Hogyan válhat egy orvos – Oktatás és engedélyezési követelmények

Posted on

Hogyan válhat egy orvos - Oktatás és engedélyezési követelmények

Az orvosok , más néven az orvosok, diagnosztizálni és kezelni az emberek betegségek és sérülések. Különbségek alapján a képzési és filozófiák, ezek akár a kijelölés MD (Doctor of Medicine), vagy DO (Doctor of Medicine osteopathic) után a nevüket, például Jane Brown, MD, vagy Jim Smith, DO.

Bár mindkét MD és a DOS hagyományos módszereket alkalmazó kezelni a betegeket, például gyógyszerek és műtét orvosok osteopathic gyógyszer (osteopaths) hangsúlyozzák a holisztikus gyógyászat, megelőző ellátás és a test izomrendszer. Orvosok is nevezik értették. Most megtudhatod, hogy mit kell tennie, hogy orvos lesz, beleértve az oktatást és engedélyezési követelmények közül típusú képzés választja.

Először nézd meg, ha a jellemzőket, amelyek segítségével sikerül ebben a karrier . Mivel a képzés elsősorban abból a tudomány tanfolyam, amire szükség van egy erős  hajlam  ebben a témakörben. Ezen kívül, speciális  puha készségek  , amelyek a személyes tulajdonságok, amelyek lehetővé teszik, hogy ezt a munkát is, van szükség. Te, persze, kell, hogy legyen könyörületes és érzékeny más emberek érzéseit. Erős  kritikai gondolkodás  és problémamegoldó készség , valamint a kiváló  hallás  és  beszédkészség , lehetővé teszi, hogy kommunikálni a beteggel és a kollégákkal. Azt is meg kell jól szervezett és részlet-orientált.

Kötelező oktatás

Ha azt szeretnénk, hogy orvos lesz, készülj fel, hogy kötelezzék el magukat a kiadások legalább 11 év a középiskola utáni oktatás. Miután megy egyetemre négy éve, hogy a diplomát, akkor részt orvosi egyetemre további négy évre. Akkor keresni akár DO vagy MD fokozatot. Ez lesz majd a 3-8 éves posztgraduális orvosképzés (GME) formájában egy szakmai vagy rezidens program.

Meg kell részt venni egy orvosi iskola, amely által akkreditált Liaison Committee on Medical Education (LCME), illetve a  American Association osteopathic Bizottság osteopathic College Akkreditációs  (COCA). Mindkét szervezet honlapjai listához akkreditált programok.

Mit várhat tanulni orvosira? A tanfolyam valószínűleg a következők, de eltérhet attól függően, hogy részt vegyen egy allopátiás vagy oszteopatikus program:

 • Biomedical építőkockák
 • integrált Kórélettani
 • Emberi Gross és Fejlődésbiológiai anatómiája
 • Fiziológia
 • orvosi Genetikai
 • Gyógyszertan
 • Szövet- és Fejlődéstani Intézet
 • Human Nutrition
 • Immunológia
 • fertőző betegségek
 • Szemészet
 • Principals of Medicine
 • Vezetőinek Sebészeti

Amellett, hogy a tanfolyam, akkor is megkapja a kiterjedt klinikai képzés révén klinikai forgatásra. Remélik, hogy a munka a különböző klinikai szakmák, beleértve gyermekgyógyászat, szülészet és nőgyógyászat, családi gyógyászat, sebészet, sürgősségi ellátás, belgyógyászat, egyre gyakorlati képzést a betegekkel.

Bekerülni Medical School

Felvételi az orvosi egyetemre nagyon versenyképes. Az American Association of Colleges of Osteopathic Medicine  (AACOM) a kérelmezőnek a legjobb esélye bekerülni egy iskola osteopathic gyógyszer „jól lekerekített, széles körű háttér … és bebizonyította tudományos kiválóság.” Ezen kívül, ő „akar, hogy vegyenek részt az ő közössége és időt megismerése ő betegek, könyörületes, és szilárd kommunikációs készség és a gyógyító érintés” (American Association of Colleges of Osteopathic Medicine.  Minőség sikeres osteopathic Medical Student ) .

A cikk azt is megállapítja, hogy sok kérelmezők osteopathic orvosi programok nem hagyományos diákok, akik idősebb (25% ismerte el a diákok 26 éves vagy annál idősebb). Jönnek a különböző karrier háttérrel.

Allopátiás (MD) programok is rendkívül versenyképes és szelektív. Mint DO programok, úgy néznek ki a hallgatók, akik jól teljesítettek az iskolában. Ők inkább a kérelmezők kiváló kommunikációs készség, és akik bebizonyították, vezetői tulajdonságokkal.

A pályázóknak általában eleget kell tennie előfeltétele egyetemi tanfolyam a tudományok, beleértve a biológia és az általános és szerves kémia, matematika, angol, és a statisztika. Bár konkrét követelmények eltérőek az iskola, a American Medical Association (AMA) kimondja, hogy egy fokozatú pont átlaga 3,5 és 4 egy 4 pontos skálán szükséges felvételi (American Medical Association. Felkészülés Medical School). Ezen kívül, meg kell jól teljesíteni a Medical College Felvételi Test (MCAT).

Mit kell tennie Miután végrehajtotta a Medical Education

Elvégzése után az orvosi oktatás, akkor az lesz, hogy jogosult eljárni a gyógyszert abban az állapotban, amelyben dolgozni szeretne. Mind az 50 állam az Egyesült Államokban, valamint a District of Columbia, van állami egészségügyi engedélyezési táblák, amelyek felelősek a licenc orvosok.

Miközben minden fórumon saját követelményrendszere, mindegyik igényel elvégezte akkreditált orvosi iskola és diplomás egészségügyi oktatás. MD kell felelnie mindhárom részét az Egyesült Államok Egészségügyi Engedélyezési vizsga (USMLE), és a DOS meg kell felelnie mind a három szinten az átfogó osteopathic Orvosi vizsga (Complex-USA). Forduljon az állami egészségügyi ellátás az Ön állapotát, hogy megismerjék a követelményeknek. A Föderáció Állami Egészségügyi alaplapok  is közzéteszi a State-specifikus követelmények eredetileg orvosi engedélyeztetést.

Amellett, hogy kapok egy állami engedély, sok orvos dönt, hogy lesz fedélzeten tanúsított egy orvosi szakterület. Mind a tag táblák az American Board of Szakrendelés  ad  minősítést  , melyeket fel kell újítani néhány évben. Első minősítési befejezését követeli az orvosi egyetemet és posztgraduális orvosképzés, és halad írott vagy szóbeli vizsga ezen a területen a szakosodás.

Hogyan juthat el a First Job, mint egy orvos

Felkészülés, hogy orvos lesz veszi a sok erőfeszítést, nem is beszélve a pénz: négy év főiskola, négy évvel az orvosi iskola, és 3-8 éves posztgraduális orvosképzés. Elvégre, hogy van egy vizsga, hogy át.

Első engedélyt lehet egy hosszú folyamat az engedélyező testület ellenőriznie kell, hogy már találkozott az összes képesítéssel-és egy nagyon drága egy díja kezdve néhány a több száz dollárt. Mire kész munkát keresni, akkor jól felkészült munkát. Íme néhány a tulajdonságok munkáltatók szeretné a pályázók. A munkáltatók felsorolt ​​őket munkalehetőségek különböző forrásokból:

 • „Tapad a legmagasabb szintű orvosi gyakorlat, az etika és professzionalizmus minden alkalommal.”
 • „Pontos és időszerű dokumentálása orvosi feljegyzések.”
 • „Show tiszteletben tartása és az érzékenység a kulturális különbségeket.”
 • „Lehetőség, hogy ösztönözze és hatékonyan működnek többiek.”
 • „Probléma megoldja a kreativitás és a találékonyság.”
 • „Kell egy csapat játékos, és a szenvedély, amit csinálsz.”

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *