Cover Letter Tippek: hogyan készítsünk Cover Letter Stand Out

Posted on

Cover Letter Tippek: hogyan készítsünk Cover Letter Stand Out


Az egyik legnehezebb dolog az írás egy kísérőlevél munkát, hogy meg lehet tölteni egy csomó időt és energiát az írás egy tökéletes levél, de nem tudom, ha valaki megy, hogy elolvassa. Az írás egy jó kísérőlevél munkát. Meg kell győződni arról, hogy jól megírt, azt mutatja, a munkáltató miért vagy szakképzett, és nincs semmilyen kirívó hibákat, amelyek kerülni egy interjúban.

Mi a legjobb módja annak, hogy a kísérőlevelet észre, amikor a munkáltató egy csomó közülük átnéz? Van néhány egyszerű és gyors mozdulat, amit tehet, hogy írjon egy kísérőlevelet, hogy fog hatni a bérleti vezetője.

Vessen egy pillantást az alábbi tippeket, és közülük melyik felel meg a legjobban az Ön számára. Még néhány apró változás lehet, hogy egy nagy különbség.

Gyors tippek a Get Your Cover Letter észrevettem

1. Válassza ki a megfelelő típusú levelet. Megkezdése előtt írásban kísérőlevelet, biztos, hogy kiválasztotta a megfelelő típusú levelet. A stílus más lesz attól függően, hogy írsz egy levelet, hogy menjen el egy önéletrajz, érdeklődő állás vagy idéző beutalóval.

2. Keresse meg a kapcsolattartó személy. Ha talál egy kapcsolattartó személy a kísérőlevél, akkor képes lesz arra, hogy személyre, és akkor meg valakit, hogy nyomon követés, hogy ellenőrizze, hogy a levél lesz nézett.

3. Tartalmaz egy felkérés. Ez érdemes egy pár percet, hogy ha tudom, aki utalhat, hogy a munkát. Ellenőrizze a LinkedIn hálózat és a Facebook barátok, hogy felfedezzék, aki a cégnél dolgozik, aki tudhatja meg.

4. Válassza ki az alap betűtípust.  Válassz egy betűtípust könnyen olvasható. Times New Roman, Arial és Calibri jól működik.

5. Legyen rövid és egyszerű. Kísérőlevél nem kell sokáig. Tény, hogy az egész egy hosszú levelet fog tenni, hogy az olvasó szeme máz alatt. Néhány bekezdéssel sok, és az Ön levele soha nem lehet hosszabb, mint egy oldal. Ha a levél túl hosszú, ne használja egy kisebb betűkkel, szerkesztése és vágott szavak helyett.

6. Hagyja rengeteg fehér térben az oldalon. Egy másik módja az olvashatóság javítása érdekében, hogy tartalmazza terek között, a köszönés, bekezdések és az aláírást. Sokkal könnyebben olvasható egy jól elhelyezett írni, mint azt, hogy sovány az egyik, hogy nehezen olvasható, mert túl sok információt zsúfolva túl kevés hely.

7. Egyezik a motivációs levél, hogy önéletrajzát. Válassza ugyanazt a betűtípust mind az önéletrajz és motivációs levél és az alkalmazás fog kinézni csiszolt és professzionális.

8. Az egyezés van a képességek és a képesítéseket. Az egyik legfontosabb módja annak, hogy a kísérőlevelet észre, hogy egyértelmű egyezését a szakmai követelményeknek felsorolt segítséget akart hirdetése és a hitelesítő adatokat. Ne várják a munkáltató kitalálni.

9. Jelölje ki csak a legfontosabb információkat az önéletrajzát. Ne használja a motivációs levél, hogy felmelegít, és ismételje meg, mi van az önéletrajzát. Ez egy lehetőség, hogy összpontosítson a speciális készségek és tulajdonságok van, amelyek részesülnek a munkáltató. Felülvizsgálja a különbség egy önéletrajz és motivációs levél további információt.

10. szabása írni és mutassuk meg a munkáltató, hogy mit tud ajánlani a cég. Ez nem érdemes küldeni egy kísérőlevél, nem egyedi. Ez a pályán, hogy egy interjú, így időt, hogy személyre szabott levél oldalon egy áttétel, ha rendelkezik ilyennel, és ossza meg legerősebb képesítést. Íme néhány tipp az írás egyéni kísérőlevél.

11. A T-Shape önnek motivációs levelet. A T-alakú kísérőlevél felsorolja a tapasztalat és a munkáltató követelményeinek, általában egy táblázatot követően bevezető bekezdés felett a záró.

12. A golyókat. Egy felsorolás egy újabb lehetőség, hogy információkat észre a levelet. Bekezdések hajlamosak összemosódnak, de a golyók felhívni az olvasó szemei a tartalom az oldalon. Győződjön meg róla, minden egyes pont pont rövid és kezdődik egy akció szót. Vélemény tippeket köztük a golyók egy motivációs levelet, és egy példa a kísérőlevelet golyókkal.

13. Van néhány dolog, amit nem kell tartalmaznia a kísérőlevelet . Ez nem szükséges a személyes információkat. Soha közé fizetés követelmények, kivéve, ha a munkáltató kifejezetten kéri, hogy te. Nem beszélve, hogy hogyan hagyta az utolsó feladat, különösen, ha lőttek. Tartsa a levél összpontosított a munkát, amelynek te alkalmazó, és tartsa tényszerű.

14. Zárja levelét, hogyan fogja nyomon követni (ha van egy kapcsolattartó személy), és tartalmazza a kapcsolattartási információkat, így könnyen, hogy a munkáltató vegye fel a kapcsolatot. Ezután adjunk hozzá egy záró és neved, és akkor már majdnem kész. Íme egy válogatás zárások, amelyek jól működnek kísérőlevél.

15. Ellenőrizze a gépelési hibákat és nyelvtani hibákat. Ne kattintson küldeni, vagy feltölteni mielőtt vették a fáradságot, hogy gondosan lektorált a levelet. Grammarly egy nagyszerű eszköz arra, ügyelve arra, hogy a kísérőlevél tökéletes. Olvasd fel hangosan, és akkor is vegye fel néhány hibát. Is, nézd meg ezeket a tippeket lektorálás a kísérőlevél magad.

16. egy e-mail aláírás ha e-mailt kísérőlevél. Amikor e-mailben kísérőlevelet, biztos, hogy tartalmaz egy aláírást saját nevét, telefonszámát, e-mail címét, és a LinkedIn profilja URL ha rendelkezik ilyennel. Hogy megkönnyíti a toborzó, hogy vegye fel a kapcsolatot veled.

17. E-mail meg magadnak, hogy lehet, hogy a formázás tökéletes. Van még egy dolog, mielőtt elküldi a levelet. Levélmásolat magadnak egy utolsó ellenőrzést. Ellenőrizze, hogy a formázás, amit akar, és lektorált még egyszer.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *