6 lehetséges hátránya otthoni munkavégzés

Posted on

6 lehetséges hátránya otthoni munkavégzés

OK, most, hogy elolvasta a 8 ok, hogy a mű-at-Home Parent máris minden készen áll lemondani a létért való küzdelem (vagy talán csatlakozni, ha már egy tartózkodás-at-home szülő). De itt van néhány más kérdés, hogy mull.

Nem mindenki fogja találni az összes ilyen, hogy valóban problémákat; ez függ a karrier, a személyiség, és a család. De elismerve esetleges hátrányait lehetővé teszi, hogy foglalkozzon velük könnyebben. És a legtöbb ilyen lehet kezelni azáltal alapszabályokat a család.

Kényelmetlen keverése munka és az otthoni

Igen, néhány ez a lényeg, de nem mindenki tud egyszerre tárgyalni az igények az üzleti és a gyermekek. Ha úgy találja, hogy nehéz megmondani, hogy „nem”, hogy vagy (vagy mindkettő), akkor találja magát kifeszített vékony. Nem akarsz lemaradni a munkát, mert a családi kötelezettségek sértik munkaidő, illetve a másik oldalon, hogy úgy érzed kell működnie minden alkalommal.

Distractions

Még ha teljes munkaidőben gyermekgondozási otthonában foglalkozó zavaró alapvető készség a munka-at-home szülők. Bár a rendszeres irodában részüket a zavaró, csak ritkán, mint a személyes, mint azok találkozik otthon. Még az irodai ajtó zárva van, akkor hallani egy zokogó gyereket. Az anyai ösztönök is sürgetik, hogy kényelmes, akkor is, ha tudja, hogy a gyermekgondozási szolgáltató lehet, és kell, kezelni.

Lehetséges negatív hatása előrelépési

Felejtsd el. Telecommuters fennáll a veszélye, hogy átment a promóció. Ez akkor történhet meg, mert egy unsupportive hozzáállását a felső vezetés részéről, akik érzékelik a választás, hogy otthon a hiányzó karrier elkötelezettséget. De az is igaz, hogy nem minden munkahely, különösen a feljebb a ranglétrán mész, sikeresen lehet telecommuted (bár milyen munkát lehet hatékonyan telecommuted néha vélemény kérdése). Így nem ez jött le, hogy egy választás között dolgozó otthon, és a promóció.

Mennyiség vs. minőségi időt a családdal

Ha Ön és gyermeke vannak szokva, hogy az együtt töltött időt, hogy megszakítás nélküli játék, munka, otthon lesz kiigazítás engedély. Az a tény, hogy Ön körül, nem feltétlenül jelenti azt, hogy rendelkezésre állnak. Amikor a fia izgatottan hozza meg a legújabb művészeti alkotás, ez jó, hogy ott lesz, hogy megosszák a lelkesedését. Azonban, amikor a művészi teljesítmény kezd hasonlítani Picasso, akkor nem lehet tudni, hogy minden remekmű a figyelmet Te vagy ő szeretne.

Szigetelés

Ez egy lehetséges hátránya az összes otthoni dolgozók. És bár nem vagyunk egyedül otthon, néha kell egy kis felnőtt társaság saját személyes jólétét. Ezen felül, akkor fennáll a veszélye, egyre elszigetelt szakszerűen, az kimaradnak alapvető érintkezve munkatársaival.

Rossz étkezési szokások

A teljes hűtő mögött az ajtót az otthoni iroda int. Beállítása a saját ütemezése is több szünetek snack. És mivel sok gyerek eszik egész nap, tart egy tudatos erőfeszítés fenntartani az egészséges étkezési szokásokat.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *