés:  A fizetés által szolgáltatott adatok Glassdoor tartalmaz munkahelyeket, amelyek legalább 100 fizetést jelentések munkáltatók során érkeztek egy évig tartó időszak alatt.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *